2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım geçmiş olsun diş geliyor bence. Bizdede 3-4 gündür bi huzursuzluk uykuya dalamama, sık uyanma, kulağını kaşıma ve kafasını sağa sola hızlı çevirme vardı. Meğer dişi geliyomuş yavrumun. Bugün ilk dişimiz çıktı

Kızlar bu arada ilk diş çıkınca ne yapılır yada siz neler yapmayı düşünüyorsunuz? Beyaz bişey almam lazım onu biliyorum sadece. davetlik şeyler yapamam ama

Ya canım sıkıldı yine gece gece kızımı tarttim 6100 çıktı.oysaki.on gün önce 6300/du yaa

Bizimde 13 haziran doğumlu
Nasıl belli oluyor dis çıktığı beyaz kabarcık mı yoksa bizim dişler gibi görünüyor mu hemen
İmza acemi anne
Zaten diş öncesi bariz bi huzursuzluğu oluyor. Gözle anlaşılmaz canım çıktığı elinle kontrol edeceksin. Zaten kucağımdayken hemen elimi almaya çalışıyodu ağzına. Bende ellerimi yıkayıp hem dişetlerini kaşıyordum hemde kontrol ediyordum. Dün elimi bişey çiziyo gibi hissettim. Baktım diş gözle görünmüyo ama dokununca hissediliyo. Bardak yada kaşıklada kontrol edilebilirmiş

Bebisleri böyle alistirdik benim kız çok cadı.odanın kapisi ndan cikayim basiyo çığlığı.bide numaradan ağlamayı öğrendi bi kaç gundur..konusa konuşa agliyo
Aynen ya ilk çocuklar olunca hep ilgiye alıştırdık. Benim ablam da haziranda doğum yaptı ikinci onun hiç alıştırmadı 1 saat bakma kendi kendine oynar maşallah subhanallah. Çocuğun fıtratı ile de alakalı tabii ama bunda bizim de payımız çok :)

buhar makinası kullanan var mı?
varsa memnun mu?
memnunsa nerden aldı markası fiyatı?

kafamda deli sorular..

Hiç duymadım bi deneyeyim bende bizimki akşamuzeri huysuzlanmaya başlıyor dis kaşıyıcı veriyorum daha da huysuzlaniyor

Kızlar parol dışında ağrı kesici kullanan var mi .basım çok agriyo parol geçirmeyecek diye icmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…