• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar dondurucudan çıkan sütü bebeğiniz içiyomu? Benimki ikidir içmedi bi tadına bakayım dedim farklı geldi. Acaba normalmi tadının değişmesi? Sonuçta herşeyin tadını biraz değiştiriyor dondurucular. Atmaya kıyamadımda geceleri kalkıpta sağıyodum. Acaba çorbasına falan koysam besin değeri düşermi :KK64:
Canım anne sütünü kaynatmamak gerekiyomuş, ılıtarak hazırladığın çorbaya ekleyebilirsin

Ama ona giturmeden etrafin dediklerini uygulamaya calisiyorum bilhassa annem ve sevil1981 in
canıım bana da desene bende uygulayım :(

O sutu dondurucudan cikarttiginiz gibi isitmayin. Bi gun dolabin normal kismina koyup orda cozulmesini bekleyin, cozuldukten sonra isitin. Bu sekilde deneyin bi de. Benim de 30 a yakin sutum vardi annem aksamdan dolaba indirirdi ertesi gun icirirdi. Bitti ama stok simdi bugun sagip yarina yetistirmeye calisiyorum..

Ah canim yaaa rabbim senin de @kelebekcik34 un de evlatlariniza sagli versin bi an once :KK43:

Aman iyi yemek yapabiliyosun sen bak, bizde o da yok :KK70:
Benim oglum kolikti, o yuzden suan direkt kucak ve ilgi bebesi. Baya zorlaniyroruz, ben cok degil de annem gunduzleri fena yoruluyo...
Canım aynı senin dediğin gibi alt rafta çözdürdüm ama hep aynı koku. 3 poşet attım içim yandı o sütlere. Püreye koydum onuda yemedi. Bakalım son çare yoğurt yapıcam

İyi akşamlar arkadaşlar. Ya benim oğlan iki gündür inanılmaz huzursuz. Sürekli ağlıyor. Geceleri doğru düzgün uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor dişleri kabarmış dedi. Ama diş bu kadar huzursuz eder mi ki? Bir yerimi ağırlıyor acaba anlayamadım da.

İyi akşamlar arkadaşlar. Ya benim oğlan iki gündür inanılmaz huzursuz. Sürekli ağlıyor. Geceleri doğru düzgün uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor dişleri kabarmış dedi. Ama diş bu kadar huzursuz eder mi ki? Bir yerimi ağırlıyor acaba anlayamadım da.
Canim baska sikintisi da olmasin? Annesin hissedersin

Kizlar kızımın kalabalik fobisi vardi aglayip duruyordu milletin icinde. Sukur onu atlattik. Kalabalik icinde yalniz oldugundan daha mutlu suan. Hatta evde bazen benle uzun sure kalinca sikildigini hissediyorum. Babasi gelince sevincten havalara ucuyor.

Benim kizim da hala donemiyor bu arada.

5aylik kilomuz 7kg boy 63 cm.

Disten olabilir canim uyku zamanlari birbirine girdi benimkinin uzun suredir. Bi ara duzenliydi son 3 haftadir yine duzensiz istediginzaman yatiyo gece yarisi uyaniyo uyumuyo geri . Damagini disetini kontrol ettin mi canim ?
Yok canım bakmadım. Yarın Dr kontrolü var orda baktırcam. Bugunde huysuzdu
Mutlu ama sürekli bi huzursuzlukta var. Hep oyun oynayalım istiyor. Uykuya geçmektede sıkıntı yaşıyor. Uyuyor şükür ama eskisi gibi hemen uykuya dalamiyor biraz mizmizlaniyor sonra uyuyor bakalım Dr yarın ne diyecek.

Kizlar kızımın kalabalik fobisi vardi aglayip duruyordu milletin icinde. Sukur onu atlattik. Kalabalik icinde yalniz oldugundan daha mutlu suan. Hatta evde bazen benle uzun sure kalinca sikildigini hissediyorum. Babasi gelince sevincten havalara ucuyor.

Ya mehtapcim sorma benim kızda da var insanlardan uzak durma isteği bi yabancı görünce veya dışarıda hastaneye ya da alışveriş merkezine gidince çocuk hircinlasiyir bazende ağlıyor. Geçmiycek gibi sanki. Iyi bari siz atlatmissiniz.

İlk cocugun mu canim?

Kucucuk canlariyla neler cekiyolar bebeklerimiz. Bizde de bitmeyen ishal var

Icmedi cnm daha 3 aylikken denemistim tukurur gbi yapiyo. Benimki zaten ne biberon ne emzik almiyo. Buzluktakini istememeklede haklilar bence cunku acimtrak. Purelere koymayi dusunuyorum ben bazi bebekler yemektede ayirt edip yemiyolarmis

Ah ahh canim seni oyle iyi anliyorumki. Dun gece ezan okunduktan sonra uyuduk Kaplan uykuya dalamadi bi turlu. Benimde her saat basi emzirmeye calis 2 fırt cekiyo tam hizlandiginda birakiyo rezil ediyo beni. Zaten oldum olasi benim oglum 5 dk emer onada raziyim ama isteksizligi yoruyo beni. Kac defa mama denedim sma aptamil cope gitti o mamalarda ziyan oldu. Hele aldigim biberonlarr emzikleer hepsi ziyan. Sagliklari yerine gelsinde bisey istemiyorum walla. Hala mukuslu kakamiz. Gastroenteroloji bulduk bitane. A
Canim geçmiş olsun Kıyamam. Inşallah tez zamanda düzelir durumu. Ayy pek üzülüyorum böyle olunca. Allah yardım etsin sizede kuzucuklarada.

Ya mehtapcim sorma benim kızda da var insanlardan uzak durma isteği bi yabancı görünce veya dışarıda hastaneye ya da alışveriş merkezine gidince çocuk hircinlasiyir bazende ağlıyor. Geçmiycek gibi sanki. Iyi bari siz atlatmissiniz.
Geciyo cnm. Ins sizinde gecer. Benim kiz gittigimiz ortami terkettiriyordu dusun.

Aynen canim, 4 ay boyunca yalnizdik oglumla bi babasini bi beni
Aynı normal yoğurt yapar gibi canım.burda bi arkadaş demişti bana da 100 ml.bi çay kaşığı mayaliyorum.civik oluyo.ama benim kız şimdilik onu yiyo
Sutu ilik suya koy canim parmaginla kontrol et ilik olacak 100cc sute 1cay kasigi yogurt kat ve karistir sar 6-7saat mayalansin 5-6saatte buzdolabinda tut civik oluyo ama benim kizda yedi

Canim oncelikle gecmis olsun stres yapma cogumuzun bebisi ayni durumda dis sikintisi ve hava sogudugu icin gaz sikintilari var

Benimki yabani canim halada donemedik 7400kilomuz

Back