2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
P
benim kız sabah uykusundan geç kalkiyo gündüzleri pek uyumuyo nerdee..artık sütler azaliyo canım benimde oyle​

Kızlar dondurucudan çıkan sütü bebeğiniz içiyomu? Benimki ikidir içmedi bi tadına bakayım dedim farklı geldi. Acaba normalmi tadının değişmesi? Sonuçta herşeyin tadını biraz değiştiriyor dondurucular. Atmaya kıyamadımda geceleri kalkıpta sağıyodum. Acaba çorbasına falan koysam besin değeri düşermi

kelebekcik34 cnm senin ishal ne durumda.

Ya okadar zorki o kaybettigi suyu yerine koyabilmekkkk. Saat başı icirneye calis. Sin kussun. Mama yap biberon yika. Uyutmaya calis. Uykusu emzirmeye calis emmesin. Butun gunum boyle geçiyor baska sey yok valla.

Canım bende sagmistim.çorbanın içine dene bebeğin severse öyle verirsin.benim kızım sevmedi.yoğurt yapıyorum sutten onu yiyo

Allah yardım etsin canım.bir an önce iyileşir İnsallah

Canim merhaba ben imde stokta bir suru sut varama icmiyo hanimefendi sutumde asiri azaldi bugun sebze corbasi yapip verdim

Canim cok gecmis olsun

SAKIN SAKIN !!!!!sütlerinizi içmiyor diye atmayın bende ve benim gibi çalışan çoğu arkadaşımın bebeğide içmedi kustu ağladı ama pes etmeyin 3. günün sonunda içyorlar biraz aç kalıcaklar zorlıycaksınız damakları sütün tadını alışacak bend eiçmedi diye attığım 3 poşedime yanarım alıştık stoktaki 50 poşetti bitiridi bile şimdi iş yerinde sağıp yetiştirmeye çalışıyorum

Eşimin işi sebebi.kızım doğunca çok küçük bi köye geldik .psikolojim zaten darma duman.sizinle Konuşayım kafa dağıtayim diye üye oldum ama kimse kalmadı sayfada ne yazikki
İlk cocugun mu canim?
Kucucuk canlariyla neler cekiyolar bebeklerimiz. Bizde de bitmeyen ishal var
Icmedi cnm daha 3 aylikken denemistim tukurur gbi yapiyo. Benimki zaten ne biberon ne emzik almiyo. Buzluktakini istememeklede haklilar bence cunku acimtrak. Purelere koymayi dusunuyorum ben bazi bebekler yemektede ayirt edip yemiyolarmis
Ah ahh canim seni oyle iyi anliyorumki. Dun gece ezan okunduktan sonra uyuduk Kaplan uykuya dalamadi bi turlu. Benimde her saat basi emzirmeye calis 2 fırt cekiyo tam hizlandiginda birakiyo rezil ediyo beni. Zaten oldum olasi benim oglum 5 dk emer onada raziyim ama isteksizligi yoruyo beni. Kac defa mama denedim sma aptamil cope gitti o mamalarda ziyan oldu. Hele aldigim biberonlarr emzikleer hepsi ziyan. Sagliklari yerine gelsinde bisey istemiyorum walla. Hala mukuslu kakamiz. Gastroenteroloji bulduk bitane. A

Ama ona giturmeden etrafin dediklerini uygulamaya calisiyorum bilhassa annem ve sevil1981 in

O sutu dondurucudan cikarttiginiz gibi isitmayin. Bi gun dolabin normal kismina koyup orda cozulmesini bekleyin, cozuldukten sonra isitin. Bu sekilde deneyin bi de. Benim de 30 a yakin sutum vardi annem aksamdan dolaba indirirdi ertesi gun icirirdi. Bitti ama stok simdi bugun sagip yarina yetistirmeye calisiyorum..
Ah canim yaaa rabbim senin de kelebekcik34 un de evlatlariniza sagli versin bi an once
Aman iyi yemek yapabiliyosun sen bak, bizde o da yok
Benim oglum kolikti, o yuzden suan direkt kucak ve ilgi bebesi. Baya zorlaniyroruz, ben cok degil de annem gunduzleri fena yoruluyo...

İlk çocuğum canim

Bende yalnızlıktan ufakken hep kizimla konuşuyor dum.şimdi az ilgilensem basiyo çığlığı.devamlı konuşuyor um kizimla

Amin cnm bnm insAllahh

Bende yalnızlıktan ufakken hep kizimla konuşuyor dum.şimdi az ilgilensem basiyo çığlığı.devamlı konuşuyor um kizimla
Aynen canim, 4 ay boyunca yalnizdik oglumla bi babasini bi beni goruyodu iki uc gunde bir de annem geliyodu ya da ben gidiyodum ama annem de benim gibi konusarak sever. O yuzden cok lafbaz benim oglan. Konus ilgilen oyna yuvarla isir op kokla hic olmadi sadece ona bak ister...

Ama ona giturmeden etrafin dediklerini uygulamaya calisiyorum bilhassa annem ve sevil1981 in
Ne yapıyorsun canim emmesi icin peki? Ya bana kirmizi topragi camur gibi yap beklet gogsunde dediler büyükler. Bende deneyeyim dedim. Surdum bekledim yikadim benimki sonrasinda saldırdı gogsume. Emecek sandim. Bi iki cekti yine ciglik cgliga atti kendini geriye. Sende dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…