- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.581
Hmm masallah ne guzel uyuyomus, bnmki uyumuyo pek gunduzleri.
Yok canim haftada bi gun sut iznim var. Carsambalari evdeyim o yuzden. Oglumlayim yani.
Ah canim yaa, bitmedi bi su ishalden cektiginizkelebekcik de sen de ne cektiniz
Bnm de sutum epey azaldi ya.. Yogurt ya da muhallebiyle takviye yapiyorum ben artik napayim ac mi kalsin cocuum...
Ben de olmadim henuz
Hmm masallah ne guzel uyuyomus, bnmki uyumuyo pek gunduzleri.
Yok canim haftada bi gun sut iznim var. Carsambalari evdeyim o yuzden. Oglumlayim yani.
Ah canim yaa, bitmedi bi su ishalden cektiginizkelebekcik de sen de ne cektiniz
Bnm de sutum epey azaldi ya.. Yogurt ya da muhallebiyle takviye yapiyorum ben artik napayim ac mi kalsin cocuum...
Ben de olmadim henuz
Canım bende sagmistim.çorbanın içine dene bebeğin severse öyle verirsin.benim kızım sevmedi.yoğurt yapıyorum sutten onu yiyoKızlar dondurucudan çıkan sütü bebeğiniz içiyomu? Benimki ikidir içmedi bi tadına bakayım dedim farklı geldi. Acaba normalmi tadının değişmesi? Sonuçta herşeyin tadını biraz değiştiriyor dondurucular. Atmaya kıyamadımda geceleri kalkıpta sağıyodum. Acaba çorbasına falan koysam besin değeri düşermi
Allah yardım etsin canım.bir an önce iyileşir İnsallahkelebekcik34 cnm senin ishal ne durumda.
Ya okadar zorki o kaybettigi suyu yerine koyabilmekkkk. Saat başı icirneye calis. Sin kussun. Mama yap biberon yika. Uyutmaya calis. Uykusu emzirmeye calis emmesin. Butun gunum boyle geçiyor baska sey yok valla.
Hosbuldum canimm
Canim merhaba ben imde stokta bir suru sut varama icmiyo hanimefendi sutumde asiri azaldi bugun sebze corbasi yapip verdimKızlar dondurucudan çıkan sütü bebeğiniz içiyomu? Benimki ikidir içmedi bi tadına bakayım dedim farklı geldi. Acaba normalmi tadının değişmesi? Sonuçta herşeyin tadını biraz değiştiriyor dondurucular. Atmaya kıyamadımda geceleri kalkıpta sağıyodum. Acaba çorbasına falan koysam besin değeri düşermi
Canim cok gecmis olsunBeni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedikurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.
Her şey yolunda çok şükür. Artık büyüdüler ya oyalamak zor oluyor. Bütün gün şekilden şekile giriyorum oğluşumu memnun etmek için sürekli ilgi ve kucak istiyor yemeği zor yapıyorum temizlik de olduğu kadar artıkHosbuldum.
Nasilsiniz bebeler nasil bakalim
İlk cocugun mu canim?Eşimin işi sebebi.kızım doğunca çok küçük bi köye geldik .psikolojim zaten darma duman.sizinle Konuşayım kafa dağıtayim diye üye oldum ama kimse kalmadı sayfada ne yazikki
Kucucuk canlariyla neler cekiyolar bebeklerimiz. Bizde de bitmeyen ishal varBeni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedikurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.
Icmedi cnm daha 3 aylikken denemistim tukurur gbi yapiyo. Benimki zaten ne biberon ne emzik almiyo. Buzluktakini istememeklede haklilar bence cunku acimtrak. Purelere koymayi dusunuyorum ben bazi bebekler yemektede ayirt edip yemiyolarmisKızlar dondurucudan çıkan sütü bebeğiniz içiyomu? Benimki ikidir içmedi bi tadına bakayım dedim farklı geldi. Acaba normalmi tadının değişmesi? Sonuçta herşeyin tadını biraz değiştiriyor dondurucular. Atmaya kıyamadımda geceleri kalkıpta sağıyodum. Acaba çorbasına falan koysam besin değeri düşermi
Ah ahh canim seni oyle iyi anliyorumki. Dun gece ezan okunduktan sonra uyuduk Kaplan uykuya dalamadi bi turlu. Benimde her saat basi emzirmeye calis 2 fırt cekiyo tam hizlandiginda birakiyo rezil ediyo beni. Zaten oldum olasi benim oglum 5 dk emer onada raziyim ama isteksizligi yoruyo beni. Kac defa mama denedim sma aptamil cope gitti o mamalarda ziyan oldu. Hele aldigim biberonlarr emzikleer hepsi ziyan. Sagliklari yerine gelsinde bisey istemiyorum walla. Hala mukuslu kakamiz. Gastroenteroloji bulduk bitane. Akelebekcik34 cnm senin ishal ne durumda.
Ya okadar zorki o kaybettigi suyu yerine koyabilmekkkk. Saat başı icirneye calis. Sin kussun. Mama yap biberon yika. Uyutmaya calis. Uykusu emzirmeye calis emmesin. Butun gunum boyle geçiyor baska sey yok valla.
Ama ona giturmeden etrafin dediklerini uygulamaya calisiyorum bilhassa annem ve sevil1981 inİlk cocugun mu canim?
Kucucuk canlariyla neler cekiyolar bebeklerimiz. Bizde de bitmeyen ishal var
Icmedi cnm daha 3 aylikken denemistim tukurur gbi yapiyo. Benimki zaten ne biberon ne emzik almiyo. Buzluktakini istememeklede haklilar bence cunku acimtrak. Purelere koymayi dusunuyorum ben bazi bebekler yemektede ayirt edip yemiyolarmis
Ah ahh canim seni oyle iyi anliyorumki. Dun gece ezan okunduktan sonra uyuduk Kaplan uykuya dalamadi bi turlu. Benimde her saat basi emzirmeye calis 2 fırt cekiyo tam hizlandiginda birakiyo rezil ediyo beni. Zaten oldum olasi benim oglum 5 dk emer onada raziyim ama isteksizligi yoruyo beni. Kac defa mama denedim sma aptamil cope gitti o mamalarda ziyan oldu. Hele aldigim biberonlarr emzikleer hepsi ziyan. Sagliklari yerine gelsinde bisey istemiyorum walla. Hala mukuslu kakamiz. Gastroenteroloji bulduk bitane. A
O sutu dondurucudan cikarttiginiz gibi isitmayin. Bi gun dolabin normal kismina koyup orda cozulmesini bekleyin, cozuldukten sonra isitin. Bu sekilde deneyin bi de. Benim de 30 a yakin sutum vardi annem aksamdan dolaba indirirdi ertesi gun icirirdi. Bitti ama stok simdi bugun sagip yarina yetistirmeye calisiyorum..Kızlar dondurucudan çıkan sütü bebeğiniz içiyomu? Benimki ikidir içmedi bi tadına bakayım dedim farklı geldi. Acaba normalmi tadının değişmesi? Sonuçta herşeyin tadını biraz değiştiriyor dondurucular. Atmaya kıyamadımda geceleri kalkıpta sağıyodum. Acaba çorbasına falan koysam besin değeri düşermi
Ah canim yaaa rabbim senin dekelebekcik34 cnm senin ishal ne durumda.
Aman iyi yemek yapabiliyosun sen bak, bizde o da yokHer şey yolunda çok şükür. Artık büyüdüler ya oyalamak zor oluyor. Bütün gün şekilden şekile giriyorum oğluşumu memnun etmek için sürekli ilgi ve kucak istiyor yemeği zor yapıyorum temizlik de olduğu kadar artık
İlk çocuğum canimİlk cocugun mu canim?
Kucucuk canlariyla neler cekiyolar bebeklerimiz. Bizde de bitmeyen ishal var
Icmedi cnm daha 3 aylikken denemistim tukurur gbi yapiyo. Benimki zaten ne biberon ne emzik almiyo. Buzluktakini istememeklede haklilar bence cunku acimtrak. Purelere koymayi dusunuyorum ben bazi bebekler yemektede ayirt edip yemiyolarmis
Ah ahh canim seni oyle iyi anliyorumki. Dun gece ezan okunduktan sonra uyuduk Kaplan uykuya dalamadi bi turlu. Benimde her saat basi emzirmeye calis 2 fırt cekiyo tam hizlandiginda birakiyo rezil ediyo beni. Zaten oldum olasi benim oglum 5 dk emer onada raziyim ama isteksizligi yoruyo beni. Kac defa mama denedim sma aptamil cope gitti o mamalarda ziyan oldu. Hele aldigim biberonlarr emzikleer hepsi ziyan. Sagliklari yerine gelsinde bisey istemiyorum walla. Hala mukuslu kakamiz. Gastroenteroloji bulduk bitane. A
Bende yalnızlıktan ufakken hep kizimla konuşuyor dum.şimdi az ilgilensem basiyo çığlığı.devamlı konuşuyor um kizimlaO sutu dondurucudan cikarttiginiz gibi isitmayin. Bi gun dolabin normal kismina koyup orda cozulmesini bekleyin, cozuldukten sonra isitin. Bu sekilde deneyin bi de. Benim de 30 a yakin sutum vardi annem aksamdan dolaba indirirdi ertesi gun icirirdi. Bitti ama stok simdi bugun sagip yarina yetistirmeye calisiyorum..
Ah canim yaaa rabbim senin dekelebekcik34 un de evlatlariniza sagli versin bi an once
Aman iyi yemek yapabiliyosun sen bak, bizde o da yok
Benim oglum kolikti, o yuzden suan direkt kucak ve ilgi bebesi. Baya zorlaniyroruz, ben cok degil de annem gunduzleri fena yoruluyo...
Amin cnm bnm insAllahhO sutu dondurucudan cikarttiginiz gibi isitmayin. Bi gun dolabin normal kismina koyup orda cozulmesini bekleyin, cozuldukten sonra isitin. Bu sekilde deneyin bi de. Benim de 30 a yakin sutum vardi annem aksamdan dolaba indirirdi ertesi gun icirirdi. Bitti ama stok simdi bugun sagip yarina yetistirmeye calisiyorum..
Ah canim yaaa rabbim senin dekelebekcik34 un de evlatlariniza sagli versin bi an once
Aman iyi yemek yapabiliyosun sen bak, bizde o da yok
Benim oglum kolikti, o yuzden suan direkt kucak ve ilgi bebesi. Baya zorlaniyroruz, ben cok degil de annem gunduzleri fena yoruluyo...
Aynen canim, 4 ay boyunca yalnizdik oglumla bi babasini bi beni goruyodu iki uc gunde bir de annem geliyodu ya da ben gidiyodum ama annem de benim gibi konusarak sever. O yuzden cok lafbaz benim oglan. Konus ilgilen oyna yuvarla isir op kokla hic olmadi sadece ona bak ister...Bende yalnızlıktan ufakken hep kizimla konuşuyor dum.şimdi az ilgilensem basiyo çığlığı.devamlı konuşuyor um kizimla
Yok kuzum kuralina uygun cozdurdum bende ama gene icmedi metalimsi bir tat var gibi geldi banasütler çözülürken bozuluyor olmasın.geçen annem çözdürdü üst rafta bi baktım bozuk kokuyor.
Ne yapıyorsun canim emmesi icin peki? Ya bana kirmizi topragi camur gibi yap beklet gogsunde dediler büyükler. Bende deneyeyim dedim. Surdum bekledim yikadim benimki sonrasinda saldırdı gogsume. Emecek sandim. Bi iki cekti yine ciglik cgliga atti kendini geriye. Sende dene istersen.Ama ona giturmeden etrafin dediklerini uygulamaya calisiyorum bilhassa annem ve sevil1981 in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?