2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Valla aynen canım abdest durmuyo cok usutuyorum.ben hamileyken bol bol hatim yapmaya çalıştım .ama şimdi fazla okuyamiyorum

Çorba vermeye başlayan anneler .sebze çorbasını hiç bi bebis sevmiyor galiba.evde acısız tarhana niz varsa deneyin .benim kızım tarhanayi yiyo şimdilik.ben ona özel çorba yapıyorum ama hiç yemiyo

Bi
Çorba vermeye başlayan anneler .sebze çorbasını hiç bi bebis sevmiyor galiba.evde acısız tarhana niz varsa deneyin .benim kızım tarhanayi yiyo şimdilik.ben ona özel çorba yapıyorum ama hiç yemiyo
bızde acısız tarhanayı seviyoruz ama et suyuyla sebze çorbası yapıyorum pek sevmıyo ama yıyo yıne de

4.ayda 5800 du bende ek gıdaya başladım.çünkü etrafın laflarından gına gelmişti.gelişimi iyiyse problem etme bu ay gitmedik evde 6300 gibi geldi
Evet aynı dert bende de var bende başladım çorba içiriyorum bebelac ve aptamilin ballı irmiklisini bide gece muhallebisini yiyoruz gündüzde tarhana çorbasıyla sebze çorbası

Evet aynı dert bende de var bende başladım çorba içiriyorum bebelac ve aptamilin ballı irmiklisini bide gece muhallebisini yiyoruz gündüzde tarhana çorbasıyla sebze çorbası
Evet bende günde iki öğün veriyorum şimdilik b

Eklentiler

• IMG_20151123_195541.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 56
Ay benimki durmuyor demem biraz tuhaf olmuş yani bebeğim hiç durmuyor o Yüzden sürekli abdest alamıyorum demek istemiştim

Tam 200 tane msj okudum bi an bu tartisma hic bitmicek sandim da cok sukur tatlıya baglandı aman ne gerek var güzel anneler birbirimizi hic tanimadan burda ne guzel vakit gecirdik hamilelik boyunca ve sonrasinda sizler sayesinde daha da bilgilendim fani dünyada kalp kırmaya tartısmaya ne gerek var degil mi bosverin bebislerden bahsedelim annelikten bahsedelim ne bilim bıcırıklar icin yaptıklarınîzı yapacaklarınîzı paylasin ki hepimize fikir olsun hepiniz öpüldünüz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…