2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum geçmişe söyle bir baktımda ne gereksiz bir tartışma yani yazık yani!! birbirinizi boş yere kırıyorsunuz.

benim de bir bebeğim var çok sorum oluyor bilgi almak istiyorum yakında ek gıdaya geçices burdan çok şey öğrendim üslubuma dediğim gibi sirri eyvan skelebeks nazperver dikkat edicem ama lütfen bana cahil diyen biri savunulmasın ben buna kızıyorum

üslubumun sert olduğunu eşim de söylüyor ama ben inanın kasıtlı yapmıyorum sizi kırmak gibi bir derdim yok benim bilgi için giriyorum buraya

üslubumun sert olduğunu eşim de söylüyor ama ben inanın kasıtlı yapmıyorum sizi kırmak gibi bir derdim yok benim bilgi için giriyorum buraya
biz de sana bunu anlatmaya çalışıyoruz...
herkes buraya birbirinden bişeyler öğrenmek için giriyo...
kimse mükemmel değil..
sana uymayan aklına yatmayan şeyleri görme cevap yazma.
he şöyle bişey var..
bu tavrın , en baştan beri söylediğin şeyleri haklı çıkarmıyo. onu da belirtmeden edemiycem...

arifa türkçeyi sonradan öğrenmiş birisi, bilgisiz anlamında yazmış o kelimeyi, ama ardından sen hakaret edince o da düzeltemedi haliyle. İngilizce öğretmeni olduğum için yabancı dil öğrenmedeki zorlukları iyi bilirim. Mesela ingilizler F*** you yu kahretsin anlamında kullanırlar, ama bizde küfürün alasıdır, biraz uç bi örnek oldu ama :)) yani bazı yanlış anlaşılmalar olabilir, eğer o öyle dediğinde sen hemen sert çıkışmak yerine ne demek istediğini anlamaya çalışsaydın olay buralara gelmezdi.. E bide yazışırken duygu katamıyoruz, oyüzden yanlış anlaşılmalar artıyor.. Neyse, konuyu takip eden arkadaşları da bıktırmadan asıl mevzuya dönebiliriz, bebeklerimize..

tatlıya bağlanmış sevindim canım :)
banlardan sonra muhabbete devam :))

Inşallah tekrarı olmaz bu tartışmaların.. Çoğunluk haklı olsa da prenses de üzülmüştür hatasını da anladı. Arifa da dönsün tatlıya bağlansın inşallah..
Kızlar kehribar kolyesi almayı düşünenler vardı. Aldı mı acaba? Memnun kalıp kalmadıklarını merak ediyorum da

Sirrieyvan cim hamilelikte ilk aylarda ne güzel hatim okuyodunuz.yine dagitsanda okusak ne iyi olur
Canım sen bunu yazınca aklıma geldi ne zamandır soracağım soracağım unutuyorum. Bebeklerinizin maneviyatı için neler yapıyorsunuz? Sürekli abdestli olmaya özen göstermek Lazım mesela ama nerdee hiç durmuyor benimki. Özellikle dikkat ettiğiniz Şeyler var mı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…