- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.481
Eskiden sayfalar sohbetle giderdi.bu aralar da tartışmayla ne yazikki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toparladık umuyorum ki canım. bazen olur böyle şeyler.Arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum geçmişe söyle bir baktımda ne gereksiz bir tartışma yani yazık yani!! birbirinizi boş yere kırıyorsunuz.
canım inan sana öyle bir şey söylediysem bunu seni kırmak için yapmamışımdır nazperveri seni kelebekciki sizi ayrı sevdimHerkes hata yapabilir diye düşünüyorum.. Eğer gerçekten bunu farkettiysen yakında farkı bizde farkederiz diye umuyorum..
biz de sana bunu anlatmaya çalışıyoruz...üslubumun sert olduğunu eşim de söylüyor ama ben inanın kasıtlı yapmıyorum sizi kırmak gibi bir derdim yok benim bilgi için giriyorum buraya
arifa türkçeyi sonradan öğrenmiş birisi, bilgisiz anlamında yazmış o kelimeyi, ama ardından sen hakaret edince o da düzeltemedi haliyle. İngilizce öğretmeni olduğum için yabancı dil öğrenmedeki zorlukları iyi bilirim. Mesela ingilizler F*** you yu kahretsin anlamında kullanırlar, ama bizde küfürün alasıdır, biraz uç bi örnek oldu ama :)) yani bazı yanlış anlaşılmalar olabilir, eğer o öyle dediğinde sen hemen sert çıkışmak yerine ne demek istediğini anlamaya çalışsaydın olay buralara gelmezdi.. E bide yazışırken duygu katamıyoruz, oyüzden yanlış anlaşılmalar artıyor.. Neyse, konuyu takip eden arkadaşları da bıktırmadan asıl mevzuya dönebiliriz, bebeklerimize..benim de bir bebeğim var çok sorum oluyor bilgi almak istiyorum yakında ek gıdaya geçices burdan çok şey öğrendim üslubuma dediğim gibi sirri eyvan skelebeks nazperver dikkat edicem ama lütfen bana cahil diyen biri savunulmasın ben buna kızıyorum
tatlıya bağlanmış sevindim canım :)arifa türkçeyi sonradan öğrenmiş birisi, bilgisiz anlamında yazmış o kelimeyi, ama ardından sen hakaret edince o da düzeltemedi haliyle. İngilizce öğretmeni olduğum için yabancı dil öğrenmedeki zorlukları iyi bilirim. Mesela ingilizler F*** you yu kahretsin anlamında kullanırlar, ama bizde küfürün alasıdır, biraz uç bi örnek oldu ama :)) yani bazı yanlış anlaşılmalar olabilir, eğer o öyle dediğinde sen hemen sert çıkışmak yerine ne demek istediğini anlamaya çalışsaydın olay buralara gelmezdi.. E bide yazışırken duygu katamıyoruz, oyüzden yanlış anlaşılmalar artıyor.. Neyse, konuyu takip eden arkadaşları da bıktırmadan asıl mevzuya dönebiliriz, bebeklerimize..
Sirrieyvan cim hamilelikte ilk aylarda ne güzel hatim okuyodunuz.yine dagitsanda okusak ne iyi olurtatlıya bağlanmış sevindim canım :)
banlardan sonra muhabbete devam :))
ay valla harika olur yaa, doğru dürüst okuyamıyorum bu vesileyle okuruz înşşSirrieyvan cim hamilelikte ilk aylarda ne güzel hatim okuyodunuz.yine dagitsanda okusak ne iyi olur
Kaçıncı haftada doğdu canim2550 gr doğdu canım
Ewet cnm surekli kontrol etmek gerek cok cabuk uzuyo tirnaklarAynen hatta geçen gün kulağının içini iki yerden kanattı yavrum. Ağrısı vardı galiba eli de hep oradaydı. Yüzünü de çiziyor ki sürekli tırnaklarını kesiyorum ama acayip hızlı uzuyor
Canım sen bunu yazınca aklıma geldi ne zamandır soracağım soracağım unutuyorum. Bebeklerinizin maneviyatı için neler yapıyorsunuz? Sürekli abdestli olmaya özen göstermek Lazım mesela ama nerdee hiç durmuyor benimki. Özellikle dikkat ettiğiniz Şeyler var mı mesela?Sirrieyvan cim hamilelikte ilk aylarda ne güzel hatim okuyodunuz.yine dagitsanda okusak ne iyi olur