2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bana ćorba tarifi verirmisiniz kızlar oglum sebze corbasını iciyo ama pek sevmiyo zorlamakta istemiyorum hangi corbaları verebilirim tarifiyle verebilirmisiniz acaba

Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz

Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz
Canim benim oğlumda da Konak var doğduğundan beri geçmedi doktor Mustela nin Konak şampuanını verdi onu kullanıyorum devamlı azaldı simdi cok az basının ön tarafında kaldı artık kabuklaniyor kendi öyle temizliyorum bende

Bu arada ben de adet oldum gecen hafta ilk defa yüzyılın patlamasını yaşadım valla kan kaybından tahtalı köye muhtar adayı olacaktım çok siddetliydi hep òyle mi olur acaba ben adet oldugum zamanlarda yerleri cırmalardım muhakkak acilde bulurdum kendimi agrıdan sancıdan ama bu sefer hic bilmedim ne sancım oldu ne bise insallah hep böyle devam eder

Canim bizdede konak cikti. Ilk basta chicco kullandim tertemizdi o bitti. unibaby de almistim kopuk olan kullanmaya basladim vucudu pulpul oldu kurudu yani. Kafasinda konak oldu. Doktor mustelanin konak onleyicisini kullan dedi yada 99 adinda bi sampuan warmis onu. Aslinda bende zeytinyagi surdukten sonra mustelayla yikamak istyrm ne kadar bekletiyosun cnm zeytnyagini?

Benim ilk adetim cok olmamisti ama 2. Patlama olmustu, bide bende cok agri cekerdim surunurdum resmen. Pek agrimadi insAllah hep boyle dewam eder yoksa ilk 2 gun hem karin agrisi hem mide bulantisi yasiyodum

Bebekleriniz kac aylık oldu ek gıdaya ne Zaman başladınız
Ben daha tam olarak baslamadim oğlum 5,5 aylık daha

Bizde haftaya 5,5 aylık olacaz 20 gündür veriyorum biseler elma armut püresi ve ev yapımı yogurt bi kac kere de sebze corbası denedim de pek sevmedi iste ben tek gögsumle emziriyorum doymuyo mama da veriyorum onun icin yavastan basladık tabi doktor önerisiyle eger sizin bebis sadece emiyosa 6 aylık olana kadar gerek yok ama bana kalırsa ufaktan basla sende bu saydıklarıma

Sanırım bende sampuani degisecem zeytinyagınî sürüyorum 10 15 dk falan bekletiyorum

Elma armutu cam rendede rendeleyip suyuyla mı veriyorsunuz
Bana sadece tadını tattirabilirsin demişti doktor
Anne sutu alıyor sadece

Bidekac kasık yediriyorsunuz gunde

Tekrar Merhaba kizlar
Aslında hic aktif etmeyecektim uyeligimi ama 1 yilim olmus uye olali burda cok sey paylastik o yuzden yine burdayim
Malum olay cok canimi sikti uyenin de adimi sik sik cekmesinden cok rahatsız oldum bir daha olmaz umarım
Benim yazmak istediklerimi S skelebeks arkadasim yazmis :)
Neyse bu konu hakkinda yorum yapmayacagim daha fazla
M mehtapmhtp88 canim sana da bebegine de cok gecmis olsun
Cabucak iyilesirsiniz insallah

Maşallah kızlar hepiniz adet ağrısı geçmiş bi daha gelmez İnsallah. Benim de tam tersi hiç agrim olmazdi şimdi bel ve karın ağrısından duramiyorum.bi hafta önceden başlıyor.benim gibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…