- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.521
Bana ćorba tarifi verirmisiniz kızlar oglum sebze corbasını iciyo ama pek sevmiyo zorlamakta istemiyorum hangi corbaları verebilirim tarifiyle verebilirmisiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim Canim. Anne sutu alıyorsa toplamıştır hemen40. Haftada doğdu ama bızımkı bastan berı boyleydı 39.haftada anne karnında kılo kaybetmeye başladı aldılar hemen
Bebekleriniz kac aylık oldu ek gıdaya ne Zaman başladınızBana ćorba tarifi verirmisiniz kızlar oglum sebze corbasını iciyo ama pek sevmiyo zorlamakta istemiyorum hangi corbaları verebilirim tarifiyle verebilirmisiniz acaba
Canim benim oğlumda da Konak var doğduğundan beri geçmedi doktor Mustela nin Konak şampuanını verdi onu kullanıyorum devamlı azaldı simdi cok az basının ön tarafında kaldı artık kabuklaniyor kendi öyle temizliyorum bendeOglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz
Canim bizdede konak cikti. Ilk basta chicco kullandim tertemizdi o bitti. unibaby de almistim kopuk olan kullanmaya basladim vucudu pulpul oldu kurudu yani. Kafasinda konak oldu. Doktor mustelanin konak onleyicisini kullan dedi yada 99 adinda bi sampuan warmis onu. Aslinda bende zeytinyagi surdukten sonra mustelayla yikamak istyrm ne kadar bekletiyosun cnm zeytnyagini?Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz
36 da doğdu benimki deAnladim Canim. Anne sutu alıyorsa toplamıştır hemen
Benim ilk adetim cok olmamisti ama 2. Patlama olmustu, bide bende cok agri cekerdim surunurdum resmen. Pek agrimadi insAllah hep boyle dewam eder yoksa ilk 2 gun hem karin agrisi hem mide bulantisi yasiyodumBu arada ben de adet oldum gecen hafta ilk defa yüzyılın patlamasını yaşadım valla kan kaybından tahtalı köye muhtar adayı olacaktım çok siddetliydi hep òyle mi olur acaba ben adet oldugum zamanlarda yerleri cırmalardım muhakkak acilde bulurdum kendimi agrıdan sancıdan ama bu sefer hic bilmedim ne sancım oldu ne bise insallah hep böyle devam eder
Bebekleriniz kac aylık oldu ek gıdaya ne Zaman başladınız
Ben daha tam olarak baslamadim oğlum 5,5 aylık daha
Canim bizdede konak cikti. Ilk basta chicco kullandim tertemizdi o bitti. unibaby de almistim kopuk olan kullanmaya basladim vucudu pulpul oldu kurudu yani. Kafasinda konak oldu. Doktor mustelanin konak onleyicisini kullan dedi yada 99 adinda bi sampuan warmis onu. Aslinda bende zeytinyagi surdukten sonra mustelayla yikamak istyrm ne kadar bekletiyosun cnm zeytnyagini?
Benim ilk adetim cok olmamisti ama 2. Patlama olmustu, bide bende cok agri cekerdim surunurdum resmen. Pek agrimadi insAllah hep boyle dewam eder yoksa ilk 2 gun hem karin agrisi hem mide bulantisi yasiyodum
Elma armutu cam rendede rendeleyip suyuyla mı veriyorsunuzBizde haftaya 5,5 aylık olacaz 20 gündür veriyorum biseler elma armut püresi ve ev yapımı yogurt bi kac kere de sebze corbası denedim de pek sevmedi iste ben tek gögsumle emziriyorum doymuyo mama da veriyorum onun icin yavastan basladık tabi doktor önerisiyle eger sizin bebis sadece emiyosa 6 aylık olana kadar gerek yok ama bana kalırsa ufaktan basla sende bu saydıklarıma
Bidekac kasık yediriyorsunuz gundeBizde haftaya 5,5 aylık olacaz 20 gündür veriyorum biseler elma armut püresi ve ev yapımı yogurt bi kac kere de sebze corbası denedim de pek sevmedi iste ben tek gögsumle emziriyorum doymuyo mama da veriyorum onun icin yavastan basladık tabi doktor önerisiyle eger sizin bebis sadece emiyosa 6 aylık olana kadar gerek yok ama bana kalırsa ufaktan basla sende bu saydıklarıma
Hosbuldum canimmendless-summer Tekrar hoşgeldin canım seni görmek ne güzel kocaman öpüyorum seni bebişini de öp