- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.201
Canim ek gida için erken değil mi?
Kızlar bugün doktor kontrolüne gittik başka Demir ilacı yazdı yarın eşim alacak içerisinde paraben olmayan ilaç istedim sağlık ocağının verdiği ilaçta paraben olduğunu öğrenmiştim..kızım 6 gün sonra 5. Ayını dolduruyor 8300 kilomuz 66 boyumuz ek gıdaya geçiş 6. Ay bitince kesinlikle bişey vermiyorsun dedi bide destekli oturtabilirsin dedi
selam kızını dr a götürdün mü? sonucu yazmadın merak ettim.Canim ek gida için erken değil mi?
Ben günde 4 damla veriyorumKızlar d vitamini olarak devit 3 mu kullanıyorsunuz? Evetse günde kaç damlaydı?
Sadece anne sütü alıyorsa eğer ilk 6 ay sadece anne sütü alması daha sağlıklı nasıl olsa ek gıdaya geçecek herşey zamanında güzel benceMassallah bebisine peki hangi ilacı yazdı ya bizim doktorumuz ver dedi ama vermesem mi bilemedim sadece emziriyomusun peki onun icin mi ek gıda verme dedi ya illaki biseler verilir bu aylarda bu kadar da kesin bi dille yasaklamak ne kadar dogru
Massallah bebisine peki hangi ilacı yazdı ya bizim doktorumuz ver dedi ama vermesem mi bilemedim sadece emziriyomusun peki onun icin mi ek gıda verme dedi ya illaki biseler verilir bu aylarda bu kadar da kesin bi dille yasaklamak ne kadar dogru
Evet cnm hala 3 damla veriyorum arttırmalımıyımKızlar d vitamini olarak devit 3 mu kullanıyorsunuz? Evetse günde kaç damlaydı?
Bu hafta içi götürücem inşselam kızını dr a götürdün mü? sonucu yazmadın merak ettim.
Bana da doktor gerek yok ek gidaya dedi çay kaşiğiyla bile verme dediSadece anne sütü alıyorsa eğer ilk 6 ay sadece anne sütü alması daha sağlıklı nasıl olsa ek gıdaya geçecek herşey zamanında güzel bence
Bu konuda tam bilgim yok canım ama. Geçen benim kizimda öyle yapıyordu meğer çok şiddetli gaz varmış.rezene falan icirdim iki güne geçti.bide bnm kız emmek istemedi gi zaman da öyle yapiyoKızlar bebekler kendini geriye iterlerya. Dün kayinvalidem gelmişti. Benimki emmek te direniyormuş. Yani ağzını açıp meme istiyor 6aklastirinca basıyor çığlığı. Bi tarafı acıyor gibi. Kayinvalidem göğsüne elleri. Göğsünü İncitmis bu dedi. Kızım bugün de aynısını yapıyor. Bu konudaa bilgisi olan varmı. Gerçekten incittiginden mu atıyordur kendini
Ben kızımın gaz sancisi ndan ağlayisini da biliyorum canım. Bu çok farklı. Kipirdatmadan zar zor emzirdim az kipirdadikca aglamalari cirpindikca daha cok acı çekiyor sanki. Anlamadım. .... kundaklayip salliyorum zorla uyudu simdiBu konuda tam bilgim yok canım ama. Geçen benim kizimda öyle yapıyordu meğer çok şiddetli gaz varmış.rezene falan icirdim iki güne geçti.bide bnm kız emmek istemedi gi zaman da öyle yapiyo
Hemşire üç damla demişti banaBen günde 4 damla veriyorum
canım bi doktora götür istersen.. ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım, bebeğini sen en iyi tanıyosun gaz olmadığını düşünüyosan bi doktora götürmende fayda var bence...Kızlar bebekler kendini geriye iterlerya. Dün kayinvalidem gelmişti. Benimki emmek te direniyormuş. Yani ağzını açıp meme istiyor 6aklastirinca basıyor çığlığı. Bi tarafı acıyor gibi. Kayinvalidem göğsüne elleri. Göğsünü İncitmis bu dedi. Kızım bugün de aynısını yapıyor. Bu konudaa bilgisi olan varmı. Gerçekten incittiginden mu atıyordur kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?