• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ek gida için erken değil mi?

Bence degil 5 aylık oldu zaten sütüm yetmiyo tek gogsümle emziriyodum e haliyle de doymuyo mama ve ek gıda veriyorum doktor kontrolünde sadece emzirseydim 6 ay zaten bise vermezdim suan sadece meyve püresi ve yogurt veriyorum ek gıda olarak alîsması icin baska bise tattîrmadîm

Kızlar bugün doktor kontrolüne gittik başka Demir ilacı yazdı yarın eşim alacak içerisinde paraben olmayan ilaç istedim sağlık ocağının verdiği ilaçta paraben olduğunu öğrenmiştim..kızım 6 gün sonra 5. Ayını dolduruyor 8300 kilomuz 66 boyumuz ek gıdaya geçiş 6. Ay bitince kesinlikle bişey vermiyorsun dedi bide destekli oturtabilirsin dedi

Kızlar bugün doktor kontrolüne gittik başka Demir ilacı yazdı yarın eşim alacak içerisinde paraben olmayan ilaç istedim sağlık ocağının verdiği ilaçta paraben olduğunu öğrenmiştim..kızım 6 gün sonra 5. Ayını dolduruyor 8300 kilomuz 66 boyumuz ek gıdaya geçiş 6. Ay bitince kesinlikle bişey vermiyorsun dedi bide destekli oturtabilirsin dedi

Massallah bebisine peki hangi ilacı yazdı ya bizim doktorumuz ver dedi ama vermesem mi bilemedim sadece emziriyomusun peki onun icin mi ek gıda verme dedi ya illaki biseler verilir bu aylarda bu kadar da kesin bi dille yasaklamak ne kadar dogru

Çocuklar hiç bisey e birden baslamiyo.birden yurumuyo kosmuyo..o yüzden ek gıdaya da yavaş yavaş başlamak en mantiklisi

Kızlar d vitamini olarak devit 3 mu kullanıyorsunuz? Evetse günde kaç damlaydı?

Massallah bebisine peki hangi ilacı yazdı ya bizim doktorumuz ver dedi ama vermesem mi bilemedim sadece emziriyomusun peki onun icin mi ek gıda verme dedi ya illaki biseler verilir bu aylarda bu kadar da kesin bi dille yasaklamak ne kadar dogru
Sadece anne sütü alıyorsa eğer ilk 6 ay sadece anne sütü alması daha sağlıklı nasıl olsa ek gıdaya geçecek herşey zamanında güzel bence ;)

Saol Canım eşim bugün alacak inan aklıma gelmedi sormak kızım ağladı muayenede ne yapacağımı şaşırıyorum susturmak için..
Bugun akşam yazarım ismini Canım..
Bizim doktorumuz da ver dedi içerisinde çok az paraben varmış ama yine de zararlı diye düşünüyorum..
Sadece anne sütü alıyor..
Kilosu çok iyi dedi maşallah o yüzden Başlamamı istemedi
zaten ek gıda nın amaçı tattırmak onu da yapıyorum emzirdiğim için mama dışında verebileceğim armut elma muz mandalina biz yedikçe ağzına değiyor ve cok meraklı elimi sıkı sıkı tutuyor ağzından çekmeyim diye :)

Kızlar bebekler kendini geriye iterlerya. Dün kayinvalidem gelmişti. Benimki emmek te direniyormuş. Yani ağzını açıp meme istiyor 6aklastirinca basıyor çığlığı. Bi tarafı acıyor gibi. Kayinvalidem göğsüne elleri. Göğsünü İncitmis bu dedi. Kızım bugün de aynısını yapıyor. Bu konudaa bilgisi olan varmı. Gerçekten incittiginden mu atıyordur kendini

Kızlar bebekler kendini geriye iterlerya. Dün kayinvalidem gelmişti. Benimki emmek te direniyormuş. Yani ağzını açıp meme istiyor 6aklastirinca basıyor çığlığı. Bi tarafı acıyor gibi. Kayinvalidem göğsüne elleri. Göğsünü İncitmis bu dedi. Kızım bugün de aynısını yapıyor. Bu konudaa bilgisi olan varmı. Gerçekten incittiginden mu atıyordur kendini
Bu konuda tam bilgim yok canım ama. Geçen benim kizimda öyle yapıyordu meğer çok şiddetli gaz varmış.rezene falan icirdim iki güne geçti.bide bnm kız emmek istemedi gi zaman da öyle yapiyo

Bu konuda tam bilgim yok canım ama. Geçen benim kizimda öyle yapıyordu meğer çok şiddetli gaz varmış.rezene falan icirdim iki güne geçti.bide bnm kız emmek istemedi gi zaman da öyle yapiyo
Ben kızımın gaz sancisi ndan ağlayisini da biliyorum canım. Bu çok farklı. Kipirdatmadan zar zor emzirdim az kipirdadikca aglamalari cirpindikca daha cok acı çekiyor sanki. Anlamadım. .... kundaklayip salliyorum zorla uyudu simdi

canım bi doktora götür istersen.. ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım, bebeğini sen en iyi tanıyosun gaz olmadığını düşünüyosan bi doktora götürmende fayda var bence...

Off tahmin ettiğim gibi. Kizimda ishal başladı dedim kesin bişeyi var tahlil yaptik rota olmuş maleseffff. 2 aylikken dizanteri şimdide rota çıktı başımıza :((((

Back