• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selamlar.bugun oglumu dra goturdum.5. Ayda getirmene gerek yok demisti ama sormak istedigim cok sey vardi biraz da huzursuzlugu vardi goturduk yine.ben sutum yetmiyo diye dusunmustum.cunku saglik ocaginda tartildi hic kilo almamis gozukuyodu.4. Ayda 8.100 du 5. Ayda 8 kilo geldi.ancak dr da 8.5 kilo ve 69 cm geldi.bu kadar fark sasirtti beni.drun tartisina guveniyorum.dr herseyi normal dedi.arada huzursuz olmalari normalmis.baxen 4-5 gun kaka yapmiyodu.anne sutu aldigi icin ona da normal dedi.ek gida icin 3 gun kuralini uygula dedi.6. Ayda 3 öğunle baslayabilirsin dedi.kahvalti.meyve puresi ,corba veya muhallebi seklinde.bu arada 5.5 aylik oglum.disle ilgili bi belirti yok dedi.o kadar cok soru sordumki aklima gelmiyo simdi.haa bir de keci yogurdunu sordum.arada cok ax bi fark var inek yoğurduda verebilirsin.icine pekmez veya meyvelerden koy dedi.rondo kesinlikle kullanma dedi.cam rende önerdi.neyseki oglumun bi seyi yokmus.rahatladim.

Hayırlı geceler .sizlere bisey sormak istiyorum .bebisler emince her iki gogsunuzude emiyo mu yoksa tekmi.benim kızım bu aralar çok az emiyo.bezi bike hiç dolmuyo artık canım sıkı liyo:mad:

Hayırlı geceler .sizlere bisey sormak istiyorum .bebisler emince her iki gogsunuzude emiyo mu yoksa tekmi.benim kızım bu aralar çok az emiyo.bezi bike hiç dolmuyo artık canım sıkı liyo:mad:
benimde tek emiyor cnm bezde fazla dolmuyir bnde anlamadım neden. Buyuyorlar ondan galiba

images (2).jpg

Diş sancısı için bundan önerdi doktor baya ise yarıyor kızlar.

denizzeynep denizzeynep benim oglum da bi seferinde tek gogsumu emiyo. Bi dahaki sefere digerini emiyo.
Konuya hosgeldiniz bu arada..

Canım ya eşim e bebek Mağazasına gitti de senin Dediğin mama sandalyesinin kılıfı çıkmıyor demişler sen çıkıyor demiştin. Onlar mı yanlış biliyor ya da sen mi fark etmedin ki canım? Bi bakabilir misin? Bir de aldığından beri incelemişsindir tavsiye ediyor musun hala S skelebeks

Canım ya eşim e bebek Mağazasına gitti de senin Dediğin mama sandalyesinin kılıfı çıkmıyor demişler sen çıkıyor demiştin. Onlar mı yanlış biliyor ya da sen mi fark etmedin ki canım? Bi bakabilir misin? Bir de aldığından beri incelemişsindir tavsiye ediyor musun hala S skelebeks
canım senin için tek tek parçalara baktım hepsi çıkıyo hatta foto çektim :) şu ebebek çalışanlarını özel olarak seçiyorlar galiba, hiçbi halttan anlamıyolar. Ben ordan ne alsam özelliklerini ben anlatırım adamlara. Mesela bunda adam 12 kilo max Dio, ben 15. Açıp baktık 15 :) çocuktan çocuğa değişir diyo bu seferde saf :) yine de sen incelemeden alma canım, ben zan altında kalmak istemem :)
Bu arada 25 tl ye mama sandalyesi örtüsü var polar gibi bişi ebebekte, ondan da alıcam, bunu her seferinde tak çıkar apamam o daha pratik olur

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 117
  • image.jpg
    image.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 79
  • image.jpg
    image.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 78
  • image.jpg
    image.jpg