- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.181
Hayirli olsun canim erken çikmiş maşallahKızlar merhaba kızımın alt dişi çıktı bugün :) 4 buçuk aylığız bu arada
Ben de bunu soracaktim doktora unutmuşum 10 gün sonra 5 aylik olacak5 aylık bebeklerinizi oturtuyor musunuz destekli
Maşallah ne kadar erken çıkmış :)Kızlar merhaba kızımın alt dişi çıktı bugün :) 4 buçuk aylığız bu arada
Göründü canım elime geliyor:) eşim 4 aylık iken çıkarmış darısı sizlere:) İnşMaşallah ne kadar erken çıkmış :)
Beyaz göründü mu yoksa kabarcıklar mı var
Tesk cnm babamiz erken çıkarmışHayirli olsun canim erken çikmiş maşallah
Doktor 5. Ayda oturta bilirsin demişti iki haftamiz kaldı İnş ara ara çok kısa oturtuyorum bişey olmaz İnş:)5 aylık bebeklerinizi oturtuyor musunuz destekli
Benim kızım 4 ay 22 günlüktü doktor artık kucakta oturtabilirsiniz demişti 2 hafta sonrada destekli oturtabilirsiniz dediDoktor 5. Ayda oturta bilirsin demişti iki haftamiz kaldı İnş ara ara çok kısa oturtuyorum bişey olmaz İnş:)
Bende arada sırada yastıklarla destekli oturtuyorum birazcık. Cok hosuna gidiyor ağlamıyor o Zaman :)Benim kızım 4 ay 22 günlüktü doktor artık kucakta oturtabilirsiniz demişti 2 hafta sonrada destekli oturtabilirsiniz dedi
Ay canım çok teşekkür ederim uğraştırdım seni. Dediğin gibi ben de ebebek çalışanlarına pek güvenmediğim için sana tekrar sormak istedim. Müşteriler onlardan daha iyi biliyor resmen :)canım senin için tek tek parçalara baktım hepsi çıkıyo hatta foto çektim :) şu ebebek çalışanlarını özel olarak seçiyorlar galiba, hiçbi halttan anlamıyolar. Ben ordan ne alsam özelliklerini ben anlatırım adamlara. Mesela bunda adam 12 kilo max Dio, ben 15. Açıp baktık 15 :) çocuktan çocuğa değişir diyo bu seferde saf :) yine de sen incelemeden alma canım, ben zan altında kalmak istemem :)
Bu arada 25 tl ye mama sandalyesi örtüsü var polar gibi bişi ebebekte, ondan da alıcam, bunu her seferinde tak çıkar apamam o daha pratik olur
Bu arada arkadaşlar sağlık ocağının verdiği kan ilacını bıraktım paraben olduğunu öğrenİnce özel doktora aylık kontrole gittiğimizde soracak başka varsa ondan alacam
Yarın gidecez doktora cnm soracak bakalım içim rahat etmiyor vererek az da olsa zararlı.Cnm bende kullanmadım önce sonra kendi doktorumuza gittik o zaman sordum paraben var vermek istemedim dedim ver dedi çok az var bi zararı olmaz dedi yinede sen ni sor bakalım
Canım benim oğlum annesütü hiç içmediği için ek gıdaya erken başladık. Ben pirinç unu yapıyorum içine çok az muz rendeliyorum, onu çok seviyor.Hepinize iyi aksamlar kızlar nasılsınız oglum 5 aylık oldu bende destekli oturtuyorum zaten kucagımda hep oturur vaziyette yatmak istemiyo artık aglıyo yatırınca kafasını ayaklarınî kaldırıyo oturmak istiyo dün ilk defa yogurt mayaladım inek sütünden insallah bise olmaz bide cıvık oldu biraz normal mi acaba severek yedi zeten ne versem yiyo massallah yarında sebze corbası verecem bakalım onu begenecekmi elmayı armutu cok seviyo degisik tarifleri olan varsa yazabilir mi
Canim ek gida için erken değil mi?Hepinize iyi aksamlar kızlar nasılsınız oglum 5 aylık oldu bende destekli oturtuyorum zaten kucagımda hep oturur vaziyette yatmak istemiyo artık aglıyo yatırınca kafasını ayaklarınî kaldırıyo oturmak istiyo dün ilk defa yogurt mayaladım inek sütünden insallah bise olmaz bide cıvık oldu biraz normal mi acaba severek yedi zeten ne versem yiyo massallah yarında sebze corbası verecem bakalım onu begenecekmi elmayı armutu cok seviyo degisik tarifleri olan varsa yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?