- 23 Mart 2015
- 76
- 134
- 8
- 42
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.161
Damaği hazirmiş benimkinin de zaten çok huzursuz gündüzleri uyumuyorMaşallah canım bebişine. Bizimde sağlık ocağında boyumuz bi farklı çıkar. Artık diş sıkıntıları başladı çok kilo almayacaklar
Vajinanın içine sokmuyor çubuğu Can'ım girişine sürüyor krem olduğu için canı da acımaz ama sen başka doktora da göster farklı bişey olabilirCanim anlamadim da tam olarak neresinde yapişiklik zaten hizlica muayene etti kizim çok ağlayinca
Bizimde damaklar kabarmış bi iki haftaya beyazlaşabilirmişDamaği hazirmiş benimkinin de zaten çok huzursuz gündüzleri uyumuyor
İnşallah ben de çok korkuyorum valla çay bardaGiyla baktik beyazlaşmiş kulaklariyla da oynuyoBizimle damaklar hazırlamıyormuş. Oğlum çok huzursuz kaç gündür. Uymakta çok zorlanıyor ve canı acıyormuş gibi sürekli bağırıyor. Umarım kolay atlatırız bu süreci.
benimde tek emiyor cnm bezde fazla dolmuyir bnde anlamadım neden. Buyuyorlar ondan galibaHayırlı geceler .sizlere bisey sormak istiyorum .bebisler emince her iki gogsunuzude emiyo mu yoksa tekmi.benim kızım bu aralar çok az emiyo.bezi bike hiç dolmuyo artık canım sıkı liyo
Bu neymiş canim??
İçinde toz var ağzına dokuyorsunBu neymiş canim??
Sen kullandin mi peki?İçinde toz var ağzına dokuyorsun
Tmm canım sağol bnde benim kızım az emiyo dye düşünüp uzuluyodmbenimde tek emiyor cnm bezde fazla dolmuyir bnde anlamadım neden. Buyuyorlar ondan galiba
Hosbuldum sağol.demek ki bütün bebisler ayni durumdenizzeynep benim oglum da bi seferinde tek gogsumu emiyo. Bi dahaki sefere digerini emiyo.
Konuya hosgeldiniz bu arada..
canım senin için tek tek parçalara baktım hepsi çıkıyo hatta foto çektim :) şu ebebek çalışanlarını özel olarak seçiyorlar galiba, hiçbi halttan anlamıyolar. Ben ordan ne alsam özelliklerini ben anlatırım adamlara. Mesela bunda adam 12 kilo max Dio, ben 15. Açıp baktık 15 :) çocuktan çocuğa değişir diyo bu seferde saf :) yine de sen incelemeden alma canım, ben zan altında kalmak istemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?