2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yok ya ne dağınıklığı gayet hoş duruyor canım çok Sağolasın indirim bitmeden biz de alacağız inşallah eşime gösterdim o da beğendi
canım 600-700 liralık mama sandalyeleriyle kıyasladım, onlarda çift tabla varmış, boyu inip çıkabilirmiş, bide ayak koyma yeri kademe kademeymiş :) bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Hele bide 2000 liralık mama sandalyeleri var, yuhh yani :) sanki bebeğe kendi yemek yedirecek :) neyse onlardan alacak olan çıkar, ses çıkarmayım ben :) şimdiden hayırlı olsun canım.. İnş bebelerimiz kendi kendilerine yemeklerini yerler

ay çok hoşsun yaa :) diktatör bi havan var gibi geliyo bana annen bile çekiniyo bence senden.. Fotonu görmüştüm, sözü geçen laz hatunlarına benziyosun )
annem de dediğin huydadır. okul bittiğinden beri bi hafta ara vermeden çalışıyorum iş hayatı katılaştırıyor insanı :)
gerçi annemin idare etmesi aman stres olmasın sütüne bişi olmasın
bi gerilem bi saatte sütüm gidiyor çol seri tepki veriyor vucudum

Gerçekten çok para ya. Bir Sürü masraf var zaten sırf o Farklılıklar için değmez o kadar para vermeye bence de. Dediğin gibi inşallah yerler gerçekten çok istiyorum. Bugün hele kuzenime annesi yemek yedirirken gördüm de resmen takla atmadığı kaldı kadının. Bir kez daha blw istediğimden emin oldum. Inşallah Beklentimiz Boşa gitmez, her şey yolunda olur canım

bugün uzman tv de doktor izledim. kg alsın die kalorisi yüksek şeyleri karıştırıp vermeyin diyor. çocuk normalin altındaysa ztn dr ek mama gıda verirmiş.
bebekken ki mama ek gıda ileride obez temeliymiş. fakat sade anne sütüyle kg alan bebekte o risk yok gibi bişi dedi.
sağlıklı bebek hareketli bebek gibi şeyler söyledi. kg yu takmayalım yani normal sınırda oldukça. ek gıda da tıkmamayı düşünüyorum. blw çok cazip.
misal meyva suyu bn bile içmiyorum zararlı hemen kana karışıyor diye.
un mama da bnm doymak için ekmekle midemi doldurmam gibi geliyor.

kafamda deli sorular

pofuduk18 hoşgeldin canım yaa nerelerdesiniz.eski kızlardan kimse girmiyor artık fazla özlettiniz.uzaktan takiple olmaz arada selam ver tecrübelerini paylaş bizimle.bebişini öp.iyi bir doktor bulursun inşallah yarenciğe

Ah kuzucuk yaa ne acı çekmiştir kıyamam.bizlerden medet umuyorlar ama işte bizlerde ne derdi var bilemiyoruzki herzamanBöyle baştan sağma iş yapan doktorlara fitil oluyorum.sözkonusu bebek yaa.iste sen tahlilini parasıyla değilmi bişey yoksada yoktur.içimiz rahat eder en azından değilmi ama yaa.bebeğine kısa zamanda şifa dilerim.kıyamam yaa canım benimm...

aman dikkat et ozaman canım, şu aşamada hiçbişey sütünden önemli deil :)

inşşşş canım yaa

galiba önemli olan ilk 1 yıl ek gıdanın ek olduğunu unutmamak :) yine temel besin anne sütü. Bir de onların da insan olduğunu, yeme zevklerinin olduğunu.. Ben herşeyi katıp karıştırıp robottan çekip kusmuk gibi yedirmeyi hiiiiç düşünmüyorum.. Sevmediği ama sağlıklı olan bir besini sevdiği bişeyle kamufle etmek ayrı, 10 çeşit şeyi katıp karıştırmak ayrı.. İnstagramda simaözkan var, oğlu Mert, idolüm o )

Sagol canim benim. Rabb im sifa wersin bebeklerimize. Sanvilarina insan dayanamiyo pazar gunu eşim ewdeydi o goturdu. Bugunde ewden cikarken altini degistirdim yeni bez taktim. Doktor actiginda da cok minik kaka yapmisti mukuslu onu tahlile werdim. Gecen ayki muayenede 2 tane kaka tahlili icin kutu istemistim hastaneden. Bu gittigimdede aldim. Sende gittiginde al daha kolay oluyo
Sagol canim benim..walla tahlil mutlaka yaptirin ihmale hic gelmiyomus
Gecmis olsun canim.insallah bir an once iyilesir.kendim yasamis kadar uzuldum.bebegin sansli bilincli bi anneye sahip ki o dr demeye degmicek sahsa guvenmeyip oluruna birakmamissin.atlatacak yavrun insallah.
İnsallah canim, cok üzucu. Yatirmaya caliyorum sancisi war uykuya gecemiyo
Amin
Sagol canim. Bebegim gozumun icine oyle bakiyor ki yardim bekliyo bisey yapamiyorum aliyorum kucagima fayda etmiyo. Cok agliyo yawrum. O agladikca ben agladim gece. Dişide şiş . Ustuste afrilar sıkıstiriyo yawrumu

kıyamam ya
iyi gelen rahatlatan hiçbirşey yok muymuş?
yıkamak olsun masaj sırt sıvazlama. karnını ovma fln. illaki rahatlatan bir şey vardır bi araştır istersen dr a sor.

bakıyorum da netten enfeksiyon die antibiyotiğe başlayıp sorun çözülmeyince alerji olduğu anlaşılmış. sen alerji olabilecek herşeyi kes. şu an olan sütünü de sağ. yeni sütten ver. tabi sütün de kesilmesin ama alerji olma ihtimali olmayan şeylerden ye. aynı zamanda gaz ihtimaline karşı rezene de iç bolbol hem de süt olur. dene bakalım bir iki güne belki rahatlar bebiş.

Çok Haklısın canım önemli olan kilo değil. Şimdi rahatız acıktığında hemen hazır emziriyorız çok şükür. Ek gıdaya geçince her Şeyini ince ince düşünüp hazırlayacağız o zaman birbirimizden fikirler alalım bol bol inş. Her şey yavrularımız için Rabbim yardımcımız olsun

Öyle de zor güzelim ya çünkü bebislerinde çevreyle iletisime ihtiyaçları olucak alissa iyi olur benim gelenim eksik olmaz kızım gözünü açtığında beri hep birileri var alıştı yabancilamiyor hiç kimseyi herkeze gülüyor ..

çok sağol canım benim bende çok özledim <3 :) nasılsın bakalım? :)

Ahh yavrum ya Rabbim biran önce şifa versin nekadar zor olduğunu biliyorum canım ama geçecek üzülme stres direk sütü kesiyor. insanın psikolojisi bozuluyor ne yapsam geçse ne yedirsem doysa diye ama bunlar olucak canim acida tatlı da bizler için Rabbim dermansiz dert vermesin geçmiş olsun ...

sor Canım benim nolcak :)bence boyu çok ideal. foto çektim senln için, hastayım ya ev dağınık kusura bakmayın :)
Gayet güzelmiş cnm fiyatı da iyi güle güle kullansin bebisin. Bende bakicam bu modele .
@Arifa ya noldu?? Üyeliğini iptal mi etti??
Yaa iptal etmeseydi yaa.
ben kendimde yiyebilecegim tatları vermeyi dusunuyorum kızıma .dediğin gibi çok fazla şey karıştırıp tadı kötü olan bir seyi vermenin anlami yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…