• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benimki de 2560 di şimdi 6 kilo senin bebek maşallah iyi kilo almiş mama veriyor musun peki
Yok canm ben hiç mama vermedim.ama maşallah benim kızım anne sütüne çok düşkün.doktor bugün rota aşısını emdirmeye çalıştı istemedi.anne sütüne çok düşkün bu kız başka birşey istemiyor dedi:))

Gayet güzelmiş cnm fiyatı da iyi güle güle kullansin bebisin. Bende bakicam bu modele .

Yaa iptal etmeseydi yaa.
ben kendimde yiyebilecegim tatları vermeyi dusunuyorum kızıma .dediğin gibi çok fazla şey karıştırıp tadı kötü olan bir seyi vermenin anlami yok
kesinlikle canım
Doktordan geliyoruz.
Gecen ay 8.040,gr kilomuz. Bu ay 8.765 olmusuz.
Boyumuz gecen ay 66 cm simdi 68 cm olmus.
Bas cevresi gecen ay 41.7 bu ay 42.7 olmus.
Gelisimi cok guzelmis kilo alimi normalmis, ek gida vermiyomusuz 6. aya kadar.
Tattirma olarak minik minik verebilirsin ama henuz öğün olarak yani doyurmak icin vermiyoruz dedi.
Bi arkadasim soruyo ek gida konusunda neler verebiliriz diye dedim. Hmm bi arkadas? O arkadasin gelip sorsun 6.aya kadar yok size ek gida dedi :KK70: inanmadi yani kendim icin sordugumu sandi...
Boynu kizarmisti bu gece baya terlemisti alerji gibi onu gosterdim pisik olmus boynu cinko iceren pisik kremi sur mutlaka dedi.
Yavas yavas kendisi donmeye basladi oglum onu soyledim, yuzustu egzersizlerine devam dedi.
Bi de benim oglum ayakta durmaya calisiyo yani basmaya calisiyo hatta tutunca adim atiyo yurumeye pek merakli emeklemeden direkt yurumeye gecicek galiba :KK70:
Burda bi arkadas bastirmayin ilerde carpik bacakli olur demisti. Onu sordum yoo bastirabilirsin zaten sen istemesen de kucagindayken falan o ayaga kalkmaya calisir bu reflekstir ve gelisimi icin faydali dedi. Oturtabilirsin kucaginda dedi.
Bizde bu sekilde durumlar... Sizlerde ne var ne yok canlarim? Nasil bebisler?
maşallah canım :) senln doktor uyanık çıkmış, gelsin kendisi sorsun felan :)

Slm kızlar. Bende sizi sürekli takip ediyordum. Bende haziran annesiyim. 8 haziran doğumlu bir oğlum var. Dün dr kontrolümüz vardı. Oğlum 8100 gr olmuş. Boyu 69,5 cm. Sadece anne sütü alıyor. Anne olmak zormuş herşeye cok takıyorum. Bizim bıngıldağımız kapanmak üzereymiş biraz endişeliyim bu konuda. Birde oğlum hala dönmüyor. Dr normal her çocuk aynı olmaz diyor. Ve biz hala sallanarak yada omzunda pış pışla uyuyoruz. En büyük sorunumuz bu aslında. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Öğretmenim heyet raporu aldım ve bir ay sonra işe başlıcam. O zamana kadar uyku. Düzenini ayarlamam gerek. Napıcam bilmiyorum. Burdan çok şey öğreniyorum. Artık bende aranızdayım. Fikrilerinizi çok ihtiyacım var. Çok uzattım ama kusura bakmayın.

Slm kızlar. Bende sizi sürekli takip ediyordum. Bende haziran annesiyim. 8 haziran doğumlu bir oğlum var. Dün dr kontrolümüz vardı. Oğlum 8100 gr olmuş. Boyu 69,5 cm. Sadece anne sütü alıyor. Anne olmak zormuş herşeye cok takıyorum. Bizim bıngıldağımız kapanmak üzereymiş biraz endişeliyim bu konuda. Birde oğlum hala dönmüyor. Dr normal her çocuk aynı olmaz diyor. Ve biz hala sallanarak yada omzunda pış pışla uyuyoruz. En büyük sorunumuz bu aslında. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Öğretmenim heyet raporu aldım ve bir ay sonra işe başlıcam. O zamana kadar uyku. Düzenini ayarlamam gerek. Napıcam bilmiyorum. Burdan çok şey öğreniyorum. Artık bende aranızdayım. Fikrilerinizi çok ihtiyacım var. Çok uzattım ama kusura bakmayın.

Bende bir hevesle bebeğim küçükken süt sagmistim.ek gıdaya geçince kullanırım diye ama benim kızım ona özel hazırladığım hiç biseyi sevmiyo

Uyku düzeni için doktorum 6.ayinin dolmasini bekle dedi canim ben de öğretmenim hoş geldin meslektaşim :)

Denizzeynep bende buzluğa süt attım ama hiç kullanmadım daha. Kullanan arkadaşlarım çıkarınca metal tadı ve kokusu olduğunu ve malesef bebeklerinin içmediklerini söylediler. Belki seninkinde öyle bişidir.

Uyku düzeni için doktorum 6.ayinin dolmasini bekle dedi canim ben de öğretmenim hoş geldin meslektaşim :)
hoşbulduk cnm. Ya bende ne kadar erken düzenlersem o kadar iyi diye düşünüyorum aslında. Bir kaç kez kendi başına uyutmaya denedim ama çok ağladı dayanamadım malesef.

Benimde kızım ayın onbesinde beşinci ayını bitirecek.biraz küçük doğdu 2.5 kilo şimdi de alti kg ancak olmuştur
oy kuzu minnak. sağlığı yerindeyse farkı kapatır canım daha sonra. çok minnak mış kıyamam.

bizim de bıngıldak ufalmış bu ay bakacak büyümesine büyümesi durmuşsa kafa çapının dr a yönlendirecek. erken kapanmasının problemleri var ama elle kontrolde anlaşılmayıp makinayla hala açık olabiliyormuş. kötü düşünmemeye çalışıyorum. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek. kafa çapını kontrol et canım büyüyor mu diye.

Bisey sormak istiyorum buzluga süt koyan var mi.varsa çıkardığımız sütler değişik kokuyomu

Denizzeynep bende buzluğa süt attım ama hiç kullanmadım daha. Kullanan arkadaşlarım çıkarınca metal tadı ve kokusu olduğunu ve malesef bebeklerinin içmediklerini söylediler. Belki seninkinde öyle bişidir.

ben de buzluğa atıyorum çıkarınca sıkıntısız içiyor. çözülünce tekrar dondurulmuyor. ısıtınca tekrar ısıtılmıyor. ve ağza değince bi saat içinde tüketilmeli.
kaynar suya koyup ısıtmayın. bn önce poşedi soguk su altına tutuyorum yavaş yavaş sıcak suyu açıyorum. buz eriyince ılıl su içine koyup ısıtıyorum.

Kızlar bizde 5. Ay kontrolumuze gittik. Bebeğim tam 7kg 63cm boyu da. Bingildagi kapanmamis. Bu ay da tam 1 kg aldı.

Bingildagi meselesi hakkında bilgim yok erken kapanması kötü birsey mi?

Kızlar bizde 5. Ay kontrolumuze gittik. Bebeğim tam 7kg 63cm boyu da. Bingildagi kapanmamis. Bu ay da tam 1 kg aldı.

Bingildagi meselesi hakkında bilgim yok erken kapanması kötü birsey mi?
Masallah bebegine kuzum ne guzel kilo almis oyle... Bi de ozelden mesaj ttim sana mesaj kutusuna bakar misin?

Back