• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben kendi fikrimi soy

Agladigi zaman susturup tekrar yataga koydum hep ayni saatlerde yatirmaya ozen gosterdim bide ben emzirmedigim icin gece beslemedim uykusunu bolup bide daha bebekken hani bebekler sicrar veya elleri hareket ettigi icin kendini uyandirir onun icin yuz ustu yatirdim gece hep kontrol ettim oyle oyle cok sukur duzenimiz oturdu hem gunduz hem gece uykusu
Maşallah demek emmese bizimkilerde öyle uyucak. Çok guzel oturmuş düzen

mrb arkadaşlar geçmişe bakamadım uzun zamandır yazacam fırsat olmuyor iki çocuktan herkes iyidir inş.
bir kaç sorum olacaktı..benim yaramazım sürekli dili dışarıda ilk çocuğumda böyle bir şey yoktu sizlerde de böyle yapan var mı anlamadım niye sürekli dilini çıkarıyor :)
ikinci sorumda biz 3 numara bez kullanıyoruz bazen kaka yaptığında badisi kirleniyor dün tartıldık 7.900 geldik beş aylık olacaz 4 gün sonra..acaba 4 numaraya mı geçsem?
3 sorumda malum kış geldi nem oranı düştü kalorifer suluğu kullanıp memnun kalan var mı ya da başka yöntem ilk çocuğum astım sürekli burnu tıkalı fıs fıs ta koydurmuyor ne yapacam bilmiyorum küçüğüne serum fizyolojik kolay oluyor koymak anlamıyor ama buyudukçe zorlaştı..
Bizde de dil çıkartma var. Oyun oynuyor bence. Keşfediyor. 4e geç canim 3 küçük kalır kanımca.

Maşallah canım. Benim ki 20 haziranda 3680 gr doğdu, sonra 3500 e falan düştü kilosu.. Şimdi 67 cm 7 kilo. Kilosu az diye üzülüyorum. Sadece anne sütü aldığı halde bebişlerinizin bı kiloyu bulması çok güzel ben 3. Aydan sonra mamaya başladım sutum yetmedi..

Amin canm maşallah senin bebişine de, çok iyi kiloları..
Canim kilosu cok da az değil üzülmene gerek yok.benimki de 4. Aydan 5. Aya hic kilo

Almadi dicektim.kizlar ben oğluma alerji testlerine başladim.ilk keçi yoğurduyla başladim.3 gün boyunca birer kaşik verdim.3 gün cok huzursuzdu.önce ona bağlamak aklima gelmedi.bi yeri ağriyo sandim.dün elma püresindeydi sira hic problem yasamadik.arkadasim keçi sütü bebeklere ağir gelir dedi.o zaman anladimki benim oğlumada ağir geldi.bundan sonra keçi yoğurdu değil inek yoğurdu vercem tabii test ederek.keçi yoğurdu vermeyi düşunenler aklinizda olsun.sadece anne sütü aldi bugune kadar testlere yeni başladim.6. Ayina kdr denicem tek tek .

Almadi dicektim.kizlar ben oğluma alerji testlerine başladim.ilk keçi yoğurduyla başladim.3 gün boyunca birer kaşik verdim.3 gün cok huzursuzdu.önce ona bağlamak aklima gelmedi.bi yeri ağriyo sandim.dün elma püresindeydi sira hic problem yasamadik.arkadasim keçi sütü bebeklere ağir gelir dedi.o zaman anladimki benim oğlumada ağir geldi.bundan sonra keçi yoğurdu değil inek yoğurdu vercem tabii test ederek.keçi yoğurdu vermeyi düşunenler aklinizda olsun.sadece anne sütü aldi bugune kadar testlere yeni başladim.6. Ayina kdr denicem tek tek .
Evet üç gün beklemek gerekiyormuş alerji için anne sütü aliyorsa gerek yok muş pek ek gidaya ama yavaş yavaş tattirmak lazim tabi

Hanımlar,
hamilelik dönemlerinizi birlikte geçirdiniz, şimdi de bebeklerinizi birlikte büyütüyorsunuz, Allah hepinizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin, nazarlardan korusun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Amma kaç gündür bir polemiktir gidiyor, tam kapattınız artık bana gerek yok dediğim anda yine kaldığı yerden devam ediliyor.
Artık şu tartışmayı Kapatın, müdahil olmayanlar, bebekleriyle ilgili aklına takılanları yazmak isteyenlerin okurken gerilmesine neden oluyorsunuz, buna hakkınız yok.
Ve polemik, tartışma kurallara da aykırı.

Iyi paylaşımlar dilerim...

Yinemi ceza aldılar.bencede ta cidden bu tarz tartışmalara gerek yok.bebeklerimiz için buradayız ve yaklaşık 1 yıldırda birbirimizi tanıyoruz.gönül kırmaya gerek yok.cici anneler anlayışlı be sabırlı olır değilmi??:KK37:

Canim doktorumuz tonimer baby diye bir sprey önerdi. Deniz suyu. Eşim sıkabiliyor valla biraz zor tepinip duruyor. Ama siktigimiz zaman daha rahat uyuyor açılıyor burnu hemen. Ama hep para tuzağı olduğunu düşünüyorum . Bildiğimiz tuzlu suya 40tl verdik. Tadına baktım yani[
bizde de aynı marka var bebeğim için değil buyuk çocuğuma zor oluyor yapmak alerji astım yaptırmıyor bir türlü..buyudukçe yaşları zorlaşıyor..

Benim oglum simdi bile yaptirmiyor ellerimi cekistiriyor zor bela burnuna sikiyorum deniz suyunu tabi ciglik cigliga kaliyor hic sevmiyor

Maşallah demek emmese bizimkilerde öyle uyucak. Çok guzel oturmuş düzen
Canim 6. aydan sonra butun gece uyumalari lazim ben istesem simdi de alistiririm ama henuz erken diye dusunuyorum ek gidaya gecmediler sadece anne sutuyle acliktan bi hal olur bebisler
Simdi gece 1 ya da 2de emmeye kalkiyor 6. aydan sora kalksa o saatlerde emzik verip uyutucam boyle boyle alisir insallah biz de guzel bi uyku cekeriz:KK66:

Kizlar 1 çay kaşiği elma suyu vermeye başladim gaz yapmaz dimi elma suyu püresi
Yapmaz galiba cnm.
Canim 6. aydan sonra butun gece uyumalari lazim ben istesem simdi de alistiririm ama henuz erken diye dusunuyorum ek gidaya gecmediler sadece anne sutuyle acliktan bi hal olur bebisler
Simdi gece 1 ya da 2de emmeye kalkiyor 6. aydan sora kalksa o saatlerde emzik verip uyutucam boyle boyle alisir insallah biz de guzel bi uyku cekeriz:KK66:
bende öyle dusunuyorum cnm. Ek gıda olarak gece ne vermek gerek uzun uyusunlar diye acaba. Bizde emzik yok sallayıp uyutcam artık

Masallah diyelim kimseye soylemiyorum ama sizlerle paylasayim yabanci degilsiniz uyanmiyo bir gunlukken boyleydi hayla oyle oglumda oyleydi gece hic kalmazdi gunduzde dort bes saat yatardi
Masallah :nazar: ne guzel bi duzen oturmus oyle, sen de araliksiz uyuyosun heralde, ben 5 aydir araliksiz ancak 4 saat uyudum onda da dorduncu saatten sonra ac kalir diye korkup uyandirdim hemen cocugu :KK70:
Tartisma gercekten bitmek bilmiyor neyse
Yorum yapmayacagim bu konuda artik
nazperver nazperver arkadasin ceza almasina uzuldum sadece
Kurunun yaninda yas da yanmis. Ben de uzuldum nazperver'e. Neyse ki instagramdan takiplesiyoruz da habersiz kalmayacagiz...:KK5:

Duzelmiyo mu canim korkuyorum birakicak diye :KK43: sen ek gida weriyomusun nolacak halimiz walla bademcigim sisiyo ha emdi ha emicek diye bi amuda kalkipta emzirmedigim kaldi herseyi denedim :KK61:
Yok canım benimki düzelmedi artık alışkanlık halini aldı sanırım sonuçta birakmadida onada sukrediyorum ek gıda olarak mecburen pirincunundan muhallebi yaptım mamayi içine kâtip yedirdim benimki biberonla kesinlikle icmedi kaşıkla da sıvı olunca hep döküldü 1 aydan fazladır böyle yediriyorum birde yoğurt veriyorum.. mamaya meyvelerdende koyuyorum..ama herseyi oyunla müzikle falan yedirebiliyorum yoksa yemez yani doğuştan tok doğmuş sanki .....birde benim emzirme şekillerimi bi görsen :KK70:

Yok canım benimki düzelmedi artık alışkanlık halini aldı sanırım sonuçta birakmadida onada sukrediyorum ek gıda olarak mecburen pirincunundan muhallebi yaptım mamayi içine kâtip yedirdim benimki biberonla kesinlikle icmedi kaşıkla da sıvı olunca hep döküldü 1 aydan fazladır böyle yediriyorum birde yoğurt veriyorum.. mamaya meyvelerdende koyuyorum..ama herseyi oyunla müzikle falan yedirebiliyorum yoksa yemez yani doğuştan tok doğmuş sanki .....birde benim emzirme şekillerimi bi görsen :KK70:
canim muhallebiyi biraz kati yapsan belki o kadar sivi olmayinca dokulmaz kasikla. Ben de veriyorum muhallebi mecburen cunku sutum azaldi aslinda az degil ama doymuyomus cocuk. O sekilde veriyorum kaseden kasikla

Ben kendi fikrimi soy

Agladigi zaman susturup tekrar yataga koydum hep ayni saatlerde yatirmaya ozen gosterdim bide ben emzirmedigim icin gece beslemedim uykusunu bolup bide daha bebekken hani bebekler sicrar veya elleri hareket ettigi icin kendini uyandirir onun icin yuz ustu yatirdim gece hep kontrol ettim oyle oyle cok sukur duzenimiz oturdu hem gunduz hem gece uykusu
Canim bende sadece mama ve ek gida veriyorum ama yinede sabah o saate kadar ac birakmiyorum 9 da mama icirip uyutuyorum gece 1 de ve 5 de tekrar doyuruyorum cok kucukler daha o kadar saat ac kalmamalilar peki senin bebegin hic uyanmiyomu acikip?

Masallah :nazar: ne guzel bi duzen oturmus oyle, sen de araliksiz uyuyosun heralde, ben 5 aydir araliksiz ancak 4 saat uyudum onda da dorduncu saatten sonra ac kalir diye korkup uyandirdim hemen cocugu :KK70:

Kurunun yaninda yas da yanmis. Ben de uzuldum nazperver'e. Neyse ki instagramdan takiplesiyoruz da habersiz kalmayacagiz...:KK5:
Yarin gelir zaten polemige karismanin cezasi 1 gun :KK19:

Back