• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bebislerinzde ne gibi gelisme var bizimkisi iki uc gundur tukuruyo donuyo yuz ustuyken yon degistiriyo geri geri gidiyo videosuda var geri geri giderken
Canım maşallah bebişine kaç aylık..kızımı da gündüz yüz üstü yatıyorum yönünü değiştiyor sırt üstü yatınca da yan dönüyor alttan kolunu kurtarıp yüz üstü dönüyor :) bugün markete gittik çığlık atıyor kasada beklerken sırasını verdi bir bayan bebeğiniz durmuyor siz geçin öne dedi yok o hep öyle dedim seviniyor etrafta çocuk iki insan gördü evde beni görmekten sıkılmış :) ne yapacagını sasırdı

uff kızlar yaa çok kötü oldum demin instagramda bi paylaşım gördüm...
bi dönem aynı lisede okuduğum bi arkadaşım da doğum yapmış 8 haziranda, bebeği 20 gün sonra vefat etmiş...
çok üzüldüm...[/QUOTE
Rabbim sabır versin ne diyebiliriz ki çok üzüldüm melek oldu uçtu :(

İyi aksamlar kızlar ek gıda verenler neler veriyo tarifleriniz neler bide hangi saattlerde neler veriyosunuz tabi mamada veriyorum ben nasıl bi düzene oturtmalıyım

PaytiPo PaytiPo ise baslamissin canim hayirli olsun. Acaba annen kucagina alip emzirme pozisyonunda verse biberonu oyle de denemistir gerci ama yine de bi soylemek istedim.
Cok zor birakip ise gitmek...
Ben is yerimde otobuste her bebek gordugumde icim gidiyo gozlerim doluyo...
Dun oglen aradim annemi hoparloru acti annem ben konustum ogluma etrafa bakiyomus ariyomus beni resmen gozleri dolmus cenesini agzini büzmüş sesimi duyunca annemin bile anlatirken sesi titredi...
Erkek kardesim soruyo acaba gunduz bebek agladiginda sen hissediyomusundur dedi de.. Dusunmuyorum aklimdan uzaklastiriyorum o an agladigini dusunsem bile, anneme guveniyorum dedim...
Hersey onlar icin vallahi mecbur olmasam asla birakmazdim ama borc harc derken epey zorlandik calismadigim surede..
Hayirlisi olsun hepimizin hakkimizda...

PaytiPo PaytiPo ise baslamissin canim hayirli olsun. Acaba annen kucagina alip emzirme pozisyonunda verse biberonu oyle de denemistir gerci ama yine de bi soylemek istedim.
Cok zor birakip ise gitmek...
Ben is yerimde otobuste her bebek gordugumde icim gidiyo gozlerim doluyo...
Dun oglen aradim annemi hoparloru acti annem ben konustum ogluma etrafa bakiyomus ariyomus beni resmen gozleri dolmus cenesini agzini büzmüş sesimi duyunca annemin bile anlatirken sesi titredi...
Erkek kardesim soruyo acaba gunduz bebek agladiginda sen hissediyomusundur dedi de.. Dusunmuyorum aklimdan uzaklastiriyorum o an agladigini dusunsem bile, anneme guveniyorum dedim...
Hersey onlar icin vallahi mecbur olmasam asla birakmazdim ama borc harc derken epey zorlandik calismadigim surede..
Hayirlisi olsun hepimizin hakkimizda...

Cnm herseyi denemis. Bu aksam uykuda verdik biberonu uyku haliyle icti. Anladigi anda agladi hemen meme verdim uyuydu... Bundan sonra en azindan uykuda deneyecek bakalim. Gercekten cok zor birakip gitmek. Bende eve giriyorum ismini sesleniyorum dudagi buzup hizla saga sola bakiyor beni goruncede ciglik gibi gulucukler saciyor.

Yinede cok cok sukur ki gozum hic arkada degil .. Cok buyuk nimet analarimiz ve evlatlarimiz. Rabbim ikisinden de mahrum olanlari cennette kavistursun insaallaah...

Cnm herseyi denemis. Bu aksam uykuda verdik biberonu uyku haliyle icti. Anladigi anda agladi hemen meme verdim uyuydu... Bundan sonra en azindan uykuda deneyecek bakalim. Gercekten cok zor birakip gitmek. Bende eve giriyorum ismini sesleniyorum dudagi buzup hizla saga sola bakiyor beni goruncede ciglik gibi gulucukler saciyor.

Yinede cok cok sukur ki gozum hic arkada degil .. Cok buyuk nimet analarimiz ve evlatlarimiz. Rabbim ikisinden de mahrum olanlari cennette kavistursun insaallaah...
Amin kuzum amin... Rabbim eksikliklerini gostermesin...
Ssnin bebegin icin de insallah kisa sureli bi grevdir de bua ac kalmaz ..

Annenle bebek birbirlerine alisinca annecigin insallah bi duzen oturtur canim ilk gunler biraZ zorlu oluyo ama geciyo Allahin izniyle...

Kizlar bebegim resmen grevde ya. Mememi gorunce kafasini cewiriyo :KK43: anneme soyledim tadina bak belki sogumustr tadi degismistir dedi sutumden bile ictim ayni hala israr ediyo onceden 5 dakika emerdi simdi 5 dakika emse sukrediyorum nolacak halimiz:KK61::KK61: tek benim bebegim mi boyle:cry:
Benimki 2. 3. ayindan buyana öyle canım uyurken emzik gibi emiyor diye geceleri bile uyumayip kimildanmasini bekliyorum ki emzirebileyim gündüzleri de ancak uykuda emiyor oda 2 kez falan zor yani seni çok iyi anlıyorum ALLAH yardimcin olsun ..Şükür ki ek gıda aylarına geldin .

Benimki 2. 3. ayindan buyana öyle canım uyurken emzik gibi emiyor diye geceleri bile uyumayip kimildanmasini bekliyorum ki emzirebileyim gündüzleri de ancak uykuda emiyor oda 2 kez falan zor yani seni çok iyi anlıyorum ALLAH yardimcin olsun ..Şükür ki ek gıda aylarına geldin .
Ben de kizimi uyku mahmuruyken emziriyorum öyle emiyor yoksa ilgisi dağiliyor çabucak

sab kullandım ben baya hiçbir işe yaramadı.biogaia kullandım oda bisüre işe yaradı sonra yaramadı.Şimdi bıraktım artık gaz ilaçlarını vermiyorum birşey.2 çift çorap giydiriyorum,yatarken sıcak su torbası koyuyorum arada ayaklarına çok gazı varsa.Kızlar buarada dikkt edin sıcak su torbasına nolur.Arkadaşımın karnı ağrıyormuş eşi sıcak su torbası yapıp vermiş,1 dakika sonra torba kızın karnında patlamış hastanelik olmuş allahtan aşırı sıcak değilmiş.Onu duyduktan sonra koymuyorum ben.
Canım ben sıcak su torbası değilde sıcak soğuk dedikleri bir şey var.dikdörtgen şekli içimde jel var.buzluğa koyunca soğuk ssıcak suya koyunca sıcak oluyor.hemde esnek dondursanda donmuyor.şekil alıyor yani.medikallerde vardır onu dene cnm.

20151106_233910.jpg
böyle işte sıcak soğuk.sıcaksu torbası tehlikeli çünkü.bu zararsız hemde karnının şeklini alıyor koyunca canm

Canım maşallah bebişine kaç aylık..kızımı da gündüz yüz üstü yatıyorum yönünü değiştiyor sırt üstü yatınca da yan dönüyor alttan kolunu kurtarıp yüz üstü dönüyor :) bugün markete gittik çığlık atıyor kasada beklerken sırasını verdi bir bayan bebeğiniz durmuyor siz geçin öne dedi yok o hep öyle dedim seviniyor etrafta çocuk iki insan gördü evde beni görmekten sıkılmış :) ne yapacagını sasırdı
Yarin 5 aylik 3.5 aylikken donuyodu airtustunden

Duzelmiyo mu canim korkuyorum birakicak diye :( sen ek gida weriyomusun nolacak halimiz walla bademcigim sisiyo ha emdi ha emicek diye bi amuda kalkipta emzirmedigim kaldi herseyi denedim :KK61:

prenses444 prenses444 @Arifa uuu soğuk rüzgarlar esmiş :)

taraf tutamma ama prensesin kocam dr en iyi bnm söylediğim havasına girip burada ilaç vereyim mi diye sorması garip kaçmış.

bana kalırsa çocuk ağlıyor diye caprol vermek doğru değil tabi bn verenlere de laf söyleyemem.

relaks olalım hanımlar :KK54:
nazperver nazperver eşim ilaç verilmesine son raddeye gelinceye kadar karşi 2.ay aşisinda bile verme dedi ben diğer annelerin ne yaptiklarini aşi gibi sıkıntılı olsn bu süreci nasil atlattiklarini merak ettim ve calpol verip vermediklerini sordum ne var bunda anlamadim

mrb arkadaşlar geçmişe bakamadım uzun zamandır yazacam fırsat olmuyor iki çocuktan herkes iyidir inş.
bir kaç sorum olacaktı..benim yaramazım sürekli dili dışarıda ilk çocuğumda böyle bir şey yoktu sizlerde de böyle yapan var mı anlamadım niye sürekli dilini çıkarıyor :)
ikinci sorumda biz 3 numara bez kullanıyoruz bazen kaka yaptığında badisi kirleniyor dün tartıldık 7.900 geldik beş aylık olacaz 4 gün sonra..acaba 4 numaraya mı geçsem?
3 sorumda malum kış geldi nem oranı düştü kalorifer suluğu kullanıp memnun kalan var mı ya da başka yöntem ilk çocuğum astım sürekli burnu tıkalı fıs fıs ta koydurmuyor ne yapacam bilmiyorum küçüğüne serum fizyolojik kolay oluyor koymak anlamıyor ama buyudukçe zorlaştı..

Back