• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sağolun kızlar bende bir saatinde deniycem bakalım nolcak geç mi olur bilmiyorum. Bazen benimkide erken uyumak istiyor hiç ellemiyorum. Dün 8 bckta uyudu meselâ. Şimdi ayagimda salliyorum uyumuştu ama diş sancısı var uyandı ağlayarak.
Yaa dış sancisini nasıl anlayabilirim. Benimkide hep ağlayarak uyanıyor. ... tabi gazida çok her pirtladiginda agliyor

canım midesi ni mi usuttu acaba . havalar malum. Dikkat etsekte hasta olabiliyorlar.gotur bence
Bilmiyorum ki yazdiktan sonra iki kere daha kustu sesi falan da gitti kisildi yani bebislere cok iyi bakin cok zor onu o halde gormek ozele randevu aldim saat 3te biraz pahali ama olsun en azindan ilgilenir herhalde

Bilmiyorum ki yazdiktan sonra iki kere daha kustu sesi falan da gitti kisildi yani bebislere cok iyi bakin cok zor onu o halde gormek ozele randevu aldim saat 3te biraz pahali ama olsun en azindan ilgilenir herhalde
Cnm ya geçmiş olsun üzüldüm nerden kaptı soğuğu boyle. İnce giydirdiler acaba

Kizim uc gundur ne yiyorsa kusuyo hemde hepsini cikariyor biraz once verdim yine hepsini kustu dun doktora goturdum tekrar gotureyimmi sizce
Canim midesini usutmus olabilir. Karnina utulu bez koy ayaginada 2 cift corap giydir. Gecmis olsun.
Yaa dış sancisini nasıl anlayabilirim. Benimkide hep ağlayarak uyanıyor. ... tabi gazida çok her pirtladiginda agliyor
Benimki pirtlatamiyo bile karni kaskati kesiliyo yawrumun :( canim elini ara ara kulaniga goturuyosa, cok salyasi akiyosa, istahsiz ve kakasida ishal gibiyse diştir. Bizde hepsi mumkun arada ateside cikiyo:cry::cry:

uff kızlar yaa çok kötü oldum demin instagramda bi paylaşım gördüm...
bi dönem aynı lisede okuduğum bi arkadaşım da doğum yapmış 8 haziranda, bebeği 20 gün sonra vefat etmiş...
çok üzüldüm...

Canim midesini usutmus olabilir. Karnina utulu bez koy ayaginada 2 cift corap giydir. Gecmis olsun.

Benimki pirtlatamiyo bile karni kaskati kesiliyo yawrumun :KK43: canim elini ara ara kulaniga goturuyosa, cok salyasi akiyosa, istahsiz ve kakasida ishal gibiyse diştir. Bizde hepsi mumkun arada ateside cikiyo:cry::cry:
Bitsin ya artık valla bu ne gazdir. Ama bence kullandigimiz ilaçlara bağışıklık kazandılar. Başka ilaç mi denemek. Sab kullanan var mı ise yarıyor mu kizlar

Rabb im kimseye evlat acisi gostermesin :KK43: (Âmin)

amin canım...
çok zor..
aylarca karnında taşıyo hareketlerini hissediyo...
doğum yapıyo ve yok elleri bomboş...
:KK42:

Offf neden acaba çok kotu
bilmiyorum ki kuzum.. irdelemek de istemiyorum acısı çok taze..
ve ben nasıl aptalım yaa bissürü foto falan paylaştım off nisbet yapar gibi..
hesabımı kapatasım var resmen..

Bitsin ya artık valla bu ne gazdir. Ama bence kullandigimiz ilaçlara bağışıklık kazandılar. Başka ilaç mi denemek. Sab kullanan var mı ise yarıyor mu kizlar
sab kullandım ben baya hiçbir işe yaramadı.biogaia kullandım oda bisüre işe yaradı sonra yaramadı.Şimdi bıraktım artık gaz ilaçlarını vermiyorum birşey.2 çift çorap giydiriyorum,yatarken sıcak su torbası koyuyorum arada ayaklarına çok gazı varsa.Kızlar buarada dikkt edin sıcak su torbasına nolur.Arkadaşımın karnı ağrıyormuş eşi sıcak su torbası yapıp vermiş,1 dakika sonra torba kızın karnında patlamış hastanelik olmuş allahtan aşırı sıcak değilmiş.Onu duyduktan sonra koymuyorum ben.

Kizlar slm nette sorun var giremedim alintiladiklarim silinmis ..
Ilgilenen arkadaslara tsk ederim

Son uc aksam ilk aylardaki kolik krizlerini aratmayacak kadar agladi (agladi kelimesi o kadar basit geliyoki anlatamam)

Asi gaz dis hepsi birlesti sanirim. Gunde 3 kere calpol verdim ... Bu aksam daha keyifli gibi...

Gaz sorunumuz bitmedi . kakayi 3 gunde bir aglayarak yapiyor yapamazsa fitil yapiyorum uzulerek..

Geceleri hic uyuyamiyor .. Surekli gaz cikarma mucadelesi ile sabah oluyor.

Ise basladim .. Simdilik kendisini birakip gittimi anlamiyor .gulucuklerle ugurluyor ama ben gelene kadar agzina lokma koymuyormus. Ve zorla sallayarak 10 dk lik uykularla aksami ediyor.

Boy 65 cm kilo 7 kg... Bende esimde hep tombis bebek olmusuz. buda bize benzer dedik ama bize yakismicak performansla ilerliyor gazli bebek kilo almaz diyolardi dogruymus demek...

Cok konusmus olabilirim napalim idare edin accik:))

Ben doktorunuza bi daha danisin dedim kimseye sunu soyle yap illa demedim
Bir daha bana laf atarak konusmayin ve hakaret etmeye devam ediyorsunuz sizin haddinize degil boyle yazmak
Bir de ogretmen olacaksiniz ogrencilere yazik
Siz kan tahlilini bile kol deldirmek diye biliyordunuz kim inanir size
prenses444 prenses444
Öğretmenliğimi sorgulamak senin haddine değil

Hastahaneden geldik surup yazdi enfeksiyonu bogazda asagi iner dedi bronsit bir gunde gerceklesir dedi haftaya kontrol ek gidaya yavas yavas basla dedi yogurt meyve puresi corba yumurta 4 satte bir besle dedi 6 aylik olunca oturt dedi kusmasi balgam var ondan dedi

Hastahaneden geldik surup yazdi enfeksiyonu bogazda asagi iner dedi bronsit bir gunde gerceklesir dedi haftaya kontrol ek gidaya yavas yavas basla dedi yogurt meyve puresi corba yumurta 4 satte bir besle dedi 6 aylik olunca oturt dedi kusmasi balgam var ondan dedi
Gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesir

Bebislerinzde ne gibi gelisme var bizimkisi iki uc gundur tukuruyo donuyo yuz ustuyken yon degistiriyo geri geri gidiyo videosuda var geri geri giderken

Back