• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ismini tam hatırlayamıyosam :)

nerden bakıyosun canım ya :) inş iyilerdir ne diyelim

aslında kıyaslamak pek doğru deil canım. Bizler aynı boy ve kilodamıyız da onlar aynı olsun, genetik biraz. Biz karı koca uzunuz, ve azcık şişman :)kardeşim 1.97, 110 kilo idi oğlum da ona benziyo sanki.. İri olcak gibi. Sağlıklı olsunlarda inş :KK66:

canım benimki aynen öyleydi valla, ama bu aralar ağlayıp da meme emdiğini istediğini görmedim, ben vermesem aklına gelmicek. Hatta verdiğimde almadığı oluyo. Önceden ağladığı an meme emince susardı, artık çığlık çığlığa ağlıyo susmuyo.. Meme grevinde felan deildir inşşş :/

Aynen yaa :)) benimkinin de alakası yok. Ama böyle mutlular sanırım sağlıklı olsunlar da napalım ..

tabi insan merak ediyor hatta kıyaslıyor ama sağlıklı olsun çok şükğr diyelim. hastalığı olsa fiziksel bir eksiği olsa 300-500 gr mış 1-2 cm miş hiç önemi yok.

hepsine sağlık sıhhat versin rabbim.

uyamdırıp mıncırasım geldi. sbhta kalkmış oluyor örtüyü çekiştirip tavanla konuşuyor :D bakıp konuşuyorum kıkır kıkır gülüyor. sabahları o mutlu hali en mutlu hali yani :)

Ben aynı saatte yatırcam, sonuçta o saat duzenini de alışması lazım diye düşünüyorum. 1 saatlik fark belki başta yorar ama zamanla alışacaktır..

Salla canım o bana değil, ben ona ayak uyduruyorum. Bakalım paşamın canı nası isterse. Normalde8 de yatıyordu, dün 9 da bgn 7 de. 2 gün önce 10.30 da :)) paşamın keyfi nası isterse

saate değil hava kararmasına göre yatıyor. hava kararınca ışıkları kapatınca yatıyor
Sağolun kızlar bende bir saatinde deniycem bakalım nolcak geç mi olur bilmiyorum. Bazen benimkide erken uyumak istiyor hiç ellemiyorum. Dün 8 bckta uyudu meselâ. Şimdi ayagimda salliyorum uyumuştu ama diş sancısı var uyandı ağlayarak.

tabi insan merak ediyor hatta kıyaslıyor ama sağlıklı olsun çok şükğr diyelim. hastalığı olsa fiziksel bir eksiği olsa 300-500 gr mış 1-2 cm miş hiç önemi yok.

hepsine sağlık sıhhat versin rabbim.

uyamdırıp mıncırasım geldi. sbhta kalkmış oluyor örtüyü çekiştirip tavanla konuşuyor :KK70: bakıp konuşuyorum kıkır kıkır gülüyor. sabahları o mutlu hali en mutlu hali yani :)
Aynen sabahlari gulmeyi beni benden alıyor uykudan uyandiklarinda oyle oluyorlar genelde beni gordugunde nasıl mutlu oluyor
Ben uyutup mutfaga geciyorum gunduzleri, uyandiginda ciglik atiyor uyandim gelsene der gibi :KK70:bi geliyorum battaniyeyi kemiriyor hemen agzindan cikarip kahkaha atiyor yaramaz oglum
Bi gun bi tarafini isiricam su cocugun yaa
Konusuyoruz karsilikli artik aueu yapiyor ben de taklit ediyorum onu:KK70:

Slm anneler ve tatlı bebisler bugün kontrolumuz vardı kilomuz 7750 gr boyumuz 61.5 cm:( kilo almamıs pek 15 günde 200 gr almıs buna sevindim ama boyu uzaya uzaya yarım cm uzamıs ona moralim bozuk niye uzamıyo bu cocugun boyu ya ne guzel sizin bebisleriniz boyu vok iyi benimki niye kısa off canım sıkılıyo cok sukur saglımiz yerinde ama boyuna gore de tombis dedi doktorumuz hadi kiloyu kurtardır da bu boy nasıl uzarki ???? Ek gıdayı sordum elma armut suyu püresi verebilirsin yogur mayala evde ama keci sütü olacak dedi inek sütünü yasakladı çorba da 1 ay sonra vericekmisim niye ki benim bildigim ek gıdaya corbayla baslanmaz mı bide kan ilacını sordum vegareforu paraben var icinde yine de vereyim dedim tabi ver bise olmaz cok az miktarda var bi yan etkisi olmaz onun dedi yarın baslicam onada haa unutuyodum bide mama veriyorum dedim ne kadar dedi 4 saatte bi 120 cc dedim aralarda emziriyorum ama sütüm az dedim demekki sütün yaramıs yoksa bu kadar vermeyle kilo almaz dedi hangi mama verdigimi sordu sma dedim cok iyi bi mama aptamil falan verme boş kilo yapar dedi bizden haberler böyle :)

Kusura bakmayın kızlar taksit taksit soruyorum ama oglumun yanagı çenesi kıpkırmızı 3 gündür hic gecmiyo sizce neden olmus olabilir napmam lazım doktora sormayı unuttum her zamanki gibi

Slm anneler ve tatlı bebisler bugün kontrolumuz vardı kilomuz 7750 gr boyumuz 61.5 cm:KK43: kilo almamıs pek 15 günde 200 gr almıs buna sevindim ama boyu uzaya uzaya yarım cm uzamıs ona moralim bozuk niye uzamıyo bu cocugun boyu ya ne guzel sizin bebisleriniz boyu vok iyi benimki niye kısa off canım sıkılıyo cok sukur saglımiz yerinde ama boyuna gore de tombis dedi doktorumuz hadi kiloyu kurtardır da bu boy nasıl uzarki ???? Ek gıdayı sordum elma armut suyu püresi verebilirsin yogur mayala evde ama keci sütü olacak dedi inek sütünü yasakladı çorba da 1 ay sonra vericekmisim niye ki benim bildigim ek gıdaya corbayla baslanmaz mı bide kan ilacını sordum vegareforu paraben var icinde yine de vereyim dedim tabi ver bise olmaz cok az miktarda var bi yan etkisi olmaz onun dedi yarın baslicam onada haa unutuyodum bide mama veriyorum dedim ne kadar dedi 4 saatte bi 120 cc dedim aralarda emziriyorum ama sütüm az dedim demekki sütün yaramıs yoksa bu kadar vermeyle kilo almaz dedi hangi mama verdigimi sordu sma dedim cok iyi bi mama aptamil falan verme boş kilo yapar dedi bizden haberler böyle :)
maşallah canım. Boyunu da kafana takma, liseye başlarken omzuma gelip lise bitince beni sollayan arkadaşlarım vardı :) bide İbrahim Saraçoğlu diyoki hani balığın etinde koyu gri olan bi kısım var ya, bazı balıklarda. O çocuklarda çok boy uzatırmış, mesela 1.65 olcak kişi sadece o kısmı yiyerek 1.70 olabilirmiş.yani 5 cm farkettirirmiş. İlerleyen yıllarda aklında bulunsun ;))

maşallah canım. Boyunu da kafana takma, liseye başlarken omzuma gelip lise bitince beni sollayan arkadaşlarım vardı :) bide İbrahim Saraçoğlu diyoki hani balığın etinde koyu gri olan bi kısım var ya, bazı balıklarda. O çocuklarda çok boy uzatırmış, mesela 1.65 olcak kişi sadece o kısmı yiyerek 1.70 olabilirmiş.yani 5 cm farkettirirmiş. İlerleyen yıllarda aklında bulunsun :KK66:)

Tesekkur ederim cnm aklımda:)İlerleyen zamanlarda planlarım var boy uzatmak icin simdi nasıl uzatacam onu dusunuyom

Back