- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #56.741
Kizlar bu boy gercekten genetik mi acaba ya ben ve esim 173 boyundayız acaba ondan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1.73 um esim 1.80 boyunuz kisa degil ki 1.60 olsa oyle derdimKizlar bu boy gercekten genetik mi acaba ya ben ve esim 173 boyundayız acaba ondan mı
Hem belki boyda amcasina teyzesine filan cekmistir olabilirKizlar bu boy gercekten genetik mi acaba ya ben ve esim 173 boyundayız acaba ondan mı
Ben 1.73 um esim 1.80 boyunuz kisa degil ki 1.60 olsa oyle derdim
aynen öyle :) bide doktora dedimki hoCam ayağına da pek basmıyo dedim, ayakları yuvarlak da ondan dedi :) bu gidişle geç yürüyecek benimkisi :)Sanırım kilodan bi taraflarînı kaldıramıyo:)
bence de sebzeden başla. Aslında biraz erken bence ama doktorun daha iyi bilir.. Başta tek tek sebzeleri ver, alerji olmadığını gördüklerini de çorba yapar verirsin. Ama çorbadan ziyade daha koyu kıvamlı şeylere ağırlıkver, çünkü çorba içince mide su ile dolıyomuş, kilo alımı azalmasın. Ben blw yi araştırıyorum orda çorbaya 7-8. Aylarda geçiyorlarEvet bende öyle düsündüm ben bildigimi okuyim en iyisi degilmi:) peki corbaların icine et suyu kiysam bi ise yarar mı doktora sordum 6 aylıkken ver dedi
genetik tabi de. Maşallah senln boyun iyi, eşininde de normal. Ama sizi geçmeyeceğini bilemezsiniz. Benim annem 1.68, babam 1.78. Ben 1.75 im, kardeşim 1.97 yatarken ayaklarınızı suya mı koyardınız die soranlar bile oluyo :)Kizlar bu boy gercekten genetik mi acaba ya ben ve esim 173 boyundayız acaba ondan mı
Walla benimkinin saati yok ne zaman isterse ozaman uyuyoruz ailecek oyuzden farketmiyoSoruma cevap
Ya hic sorma sabahlari ne tatli oluyolar ya bebegim guldukce bende uykusuzluktan gozlerimin alti morardigi halde hemen sariliyorum ya. Allah im yardim etsin ewladindan ayri dusenetabi insan merak ediyor hatta kıyaslıyor ama sağlıklı olsun çok şükğr diyelim. hastalığı olsa fiziksel bir eksiği olsa 300-500 gr mış 1-2 cm miş hiç önemi yok.
hepsine sağlık sıhhat versin rabbim.
uyamdırıp mıncırasım geldi. sbhta kalkmış oluyor örtüyü çekiştirip tavanla konuşuyor bakıp konuşuyorum kıkır kıkır gülüyor. sabahları o mutlu hali en mutlu hali yani :)
Haa o zaman iyi uzamis 17 sm uzamis 4.5 aydaHmm anladım ya bilmiyorum okudunmu yazdıgımı 44 cm dogdu normal bebekten kısaydı yani doktor cok iyi uzamis diyo ama cok kafaya takıyorum
Suya ayak koymakmi ilk kez duydum bu sakayiaynen öyle :) bide doktora dedimki hoCam ayağına da pek basmıyo dedim, ayakları yuvarlak da ondan dedi :) bu gidişle geç yürüyecek benimkisi :)
bence de sebzeden başla. Aslında biraz erken bence ama doktorun daha iyi bilir.. Başta tek tek sebzeleri ver, alerji olmadığını gördüklerini de çorba yapar verirsin. Ama çorbadan ziyade daha koyu kıvamlı şeylere ağırlıkver, çünkü çorba içince mide su ile dolıyomuş, kilo alımı azalmasın. Ben blw yi araştırıyorum orda çorbaya 7-8. Aylarda geçiyorlar
genetik tabi de. Maşallah senln boyun iyi, eşininde de normal. Ama sizi geçmeyeceğini bilemezsiniz. Benim annem 1.68, babam 1.78. Ben 1.75 im, kardeşim 1.97 yatarken ayaklarınızı suya mı koyardınız die soranlar bile oluyo :)
Kuzum sordum son anda sur baya rahatsız ederse dedi. Şimdilik ilaca baslamayalim dediCanim doktoruna su jeli sorsana yazik uyaniyor uykusu bolunuyor
Benim oglan da simdi kalkdi burnu tikanmis damlayi damlattim hemen uyudu
Olabilir hiç sknti yapma cnm. Kuzenimin kızı 10 ayli k bir kilolu gorsen daha emekleyemiyo kilodan.ayakta zor duruyor. Tembel kız diom ona ben. Elbet yürüyecek lerSanırım kilodan bi taraflarînı kaldıramıyo:)
her çocuk farklı olur cnm uzar hic takma kafana. En kısa benmisim Ya 163. Eşim 177 artık kizimiz ortalama bisey olurKizlar bu boy gercekten genetik mi acaba ya ben ve esim 173 boyundayız acaba ondan mı
Ben bal rengi aldım sade olsun diye.evet cnm araları tek tek düğümlenmiş.gle güle kullanın cnm.
ben resmen model seçemedim araları düğümlü mü taşların
Salya akıtıyorsa ondan olabilir.yada eline oyuncak veriyoruz ya ağzına götürüyor ondanda oluyor.ömemli bişey değildir cnm.Kusura bakmayın kızlar taksit taksit soruyorum ama oglumun yanagı çenesi kıpkırmızı 3 gündür hic gecmiyo sizce neden olmus olabilir napmam lazım doktora sormayı unuttum her zamanki gibi
MaşallahhhhSuya ayak koymakmi ilk kez duydum bu sakayi
Benim annemde 1.65 babam 1.82 idi ben 1.73 kiz kardesim 172 erkek kardesim de galiba 1.80 oldu oglanlar daha cok uzuyorlar
Türkiye ortalaması 1.60 civarıymış zaten
canım midesi ni mi usuttu acaba . havalar malum. Dikkat etsekte hasta olabiliyorlar.gotur benceKizim uc gundur ne yiyorsa kusuyo hemde hepsini cikariyor biraz once verdim yine hepsini kustu dun doktora goturdum tekrar gotureyimmi sizce
genetik diye düşünüyorum boy kg belki mamayla arttırılır ama boyu ne uzatırki.Slm anneler ve tatlı bebisler bugün kontrolumuz vardı kilomuz 7750 gr boyumuz 61.5 cm kilo almamıs pek 15 günde 200 gr almıs buna sevindim ama boyu uzaya uzaya yarım cm uzamıs ona moralim bozuk niye uzamıyo bu cocugun boyu ya ne guzel sizin bebisleriniz boyu vok iyi benimki niye kısa off canım sıkılıyo cok sukur saglımiz yerinde ama boyuna gore de tombis dedi doktorumuz hadi kiloyu kurtardır da bu boy nasıl uzarki ???? Ek gıdayı sordum elma armut suyu püresi verebilirsin yogur mayala evde ama keci sütü olacak dedi inek sütünü yasakladı çorba da 1 ay sonra vericekmisim niye ki benim bildigim ek gıdaya corbayla baslanmaz mı bide kan ilacını sordum vegareforu paraben var icinde yine de vereyim dedim tabi ver bise olmaz cok az miktarda var bi yan etkisi olmaz onun dedi yarın baslicam onada haa unutuyodum bide mama veriyorum dedim ne kadar dedi 4 saatte bi 120 cc dedim aralarda emziriyorum ama sütüm az dedim demekki sütün yaramıs yoksa bu kadar vermeyle kilo almaz dedi hangi mama verdigimi sordu sma dedim cok iyi bi mama aptamil falan verme boş kilo yapar dedi bizden haberler böyle :)
bizim ki istediğinde dönüyor ama sürekli değil. tembeller sanırım ama süresi var sanırım.Ya kızlar benim oglum daha dònemiyo ancak destek le dönüyo gec kalmadı mı ya off herseyi takîyorum
herşeyi ağzına soktuğu içindir. yumuşak bezle sürekli kuru tutmaya çalışıyorum.Kusura bakmayın kızlar taksit taksit soruyorum ama oglumun yanagı çenesi kıpkırmızı 3 gündür hic gecmiyo sizce neden olmus olabilir napmam lazım doktora sormayı unuttum her zamanki gibi
Kizlar bu boy gercekten genetik mi acaba ya ben ve esim 173 boyundayız acaba ondan mı
Kuzum sordum son anda sur baya rahatsız ederse dedi. Şimdilik ilaca baslamayalim dedi
Olabilir hiç sknti yapma cnm. Kuzenimin kızı 10 ayli k bir kilolu gorsen daha emekleyemiyo kilodan.ayakta zor duruyor. Tembel kız diom ona ben. Elbet yürüyecek ler
her çocuk farklı olur cnm uzar hic takma kafana. En kısa benmisim Ya 163. Eşim 177 artık kizimiz ortalama bisey olur
Cnm benimki de donemiyor 5aylik olcaz. YuUstuykrn donuyor seninki gibiKızlar bebekleriniz dönüyormu? 4.5 aylığız yüz üstünden sırt üstü dönüyo tersini yapamıyor ama zorluyor kendini
2700 48cm doğdu. 4 buçuk aylıkken 6500gr. İdiKızlar bebişlerinizin kilosu ve boyunu yazar mısınız ? Doğum kilosunu da eklerseniz sevinirim.. :*
Ya benim kız coştu bu aralar eskiden yatış kalkislar çok duzenliydi. Şimdi bişey kalmadı. Hergün bi saatte uyuyor genelde geç oluyor. Gece defalarca kalkıyor. Gaz problemine bagliyorum. Zinco.ya bağışıklık kazandı bence bu kız. .Sağolun kızlar bende bir saatinde deniycem bakalım nolcak geç mi olur bilmiyorum. Bazen benimkide erken uyumak istiyor hiç ellemiyorum. Dün 8 bckta uyudu meselâ. Şimdi ayagimda salliyorum uyumuştu ama diş sancısı var uyandı ağlayarak.