• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bitsin ya artık valla bu ne gazdir. Ama bence kullandigimiz ilaçlara bağışıklık kazandılar. Başka ilaç mi denemek. Sab kullanan var mı ise yarıyor mu kizlar
Ben sab ve bio gaiayı birlikte kullandı canım, doktor artık sab ı keselim dedi, ama kesince bizimkisi aşırı sancılandı tekrar başladık. Doktor demekki seninki 6 aya kadar gazlı olanlardan dedi . Bu ara tekrar kesmeyi düşünüyorum ama zaten keyifsiz oyüzden riske atamadım açıkçası
Kizlar slm nette sorun var giremedim alintiladiklarim silinmis ..
Ilgilenen arkadaslara tsk ederim

Son uc aksam ilk aylardaki kolik krizlerini aratmayacak kadar agladi (agladi kelimesi o kadar basit geliyoki anlatamam)

Asi gaz dis hepsi birlesti sanirim. Gunde 3 kere calpol verdim ... Bu aksam daha keyifli gibi...

Gaz sorunumuz bitmedi . kakayi 3 gunde bir aglayarak yapiyor yapamazsa fitil yapiyorum uzulerek..

Geceleri hic uyuyamiyor .. Surekli gaz cikarma mucadelesi ile sabah oluyor.

Ise basladim .. Simdilik kendisini birakip gittimi anlamiyor .gulucuklerle ugurluyor ama ben gelene kadar agzina lokma koymuyormus. Ve zorla sallayarak 10 dk lik uykularla aksami ediyor.

Boy 65 cm kilo 7 kg... Bende esimde hep tombis bebek olmusuz. buda bize benzer dedik ama bize yakismicak performansla ilerliyor gazli bebek kilo almaz diyolardi dogruymus demek...

Cok konusmus olabilirim napalim idare edin accik:))
oy kuzum yaa, sen gelene kadar nası aç duruyo kiii :( biberon da mı almıyo? Benimki de almıyo napcam bilmem.. Rapor alıyorum şimdilik, ek gıdaya geçene kadar alabilrim inş

Kızlar geçen ay ilk adetimi oldum 5 Ekim'de. Bgn 6 Kasım hala tık yok. Düzene girmemiş olması normal mi yoksa endişelenmelimiyim ??? Rabbim en iyisini bilir tabi de şuan tekrar hamile kalmış olma fikri bile beynimi sulandırıyo

Kızlar geçen ay ilk adetimi oldum 5 Ekim'de. Bgn 6 Kasım hala tık yok. Düzene girmemiş olması normal mi yoksa endişelenmelimiyim ??? Rabbim en iyisini bilir tabi de şuan tekrar hamile kalmış olma fikri bile beynimi sulandırıyo
Duzenin nasildi canim?
Ben oldugumdan beri eski duzenle devam ediyor bazilarinda degise bilirmis
Korunuyorsunuz dimi:oops: korkma o yuzden

Ben sab ve bio gaiayı birlikte kullandı canım, doktor artık sab ı keselim dedi, ama kesince bizimkisi aşırı sancılandı tekrar başladık. Doktor demekki seninki 6 aya kadar gazlı olanlardan dedi . Bu ara tekrar kesmeyi düşünüyorum ama zaten keyifsiz oyüzden riske atamadım açıkçası
oy kuzum yaa, sen gelene kadar nası aç duruyo kiii :KK43: biberon da mı almıyo? Benimki de almıyo napcam bilmem.. Rapor alıyorum şimdilik, ek gıdaya geçene kadar alabilrim inş

Geldigimde memeye yapisiyor zaten. O kadar sut sagdim bosa gitti hepsi kasikla iki uc kasik zorla iciyormus isittiktan sonrada tekrar kullanamiyoruz mecbur sokak kedilerine gidiyo. Sut kardes oldu zaten sokak kedileriyle:))
Bir iki tatli kasigida Yogurt veriyomus annem. Iste oyle 6 7 kasikla yasiyo.

Geldigimde memeye yapisiyor zaten. O kadar sut sagdim bosa gitti hepsi kasikla iki uc kasik zorla iciyormus isittiktan sonrada tekrar kullanamiyoruz mecbur sokak kedilerine gidiyo. Sut kardes oldu zaten sokak kedileriyle:))
Canim ya annesini ozluyor yavrum
Allah calisan annelerin yardimcisi olsun zor gercekten
Senin rapor alma gibi bir durumun yokmu?

sab kullandım ben baya hiçbir işe yaramadı.biogaia kullandım oda bisüre işe yaradı sonra yaramadı.Şimdi bıraktım artık gaz ilaçlarını vermiyorum birşey.2 çift çorap giydiriyorum,yatarken sıcak su torbası koyuyorum arada ayaklarına çok gazı varsa.Kızlar buarada dikkt edin sıcak su torbasına nolur.Arkadaşımın karnı ağrıyormuş eşi sıcak su torbası yapıp vermiş,1 dakika sonra torba kızın karnında patlamış hastanelik olmuş allahtan aşırı sıcak değilmiş.Onu duyduktan sonra koymuyorum ben.
Allah korusun... bnde çorapları giydir yorum da inşallah biter bir an önce. Hiç bişeyin faydası yok şu an

Kizlar slm nette sorun var giremedim alintiladiklarim silinmis ..
Ilgilenen arkadaslara tsk ederim

Son uc aksam ilk aylardaki kolik krizlerini aratmayacak kadar agladi (agladi kelimesi o kadar basit geliyoki anlatamam)

Asi gaz dis hepsi birlesti sanirim. Gunde 3 kere calpol verdim ... Bu aksam daha keyifli gibi...

Gaz sorunumuz bitmedi . kakayi 3 gunde bir aglayarak yapiyor yapamazsa fitil yapiyorum uzulerek..

Geceleri hic uyuyamiyor .. Surekli gaz cikarma mucadelesi ile sabah oluyor.

Ise basladim .. Simdilik kendisini birakip gittimi anlamiyor .gulucuklerle ugurluyor ama ben gelene kadar agzina lokma koymuyormus. Ve zorla sallayarak 10 dk lik uykularla aksami ediyor.

Boy 65 cm kilo 7 kg... Bende esimde hep tombis bebek olmusuz. buda bize benzer dedik ama bize yakismicak performansla ilerliyor gazli bebek kilo almaz diyolardi dogruymus demek...

Cok konusmus olabilirim napalim idare edin accik:))
Cnm inşallah en kisa zamanda kurtuluşunun bu kolik derdinden. ..

Canimm benimde ilk oldugum ay 1 hafta gecti en sonda 5 gun gecti. Yani duzensizlik dewam ediyo. Benim hep duzensizdi hala ayni:KK51:

Hic sorma ne emekle sagiyoruz ama icen war mi yokk

Banyo yaptirip ustune kaln birsey almadan disari cikardim iki gun once sonra boyle oldu tabi esime soylemedim bu bir sir
Ben de bi defasinda oyle yapmistim doktora giderken
Gunduzleri banyo yaptirmam genelde o gun cok terledi yaz idi ama
Basina bir sey gecirmedim diye burnu falan tikanmisti
O zamandan beri artik yatmadan once banyo yaptiriyorum
Usutmesin diye hizli hizli giydirp bere falan takip uyutuyorum gece cikariyorum terliyor cok

oy kuzum yaa, sen gelene kadar nası aç duruyo kiii :KK43: biberon da mı almıyo? Benimki de almıyo napcam bilmem.. Rapor alıyorum şimdilik, ek gıdaya geçene kadar alabilrim inş
Aman kesme ilaç fln valla. 6ay sürecek bizimkisi demek ki

Duzenin nasildi canim?
Ben oldugumdan beri eski duzenle devam ediyor bazilarinda degise bilirmis
Korunuyorsunuz dimi:oops: korkma o yuzden
evet canım, düzenim hep iyiydi benim yıllardır 28-29 günde bir olurdum, bekleyelim bakalım

:)) sevaba giriyosunuz :)) bende 10 tane sağdım ama içermi bilmem, biberon almadığı için kaşıkla zor

Canimm benimde ilk oldugum ay 1 hafta gecti en sonda 5 gun gecti. Yani duzensizlik dewam ediyo. Benim hep duzensizdi hala ayni:KK51:
1 hafta bekleyim ozaman , sakin olmam lazım :))

Aman kesme ilaç fln valla. 6ay sürecek bizimkisi demek ki
Evet canım riske atamam şuan
Yurt disinda 500 2000 tl arasi satiyolar altin degerinde ama anlamiyo bu sipalar:)
wooww iyi paraymış, valla nekadar şükretsek az

Kizlar bebegim resmen grevde ya. Mememi gorunce kafasini cewiriyo :( anneme soyledim tadina bak belki sogumustr tadi degismistir dedi sutumden bile ictim ayni hala israr ediyo onceden 5 dakika emerdi simdi 5 dakika emse sukrediyorum nolacak halimiz:KK61::KK61: tek benim bebegim mi boyle:cry:

Back