- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.121
kbb canım. bn düzenli kullanıyordum hapı. ama hsmileyken yasaktı. kristal ameliyat müdahale yi çok ileri derecedekilere yapıyorlar.Rabbim şifa versin canım ya nekadar kötü bişey ..kesin tevavisi yokmu canım bu rahatsızlığın bana elmaslari kafa çevirmek ile yerine getirildiği ni söyledi Dr birde hap verdi çok fenalasirsan iç dedi ..birde güzelim ben hangisine gitmeliyim KBB mi nöroloji mi dünkü acil Dr nöroloji ye git dedi bugünkü Sağ.Oc. Dr KBB a git dedi.
Gunaydin canim evet drmuz bizede verdi ferrum hausmann,saglik ocagindaki drmuzda vegaferon verdi ikisini karsilastirdik esimle ferrumu kullanmaya karar verdik ama cok zor damlattik agzini kitliyor bizimkide nasi kasiyo kendini gorsen:)kakasindada kirmiziliklar gorunce bidaha kullanmadik biz kan gibi degildi damladan olmustur dedik biraktik damlayi bi daha gormedik ama simdi kararsiz kaldim kullaniymi bilmiyorum drm kesin kullanmalisin dedi ama iciremiyorum herkes iciriyomu ve nasil basariyor anlatirmisiniz?Kızlar dün 4. Ay aşımız vardı. Ferro sanol diye kan surubuna baslicaz artık 1 yıl kullanacak dedi Dr. Ama ben iciremiyorum şişeyi görünce çığlığı basıyor yavrum. Netten araştırdım şurubu dişlerde kararma yapıyormuş. Size bu suruptan verildi mi?
Kaşığa damlatip veriyorum canım oyunlarla kandiriyorum mecburen. İleride kansızlık la karşılaşmak daha zor şimdiden vermek lazım bebislereGunaydin canim evet drmuz bizede verdi ferrum hausmann,saglik ocagindaki drmuzda vegaferon verdi ikisini karsilastirdik esimle ferrumu kullanmaya karar verdik ama cok zor damlattik agzini kitliyor bizimkide nasi kasiyo kendini gorsen:)kakasindada kirmiziliklar gorunce bidaha kullanmadik biz kan gibi degildi damladan olmustur dedik biraktik damlayi bi daha gormedik ama simdi kararsiz kaldim kullaniymi bilmiyorum drm kesin kullanmalisin dedi ama iciremiyorum herkes iciriyomu ve nasil basariyor anlatirmisiniz?
Ben çay kaşiGina damlatiyorunGunaydin canim evet drmuz bizede verdi ferrum hausmann,saglik ocagindaki drmuzda vegaferon verdi ikisini karsilastirdik esimle ferrumu kullanmaya karar verdik ama cok zor damlattik agzini kitliyor bizimkide nasi kasiyo kendini gorsen:)kakasindada kirmiziliklar gorunce bidaha kullanmadik biz kan gibi degildi damladan olmustur dedik biraktik damlayi bi daha gormedik ama simdi kararsiz kaldim kullaniymi bilmiyorum drm kesin kullanmalisin dedi ama iciremiyorum herkes iciriyomu ve nasil basariyor anlatirmisiniz?
Ben hiç değiştirmiyorum prima premium care kullaniyorum hata mi ediyorum acaba o yuzden sık uyaniyor olabilir mi akşam 8 de değiştiriyorum yatiriyorumben gece 2 kez degistiriyorum yinede. bolmesem mi acaba uykusunu? ben is yerine bıraktım bezleri. bezin adini unuttum. cok emiciymis
Ben de samsuna gitcem hava değişiminden korkuyorum ankaradayim gitsem mi kalsam mi bilemedimBen de on gün sonra samsun a gitcem inşallah
sabah kacta degistiriyosunBen hiç değiştirmiyorum prima premium care kullaniyorum hata mi ediyorum acaba o yuzden sık uyaniyor olabilir mi akşam 8 de değiştiriyorum yatiriyorum
Sizdemi cay kasigina damlatiyosunuz?ben metal kasik la hicbisey vermiyorumKaşığa damlatip veriyorum canım oyunlarla kandiriyorum mecburen. İleride kansızlık la karşılaşmak daha zor şimdiden vermek lazım bebislere
cay kasıgına damlat oyle içirGunaydin canim evet drmuz bizede verdi ferrum hausmann,saglik ocagindaki drmuzda vegaferon verdi ikisini karsilastirdik esimle ferrumu kullanmaya karar verdik ama cok zor damlattik agzini kitliyor bizimkide nasi kasiyo kendini gorsen:)kakasindada kirmiziliklar gorunce bidaha kullanmadik biz kan gibi degildi damladan olmustur dedik biraktik damlayi bi daha gormedik ama simdi kararsiz kaldim kullaniymi bilmiyorum drm kesin kullanmalisin dedi ama iciremiyorum herkes iciriyomu ve nasil basariyor anlatirmisiniz?
Metal kasikla vermiyorum canim ben mama kasigi alicam onunla veriymcay kasıgına damlat oyle içir
Cnm bebegin nasil oldu aglamalari
veriliyor ama kaseyle yada bardakla :) instagramda simaözkan die biri var, bebeği Mert. Onu muhakkak takip et. Okadar güzel ki
ihmal etme canım, önemli
ikeada uygun varmış, araştır istersen canım
bende memlekete gidicem bu hafta3-4 saat. Dikkat edersen bişi olmaz bence
Ne olur ki metalle versekSizdemi cay kasigina damlatiyosunuz?ben metal kasik la hicbisey vermiyorum
Sabah da 7 deBiz bugun
sabah kacta degistiriyosun
Bi kez verdim damaklarinin arasina sikistirdi cani cok acidi agladi bidahada vermedim agzina ne verirsem dudaklarini sikiyo iyice :)Ne olur ki metalle versek
Ilk 3 ay gece gunduz her 3 saatte bir hem karnini doyurup hem altini degistiriyodum :) bu ay artik pes dedim artik o kadar titizlenmiyorum ama yinede aksam kacta degistirirsem degistiriym gece 12 de ben uyumadan degistirip yatiyorum az uyaniyo gibi oluyo karninida doyuruyorum yatiriyorum artik uyaniyolar cunku alt degistirirken istesemde uykuda degistiremiyorum artik cok fazla yani gece 12 de sonrada sabah 6 da degistiriyorumSabah da 7 de
Yaa hangi sayfalarda doğuruyormusuz merak ettim bnde bakayim:)şimdi doğum için hastaneye gittiğim gün mesela doğuramadım ben falan diye hayıflandığım günler yazdıklarımı , o sayfaları okudum..
ne güzel bişey şuan yaptığımız yaa.. birbirimize ne çok faydamız oldu...
4600lerde falan canım 1'inden 9 hazirana kadar baktım ben o zamanlar günde 100lerce sayfa konuşuyomuşuz baya uzun sürdü, 9 haziranda geldi benim paşaYaa hangi sayfalarda doğuruyormusuz merak ettim bnde bakayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?