2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kbb canım. bn düzenli kullanıyordum hapı. ama hsmileyken yasaktı. kristal ameliyat müdahale yi çok ileri derecedekilere yapıyorlar.
dikkat edersen kendine çok sorun yaşamazsın. bn gebelikle sağlığıma uykuma dikkat ettim. ani hareket ettim yok gb oldu

Arkadaşlar ben park yatak kullanıyorum içine iyi bir yatak almayi düşünüyorum kullandigim yatagi begenmiyorum.artik.Bildiğiniz kullandiginiz iyi bir marka varsa bana onerebilirmisiniz

Gunaydin canim evet drmuz bizede verdi ferrum hausmann,saglik ocagindaki drmuzda vegaferon verdi ikisini karsilastirdik esimle ferrumu kullanmaya karar verdik ama cok zor damlattik agzini kitliyor bizimkide nasi kasiyo kendini gorsen:)kakasindada kirmiziliklar gorunce bidaha kullanmadik biz kan gibi degildi damladan olmustur dedik biraktik damlayi bi daha gormedik ama simdi kararsiz kaldim kullaniymi bilmiyorum drm kesin kullanmalisin dedi ama iciremiyorum herkes iciriyomu ve nasil basariyor anlatirmisiniz?

Kaşığa damlatip veriyorum canım oyunlarla kandiriyorum mecburen. İleride kansızlık la karşılaşmak daha zor şimdiden vermek lazım bebislere

Ben çay kaşiGina damlatiyorun

ben gece 2 kez degistiriyorum yinede. bolmesem mi acaba uykusunu? ben is yerine bıraktım bezleri. bezin adini unuttum. cok emiciymis
Ben hiç değiştirmiyorum prima premium care kullaniyorum hata mi ediyorum acaba o yuzden sık uyaniyor olabilir mi akşam 8 de değiştiriyorum yatiriyorum

cay kasıgına damlat oyle içir

şimdi doğum için hastaneye gittiğim gün mesela doğuramadım ben falan diye hayıflandığım günler yazdıklarımı , o sayfaları okudum..
ne güzel bişey şuan yaptığımız yaa.. birbirimize ne çok faydamız oldu...

Tsk ederim bi bakayim bende

Ilk 3 ay gece gunduz her 3 saatte bir hem karnini doyurup hem altini degistiriyodum :) bu ay artik pes dedim artik o kadar titizlenmiyorum ama yinede aksam kacta degistirirsem degistiriym gece 12 de ben uyumadan degistirip yatiyorum az uyaniyo gibi oluyo karninida doyuruyorum yatiriyorum artik uyaniyolar cunku alt degistirirken istesemde uykuda degistiremiyorum artik cok fazla yani gece 12 de sonrada sabah 6 da degistiriyorum

Yaa hangi sayfalarda doğuruyormusuz merak ettim bnde bakayim:)

Yaa hangi sayfalarda doğuruyormusuz merak ettim bnde bakayim:)
4600lerde falan canım 1'inden 9 hazirana kadar baktım ben o zamanlar günde 100lerce sayfa konuşuyomuşuz baya uzun sürdü, 9 haziranda geldi benim paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…