2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sağol canım bugün iyiyim çok şükür ..

Sabah ilk is bebegimin keyifli oldugu vakit onunla oynarken her gülmede bir damla 1 damla damlatiyorum bekliyorum yutmasini sonra 2. 3. 4.5. En son emziginide veriyorum ağzına hiç problem yaşamadım çok şükür

demir ilacını ben de kaşığa damlatıp veriyorum kızlar.
ama normal de versem ses etmiyo benim oğlum bakalım ek gıdaya geçince de böyle ne versem yalanıp durucak mı , annem yoğurt yedirmiş bi çay kaşığı kadar yemiş hapur hupur on dk sonra çıkarmış

pofuduk18 en doguramayinimizmis:))) benimki zaten pat die oldu
evet hastaneye yatıp geri çıkmıştı doğum gerçekleşmeyince.
hatırladım o günlere dönüp okuyunca
ben de bi gece yattım mesela. kendi sancımla 7cm açıldım ama o sancıyı hastanede çektim.
evimde olaymışım iyimiş

Kendi sancin daha mi kötü canim suni sanci aldim ben korkunçtu

Hayir canim ya kendi sancim iyiydi hatta ben o acikliga kadar eger dogum sancisi buysa uc tane dogurayim ben dedim
Ama sonra suniyi bi verdiler. Yamuldum yaaamuuuullduuuumm

Arkadaslar bebeğim biberonunu agzina verdigimde biraz içiyor sonra biberonun kenarından baş parmağını sokmaya calisiyor agzina. Ben de biberonu çekiyorum ağzından tamam parmaklarını em diye ama biberonu çıkarınca parmaklarını da çıkarıyor ağlamaya başlıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı neden böyle yapıyor olabilir ki

Benimki cok sevdi yogurdu ev yapimi yogurdu sicak suyla ilitip vermistim.

Bende bende paytipo çilekli turtam ben kalmiştik benim hatirladiğim

Yaaa ben hic hamile olmamisim gibi sanki kizlar bu bebis benim karnimdan mi cikti hala inanamiyorum ben cok cabuk unuttum o gunleri. Sanki kilo almisim ve hastalanmisim 9 ay surmus ve iyilesmisim bu kadar (sorunlu gectigi icin hastalik gibi geliyor o gunler)

Benimki de emzige aynisini yapiyo. Bilemedim neden acaba ya...
Bebislerin gazini cikariyormusunuz benimki artik agizdan cikarmiyor
Gunduz emdikten sonra cikariyoruz agizdan, ama gece emerken uyuyo o yuzden gazini cikaramiyorum...
Benimki cok sevdi yogurdu ev yapimi yogurdu sicak suyla ilitip vermistim.
Ne guzel canim yaa masallah yavrucuguna :)
Ben de hemen eski kiloma dondugum icin bazen ben dogurmadim mi , Bu tosun benden mi cikti diyorum hastanede falan kardesin mi diyolar Ben yaptim bunu beeeen diyorum sasiriyolar

Benimkide oyle yapiyor canim sen biberonu cikarma biraz diren cikarir elini o

Kizlar ben bu emziği biraktirmak istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum sonra da beni emzik yaparsa diye korkuyorum

Benim hala 15kg fazlam var yasim 30 ama kimse bi cocugum olduna inanmiyor kucukte gostermiyorum.. Ama bi anne agirligida anne ciddiyetide yok galiba bende.. Ah bide zayiflasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…