- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.961
Canim bu ladar olur saat araliklari bile ayniGece12-2-4-5.30-7 olmak üzere 5 kere kalkıp emzîrip uyutup geri uyudumçalAr saat olsa bukadar istikrarlı çalmazdı
ilaç gibi gelmiştir ohh ne güzelSabah 8 e doğru babası almış çıkmış odadan, 10 a kadar oyalamış. Artık ne kadar derin uyuyosam ikisinin de yokluğunu farketmemişim. Ama 2 saat bile öyle iyi geldi ki :)
gaz diş ne büyük dertlermiş ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun yat kalk kafam kazan gibi geneAy allah yardimcimiz olsu dertlerimiz ne kadarda ortak. Bizim kizda iki uc gundur gazdan deli oluyor karni hic bukadar gürlemezdi. Masaj fln fayda etmiyir damlalar fln.. cok gec uyuduk erken kalktik. Gecede cok kalkti . İnşallah gecici bi surectir. Ama ben size söyleyeyim gqzlari bitti derken diş olaylari başlayacak :)
bizimkinde bi kızarıklık oluştu canım. Ama sağlık Ocağı'na gittiğimizde bi kadın kızının 7. Ayda tuttuğunu söylemiştiMerhaba anneler
Verem asisinin yeri belirdimi sizde?
Benim oglumda daha hic bi belirti yok
1 aylikken yapildi simdi 4.1 aylik tutmadimi acaba dra gidicez 25de ama size de sormak istedim
5 aya kadar belirti olmassa tutmadı demekmis ??
.nasil dinleniyo insan demi.bizim babamiz da hafta sonlari evde ve beni dinlendiriyo ve butun hafta hafta sonunu iple cekiyorum.bu arada oğlum ilk defa dün aksam 10 a kdr uyumadi.10 da uyudu ve gece 3-6-8 de uyudu.bugun cok dinlendim.insllh hergun boyle olsuuunSabah 8 e doğru babası almış çıkmış odadan, 10 a kadar oyalamış. Artık ne kadar derin uyuyosam ikisinin de yokluğunu farketmemişim. Ama 2 saat bile öyle iyi geldi ki :)
bizimki de tuttu canım önce kizarikti şimdi baya siyah gibi oldu yeriMerhaba anneler
Verem asisinin yeri belirdimi sizde?
Benim oglumda daha hic bi belirti yok
1 aylikken yapildi simdi 4.1 aylik tutmadimi acaba dra gidicez 25de ama size de sormak istedim
5 aya kadar belirti olmassa tutmadı demekmis ??
maşallah cnm bya dinlenmissin çok güzel olmuş inşallah hep böyle devam eder.nasil dinleniyo insan demi.bizim babamiz da hafta sonlari evde ve beni dinlendiriyo ve butun hafta hafta sonunu iple cekiyorum.bu arada oğlum ilk defa dün aksam 10 a kdr uyumadi.10 da uyudu ve gece 3-6-8 de uyudu.bugun cok dinlendim.insllh hergun boyle olsuuun
Benim oglumun da tuttu kirmizi sivilce gibi.bizimki de tuttu canım önce kizarikti şimdi baya siyah gibi oldu yeri
Evet Cok sık kalkıo seninki de benimki gibi emmek için kalktiklarini da sanmiyorum.bir kalkişta en az 20 dk emiyor valla ben de anlamadimGece12-2-4-5.30-7 olmak üzere 5 kere kalkıp emzîrip uyutup geri uyudumçalAr saat olsa bukadar istikrarlı çalmazdı
Aynen bi anda dudak büküp ağliyor neye ağliyo biz de şaşirdik kaldik sabah tripcanlarBu çocuklara ne oluyor acaba büyüme atakları mi bunlar ki. Bnmkide uykusu var deli gibi yastığa yatmiyor geri atıyor kendini kucağa alıyorum ağlıyor uyumak istiyor. Birde dudak bukmeler başladı ki dün babasının içi gitti. Oyun oynuyorlardı gözünden yaş geldi dudakları buktu artik neye alındı bilmiyoruz
Benimkide cok sik uyaniytrEvet Cok sık kalkıo seninki de benimki gibi emmek için kalktiklarini da sanmiyorum.bir kalkişta en az 20 dk emiyor valla ben de anlamadim
Oylemi bakalim dr ne diyecekbizimkinde bi kızarıklık oluştu canım. Ama sağlık Ocağı'na gittiğimizde bi kadın kızının 7. Ayda tuttuğunu söylemişti
Benim oglum daha 2 aylik olmamisti dudak bukuyodu yuksek bi ses falan duysun hemen dudak bukulcek gozden yas akacakYa bebeklerin gelisimleri nasilda benziyormus baksaniza. Dudak bukmeleri bile ayni vakitlerde yapiyorlarmis. Benim kizda bu aralar sudak bukup ağlıyor
inşa canım, benimde birkaç gün 8-9 da yatıp gece sadece 2-3 kere uyanmıştı, okadar dinç uyanıyodum ki yine o günleri bekliyorum inşş.nasil dinleniyo insan demi.bizim babamiz da hafta sonlari evde ve beni dinlendiriyo ve butun hafta hafta sonunu iple cekiyorum.bu arada oğlum ilk defa dün aksam 10 a kdr uyumadi.10 da uyudu ve gece 3-6-8 de uyudu.bugun cok dinlendim.insllh hergun boyle olsuuun
benimki gözü kapalı ağlıyo, memeyi verir vermez susuyo 4-5 dk emip uyuyoEvet Cok sık kalkıo seninki de benimki gibi emmek için kalktiklarini da sanmiyorum.bir kalkişta en az 20 dk emiyor valla ben de anlamadim
Gece 4.5 da kalkarsa emzirme pispisla uyumazmi acabaEvet Cok sık kalkıo seninki de benimki gibi emmek için kalktiklarini da sanmiyorum.bir kalkişta en az 20 dk emiyor valla ben de anlamadim
hoşgeldin cnm.bizumde gazlar arttı bu ara kış yaklaşıyor inş daha kötü olmazArkadaslar bebegim cok gazli ne yapsam gazi bimiyor onerebileceginiz bseyler var mi
benimkide gözü kapalı ağlıyor ama birkaç gundur gaz derdine uyanıyor. Önceden emip uyurdu. Birkaç kere akşam 8 de yatıp gece 3 kere kalktığı oldu bizimde keşke hep öyle olsainşa canım, benimde birkaç gün 8-9 da yatıp gece sadece 2-3 kere uyanmıştı, okadar dinç uyanıyodum ki yine o günleri bekliyorum inşş
benimki gözü kapalı ağlıyo, memeyi verir vermez susuyo 4-5 dk emip uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?