• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sabah 8 e doğru babası almış çıkmış odadan, 10 a kadar oyalamış. Artık ne kadar derin uyuyosam ikisinin de yokluğunu farketmemişim. Ama 2 saat bile öyle iyi geldi ki :)
ilaç gibi gelmiştir ohh ne güzel

Ay allah yardimcimiz olsu dertlerimiz ne kadarda ortak. Bizim kizda iki uc gundur gazdan deli oluyor karni hic bukadar gürlemezdi. Masaj fln fayda etmiyir damlalar fln.. cok gec uyuduk erken kalktik. Gecede cok kalkti . İnşallah gecici bi surectir. Ama ben size söyleyeyim gqzlari bitti derken diş olaylari başlayacak :)
gaz diş ne büyük dertlermiş ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun yat kalk kafam kazan gibi gene

Merhaba anneler
Verem asisinin yeri belirdimi sizde?
Benim oglumda daha hic bi belirti yok
1 aylikken yapildi simdi 4.1 aylik tutmadimi acaba dra gidicez 25de ama size de sormak istedim
5 aya kadar belirti olmassa tutmadı demekmis ??

Merhaba anneler
1 aylikken yapildi simdi 4.1 aylik tutmadimi acaba dra gidicez 25de ama size de sormak istedim
bizimkinde bi kızarıklık oluştu canım. Ama sağlık Ocağı'na gittiğimizde bi kadın kızının 7. Ayda tuttuğunu söylemişti

Sabah 8 e doğru babası almış çıkmış odadan, 10 a kadar oyalamış. Artık ne kadar derin uyuyosam ikisinin de yokluğunu farketmemişim. Ama 2 saat bile öyle iyi geldi ki :)
.nasil dinleniyo insan demi.bizim babamiz da hafta sonlari evde ve beni dinlendiriyo ve butun hafta hafta sonunu iple cekiyorum.bu arada oğlum ilk defa dün aksam 10 a kdr uyumadi.10 da uyudu ve gece 3-6-8 de uyudu.bugun cok dinlendim.insllh hergun boyle olsuuun:KK73:

Merhaba anneler
bizimki de tuttu canım önce kizarikti şimdi baya siyah gibi oldu yeri

.nasil dinleniyo insan demi.bizim babamiz da hafta sonlari evde ve beni dinlendiriyo ve butun hafta hafta sonunu iple cekiyorum.bu arada oğlum ilk defa dün aksam 10 a kdr uyumadi.10 da uyudu ve gece 3-6-8 de uyudu.bugun cok dinlendim.insllh hergun boyle olsuuun:KK73:
maşallah cnm bya dinlenmissin çok güzel olmuş inşallah hep böyle devam eder

Bu çocuklara ne oluyor acaba büyüme atakları mi bunlar ki. Bnmkide uykusu var deli gibi yastığa yatmiyor geri atıyor kendini kucağa alıyorum ağlıyor uyumak istiyor. Birde dudak bukmeler başladı ki dün babasının içi gitti. Oyun oynuyorlardı gözünden yaş geldi dudakları buktu artik neye alındı bilmiyoruzo_O
Aynen bi anda dudak büküp ağliyor neye ağliyo biz de şaşirdik kaldik sabah tripcanlar

Ya bebeklerin gelisimleri nasilda benziyormus baksaniza. Dudak bukmeleri bile ayni vakitlerde yapiyorlarmis. Benim kizda bu aralar sudak bukup ağlıyor

inşa canım, benimde birkaç gün 8-9 da yatıp gece sadece 2-3 kere uyanmıştı, okadar dinç uyanıyodum ki yine o günleri bekliyorum inşş

Evet Cok sık kalkıo seninki de benimki gibi emmek için kalktiklarini da sanmiyorum.bir kalkişta en az 20 dk emiyor valla ben de anlamadim
benimki gözü kapalı ağlıyo, memeyi verir vermez susuyo 4-5 dk emip uyuyo

Evet Cok sık kalkıo seninki de benimki gibi emmek için kalktiklarini da sanmiyorum.bir kalkişta en az 20 dk emiyor valla ben de anlamadim
Gece 4.5 da kalkarsa emzirme pispisla uyumazmi acaba
Arkadaslar bebegim cok gazli ne yapsam gazi bimiyor onerebileceginiz bseyler var mi
hoşgeldin cnm.bizumde gazlar arttı bu ara kış yaklaşıyor inş daha kötü olmaz

inşa canım, benimde birkaç gün 8-9 da yatıp gece sadece 2-3 kere uyanmıştı, okadar dinç uyanıyodum ki yine o günleri bekliyorum inşş

benimki gözü kapalı ağlıyo, memeyi verir vermez susuyo 4-5 dk emip uyuyo
benimkide gözü kapalı ağlıyor ama birkaç gundur gaz derdine uyanıyor. Önceden emip uyurdu. Birkaç kere akşam 8 de yatıp gece 3 kere kalktığı oldu bizimde keşke hep öyle olsa

Kızlar bizim gaz sancımız bu ara azaldı şükür. Yaptıklarımı söyleyeyim, 2 kat giydiriyorum, uyanınca muakkak yün Yelek geçiriyorum sırtına. Ayakta 2 kat çorap, lcw dan kalın yumuş yumuş çoraplar aldım çok güzel ısıttı ayaklarını. Bir de et gün 10 çay kaşığı kadar ıhlamur veriyorum.. Bide geçen gün bi kere o yanlışı yapmış olsam da artık yapmıyorum, kola içmiyorum.. Tabi tüm bunların yanında kendim muhakkak çorap giyip bir Dr ev botu giyiyorum. Cidden faydasını gördüm, şiddetle tavsiye edilir :)

Back