- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.461
Biogaia veriyorum zinco da alkol var yaziyor aldim ama vermedimGazdandir canim ben 3 gun once doktoru aradim gurul gurul ses geliyo diye gaz ilaci wer kontrol et gazi war dedi sende wer istersen
Yok canim olmadimEwwettdaha olmadin mi senn
Kiiz gitt tahlil yaptirr. Test falan da mi yapmadin. Ayy bi bebis daha geliyor zannimcaYok canim olmadim
Eczaneden nurse harveys adında bir şurup önerdi ilaç olarak geçmiyormuş bitkisel dedi. Kendi kızınada kullanmış fayda Görmüş aldım bir ölçek verdi uyutmadan önce şimdilik rahatlama görünmüyorCnm zinco kullanit kullanmaz gaz cikarttiriyor
Aynen canım benim kızda öyle sabah 9.30 dan akşm 4 e kadar falan arada en fazla 2 saat uyanık kalıp uyuyor.gece uykusunada 9.30 gibi yatıyor.bazı geceler uykusu çabuk dağılıyor.2 3 defa uyanıyor.gündüz az uyuduğu zamanda çokda değişmiyor gece uykusu.3 defa kalkacağına 2 defa kalkıyor mesela.uçurum yok yani arada.o yüzden bırak uyusun gündüz.ufaklar daha büyüdükçe uyku düzeni oturur merak etmeBizde de öyle ilk iki ay yaşamadığımız gaz sıkıntısını şimdi yaşamaya başladık. Birde gündüz çok uzun saatler uyuyor gece uykusunu etkilermi acaba. Gündüz uyanık tutsam gece daha iyi uyurmuyuz
Makina vardı evde canım onunla kesti eşim.çokta iyi durdu.ucuna bişey takmadan çok bastırmadan kesti.Nasıl kestirdiniz bende oğlumun ki bu kestirmek istiyorum ama daha kafasını zor tutuyor
Saatleri hemen hemen aynı bizimkide 10.30 gibi uyuyor saat 4 e kadar arada en fazla 1 saat uyanık kalıyor sonra birdaha saat 20:00 gibi uyuyor eskiden gece 00:00 gibi uyanırdı sonra 03:00 sonra sabah 06:00 sonrada yanıma alırdım emerken bir kaç saat birlikte uyurduk ne güzel günlermişAynen canım benim kızda öyle sabah 9.30 dan akşm 4 e kadar falan arada en fazla 2 saat uyanık kalıp uyuyor.gece uykusunada 9.30 gibi yatıyor.bazı geceler uykusu çabuk dağılıyor.2 3 defa uyanıyor.gündüz az uyuduğu zamanda çokda değişmiyor gece uykusu.3 defa kalkacağına 2 defa kalkıyor mesela.uçurum yok yani arada.o yüzden bırak uyusun gündüz.ufaklar daha büyüdükçe uyku düzeni oturur merak etme
2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yokKiiz gitt tahlil yaptirr. Test falan da mi yapmadin. Ayy bi bebis daha geliyor zannimca
Şimdi uyutma saatleriyle ilgili bir program çıkarttım yarın uygulıycam bakalım sonucu buraya yazarımAynen canım benim kızda öyle sabah 9.30 dan akşm 4 e kadar falan arada en fazla 2 saat uyanık kalıp uyuyor.gece uykusunada 9.30 gibi yatıyor.bazı geceler uykusu çabuk dağılıyor.2 3 defa uyanıyor.gündüz az uyuduğu zamanda çokda değişmiyor gece uykusu.3 defa kalkacağına 2 defa kalkıyor mesela.uçurum yok yani arada.o yüzden bırak uyusun gündüz.ufaklar daha büyüdükçe uyku düzeni oturur merak etme
olmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.
ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?
Ben 2 haftada 4 kilo verdim yani haftalik 2 kilo veriyorum sadece ekmek pirinç ve şekeri kestim onun dışında hersey yiyorum. Günlük hafif hafif egzersizde yapıyorum malum isede başladım. Adet olarakta öyle gobegime pek bi faydasını görmedim diyet yaptığım içi n göbek küçülüyor yoksa adetin bana pek bi faydası olmadı.Bende bunu merak ediyorum belki Göbeğimde biraz gider diyorum yarin benimde 3ayim bitiyo
Olmazsa bizde deneyelim aslında eşim demişti ama ben kabul etmemistim oğluna zarar verir diyeMakina vardı evde canım onunla kesti eşim.çokta iyi durdu.ucuna bişey takmadan çok bastırmadan kesti.
Bizde de zinco var önceden veriodum ama alkol var yazmiyo neresinde yazıyor ki içeriğinde de yazmıyorBiogaia veriyorum zinco da alkol var yaziyor aldim ama vermedim
Kaynar suya 1 çay kaşığı ıhlamur attım, 2-3 dk demlendi, süzdüm ılıyınca içirdimIhlamuru nasil yaptin canim. Benimkininde sudan midesi bulaniyokakasida yesil
Anneyi dinle rahat ol canim. Bencede yeterli hem gitmene yakinda acikmis olur yapisir gogusune ne guzel
Benimkide oyle hep toplamaktan hawasizda kaliyo saclarimiz gece yatarken actim sabah yatagi toparlarken yastiga bi baktim bi avuc sac
Biberonu mu degistirsen acaba canim. Yada siringayla az az wer alissin
Ben metsil kullaniyorum cnm gunde 3 kere 10.ar damla werebilirsin dedi dr. Cok gazi war buaralar
canım çok yoğun olur kilo verirsin dediler ama ilk gün haricinde hiç yoğun olmadı benim , kilo da gitmedi göbek deolmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.
ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?
Biogaia veriyorum zinco da alkol var yaziyor aldim ama vermedim
İceriginde etil alkol yaziyo en sonda. Bebeklerde kullanilmasi sakincali olsa doktor onermezdi. Ben kullaniyorum cok da memnunuz.Bizde de zinco var önceden veriodum ama alkol var yazmiyo neresinde yazıyor ki içeriğinde de yazmıyor
Kiizz ben hamile oldugumda 2-3 gun geciktigim de test yaptim negatifdi 1 hafta sonra pozitif oldu2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yokkaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim
Yok yok korkma bastırmadan yumuşak hareketlerle yapınca hiç bişey olmuyo canmOlmazsa bizde deneyelim aslında eşim demişti ama ben kabul etmemistim oğluna zarar verir diye
Yaz canm bakalım farkedecekmi.Şimdi uyutma saatleriyle ilgili bir program çıkarttım yarın uygulıycam bakalım sonucu buraya yazarım
Bende hala adet görmedim kızlar.şişim şişim şiştim yeminle2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yokkaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?