- 14 Ocak 2015
- 118
- 91
- 18
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.441
Şimdi e bebekte 200 lira olmuş. Ama Dediğin gibi oyuncaklar çok pahalı onlarla kıyaslayınca daha iyi geliyor insana. Bu arada Bebeğin çok tatlı duruyor öp benim yerime :)açıkçası umduğum kadar oyalanmıyor. ama oyuncak fiyatlarına bakılırsa o kdr pahalıya gelmiyor. 150 idi e bebekte.
maymun normalde kim bilir kaç para. içindeki çıngıraklı aslanın tavşanını aldım ben indirimde 30 tl idi.
bu da çınguraklardan biri.
bu arada 12 haziranda 4. ayı kucağımda istediği şeye eğiliyor. bn de eğiyorum kendi tutuyor
Huzursuzluk mizmizlik bizde de varKizlar bendr dun adet oldum anlasilan çoğumuzun adetideayni olacak bizimki daha oyuncak turmuyo yani kisa sureli turup birakiuo elleriyle oynuyo surekli birde aso yeriniz kizarmis verem asisi olanywr iki gundur huzursuzdu ya ondan ya gazdan cozemedim carpol verdim aksam rahatladi gibi ama bu aksamda versemmiki ne kadara dogru
Nasıl kestirdiniz bende oğlumun ki bu kestirmek istiyorum ama daha kafasını zor tutuyorBenim kızımında çok dökülüyodu.ağzı burnu yastık hep kıl oluyordu.kestik saçını rahat etti çocuk.ağzına bile giriyordu.uzadı bile..rahatsız ediyorsa kesin çabuk uzuyor canım.kızmı bebeğin hatırlayamadım kızsa saç bandı falan takınca şirin oluyor:))erkekde zaten çok problem olmaz.
Tam olarak tarifi verebilir misinz,3 ündende 100 gr alıp karıştırdı annem bende 1 yemek kaşığı koyup bikaç dk demliyorum bize iyi geliyo ilaçtan daha iyidir inşallah sizede iyi gelir evet bütün aktarlarda var
Benimkide gündüzleri 10 ar dakikalık şekerleme yapıyor hep akşama kadar. Bu nasıl uyku anlamadım vallaMaşallah gündüz uyursa gece tabi uyumazbenimki çok dakik 40 dakika sadece uyuyor neden 40 dk acaba çok ilginç
cnm eşim makinesi ile kesti plastik ucunu taktı . ben tuttum kizimi o kestiNasıl kestirdiniz bende oğlumun ki bu kestirmek istiyorum ama daha kafasını zor tutuyor
Tesekkur ederim canim :)Cok tatlı masallah allah bagislasin bebeginiiiiii.
Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım
Ay evet ya annem ozellikle denk getiriyo benim gelis saatime ac oluyo normalde 5 dk duran cocuk en az 15 dk emiyo sut gelmese bileAnneyi dinle rahat ol canim. Bencede yeterli hem gitmene yakinda acikmis olur yapisir gogusune ne guzel
Ben de hastalanmadim. Ve spiral dusunuyodum tirstim valla gecen cumartesi annemin gun arkadaslarindn bi teyze dedi ki ogluma spirae hamile kaldim. Bi arkadasim uc aylik igneyle hamile kaldi. En guvenli yontem ne bilemedim valla. Gerci bizim kocisle aramiz limoni oldugunda sıkıntı yok da, duzelince epey sıkıntıBirde ben hala hastalanmadım benim gibi olmayan varmı. 40 kımız çıkınca doktor kontrolüne gitmem lazımdı gitmedim acaba bir terslikmi var.
Cnm saol tavsiyen icin. Kasiyayim minigiHep yanlardan bastir hizli hizli ama hafifce hemde hani cocuklar yapar ya avuc iciyle burunlarini yukari dogru iterek sumuklerini silerler ya oyle yap hoslarina gidiyoer
Kesinlikle zinco ile sifa bulduk cnm. Gunde 3kere 4 damlaKızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım
Cnm zinco kullanit kullanmaz gaz cikarttiriyorHerkese farklı bir ilaç iyi gelmiş. Annemi çağırdım gelsin bebişe baksın eczaneye gideyim artık hangisi varsa alayım bu gece denerim. Kullanır kullanmaz etkisi oluyormu yoksa bir kaç günemi faydasını görürüz
Tovbe de zaten cok korkuyorum kiz::Kizlarr yoksa yeni hamile haberleri mi alacaz oy heyecanlandim
Ben uc aydir gr bile veremedim bakalim ne olucak bundan sonraolmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.
ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?
Benim iki gun ustuste verfigim oldu yada gun asiri uc gun verdigim de oldu. Ama cok az cay kasiginin ucuylaKizlar bendr dun adet oldum anlasilan çoğumuzun adetideayni olacak bizimki daha oyuncak turmuyo yani kisa sureli turup birakiuo elleriyle oynuyo surekli birde aso yeriniz kizarmis verem asisi olanywr iki gundur huzursuzdu ya ondan ya gazdan cozemedim carpol verdim aksam rahatladi gibi ama bu aksamda versemmiki ne kadara dogru
Bizede zinco yaramadı aguline kullanıyoruz.Cnm zinco kullanit kullanmaz gaz cikarttiriyor
Yapcak bsy yok hamilesin hamilesinTovbe de zaten cok korkuyorum kiz::
Gazdandir canim ben 3 gun once doktoru aradim gurul gurul ses geliyo diye gaz ilaci wer kontrol et gazi war dedi sende wer istersenKizlar kizimin karni çok gurulduyor gazdan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?