2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeğimin yanağı kıpkırmızı ve pütür pütür oldu. Daha önce bu kadar değildi doktora gittik öpmeyin dedi. Öpmüyoruz da ama yine öyle oldu :(

Cnm acliktan kimildaniyodur o. Benimki gece 3 kere kimil kimil olur ben gaz sanardim onceleri uyutmaya cabalardim sonra memeye yapisinca anladim acliktanmis.. Tabi gazimizda var o ayri
Demekki bende doğru yoldayim kiprasinca acikiyo☺
Arifa sorma cnm yaa gündüz ayakta genelde gece emerek uyuyo ama. Alistirmam lazim kendi uyumasina. Bizim tasinma mevzumuz var o yüzden kizin odasi yok daha. Tasininca aliriz diye düşündük. Bir geçelim hemen alisticam inş geç olmaz.

Benimki hava kararınca uyuyor sabah 5 te falan uyanıyor burnu tikanmasa 8 falan olur da burnu tikaninca mecbur lamba yakıp temizlemek zorunda kalıyorum benimki de kiprasinca meme veriyorum uyuyor demekki acikiyorlar heralde .....
endless-summer endless-summer ve E Es_lem_ce Size ozendim her aksam 8 de uyuyorlarmis maşallah kuzulara.
Kızlar 2 aylık aşı durumları nasıl sizde benim kızda yara olmadı 1 ay geçti tutmadı mi acaba bugün sabah aklıma geldi...Verem aşısı kolunda yara olmasi gerekiyor du ...hiç iz yok ..
benim hic bilgim yok canim. Sen diyince vaktim sol kolunda sivilcemsi birşey var. O mu acaba.

Alistirirsin insallah canim op uyumayan guzeli benim icin

Kızlar telefondan görüyorum KK ya. Smiley ekleyemiyorum ya neden acaba. Eklemiyor geri atıyor

sifirdan mesaj yazarken ekliyormus. Ama alinti yapinca eklemiyor

Kizlar merhaba. Oglum bir haftadır kaka yapmıyor ama rahatsiZ da değil ne yapacagimi bilemedim bu durum normal mi yoksa bi dr a göstermeli miyim. Aynı durumu yaşayan var mi

Kizlar merhaba. Oglum bir haftadır kaka yapmıyor ama rahatsiZ da değil ne yapacagimi bilemedim bu durum normal mi yoksa bi dr a göstermeli miyim. Aynı durumu yaşayan var mi
canım bir hafta -10 gün normal demişti doktorumuz, ama biimki ıkınmaktan ağlamaktan bi hal oldu, küçücük taş gibi yaptı iki kere, yani kabız olmuş oyüzden şuruba başladık 1 ay kullandık. Bi kaç gün oldu bırakalı.. Yanii çok rahatsız değilse, ve o sürenin sonunda müdahelesiz kendi başına rahatça yapabiliyorsa sorun deilmiş. Annenin sütünün yağlı olduğunu ve bebeğe yaradığını gösterirmiş

Kızlar bebek gelişimi üzerine takip ettiğiniz, hoşunuza giden siteleri yazarmısınız??
Ben bu ara akademisyenanne.com U okuyorum, tavsiye ederim
Ama daha ziyade ay ay gelişimlerini anlatan, bu ay şunlar normal vs diye yazan bi site arıyorum. Yada kitap tavsiyesi??

Günaydın güzel annişler bugün sağlık ocağında 3 aylık takibimiz, benim de tetanoz aşım var. Doğum iznim de bitiyor bugun aile hekiminden rapor almaya çalışıcam umarım sorun çıkarmaz.. Öğleden sonra doktorumuzda randevumuz var kızım çok oştahsız sadece uykusunda o da zorla doyurabiliyorum. Uyanıkken mümkün değil almıyo biberonu gülüyo, ellerimi ittiriyo başını çeviriyo umarım ciddi bişeyi yoktir. Benden haberler böyle..

Cnm gelişmiş demissin ama bende bebek bakim kitabi var istersen
. Gunaydin Cnm.bizimde kontrolumuz vardi bugün 3 aylık. Cikmaz insallah gazdan mi istemiyor acaba kilosu flan nasil

Kızlar günaydın birşey sorcam size.çalışan anneler doğum izin parasını aldınızmı.benim sgk primim asgari ücretten yatıyor.bu şekilde alan varsa nekadar aldınız.benim kafam karıştı biraz.bizim muhasebeci onayı geç yaptı.normalde almam gerekiyordu ama onaylandıktan 30 45 gün sonra alınabiliyormuş.benimkini daha 15 gün önce onayladı.

sifirdan mesaj yazarken ekliyormus. Ama alinti yapinca eklemiyor
gülen surata basıp klavyeyi kapatıp ekranı aşağı kaydırınca gözüküyor smile lar ordan seçliyor

brn şu siteye bakıyorum. www.harikabebek.com/bebek-gelisimi-2-ay-4-hafta/ seninkine de bakacağım şimdi.

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-07-11-20-20.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2015-09-07-11-20-42.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 40
bana daha erken yatmış. 170 i aradım 1700 yatmış. 8 inden sonra gidicem tamamı yatmış olacak 3 bin fln sanırım. ara sor belki yatmıştır

Kızlar bifiform da işe yaramadı... Bugün gidip tekrar biogaia alacağım.
Canim ben onun la kurtuldum belkide vakti gelmiştir bilmiyorum Alah yardimcin olsun birkereligine bide anoson versen öyle bir iki çay kaşığı değilde 15 cc lik falan ben birkez de böyle verdim birde incir ile havuç kaynatıp suyunu içiyorum belki oda fayda etmiştir ..

Canım bildiğim kadarıyla doğum gününden 20 ila 40 gün içinde işleme alınıp yatıyor ben ssk ile görüştüğümde bu şekilde söyledi ben bu sy bekliyorum bakalım yatacakmı 8 ile 14 eylül arası yatar demişti eğer yatmazsa bize tekrar ulaşın ilgilenelim dedi yani muhasebecinin onayıyla bir ilgisi yok galiba benimde geç işlendi

Doğumdan sonra demişim izin bittikten sora olacak