• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün varken 78 ile hamile olduğumu öğrendim,12 saat sonra tekrar baktırdım 117 olduğunu gördüm.Adet tarihim yarın olarak gözüküyor,değerler normal mi ?Bir de ne zaman tekrar baktırayım baktırmak da stresli geliyor bana
Canım 48 saat arayla en az %60 artması gerekiyor son test verdiğin zaman diliminden 48 saat sonra tekrar aynı yerde kan verip sonra doktoruna danışabilirsin bence

Sahile indim yürüyüş yapmaya Allahım ne bulantı yaşadım ya kızlar

Kızlar kırmızı bir iki damla kan geldi peçeteye de geldi sonra kesildi bişey yoktur inşallah demi.

Çok teşekkür ederim. Değelerim biraz düşük ya haftaya karından görebilirmiyim acaba sizin kaç katına çıkarak artmıştı acaba
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bata kaç varken 14 ile öğrendiğiniz acaba. Ben dün 12.4 ile öğrendim de biraz endişeliyim

Merhaba hayırlı olsun öncelikle bata kaç varken 14 ile öğrendiğiniz acaba. Ben dün 12.4 ile öğrendim de biraz endişeliyim

Normalde adet günüm yarın. Ama aşılama olduğun için değişir mi bilmiyorum. 14 çıktığında adetime 5-6 gün vardı. 2 gün kala da 108 çıktı.
Normalde aşılamadan 14 gün sonra adet görülüyormuş galiba o günü baz alırsam da 30 çıkmıştı

Muhtemelen az sonra ben🥹
Bugün sabahtan beri bulantı çok çok fena. Ptesiye kavuşursam sağ salim, hemen ilaç isteyeceğim doktorumdan. Hatta bilsem ne yazacak, gider eczaneden aldırırım hemen🥹 çok fenayım
Kuzum yazar ben bugün mesaj attım yazdı rennie duo şurup da iyi geliyor

Kızlar kırmızı bir iki damla kan geldi peçeteye de geldi sonra kesildi bişey yoktur inşallah demi.
Canım önemli değildir inşallah ama yinede acile falan gitsen ya da doktorunu arasan
Bende kan uyusmazligi var en ufak bir lekede bile gidip kan uyusmazligi ignesi olmam gerekiyor mesela

Canım önemli değildir inşallah ama yinede acile falan gitsen ya da doktorunu arasan
Bende kan uyusmazligi var en ufak bir lekede bile gidip kan uyusmazligi ignesi olmam gerekiyor mesela
Gittim canım acile şimdi muayene oldum çok şükür şuan kanaman yok dedi bebeği de gördük. Progesteran fitil verdi sabah akşam kullancam. Bana da ilk kan grubumu sordular benim 0+ kan grubum.

Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin :(

Bol su iç istirahat et canım ama kanama alanı gördüyse neden 1 ay sonra çağırdı ben onu anlamadım yakından takip etmesi gerekmezmiydi?
Ben de anlamadım gerçekten, istirahat için raporda vermedi, normal hayatına devam et ama yürüyüşlere ara ver dedi. Bilemiyorum napsam kanamam vs gelirse iyice oanik olurum allah korusun.

Aynıymışız sizinle ben de dün sabah 9 buçuk gibi verdim 117 olduğunu öğrendim,ilk gebeliğim olacak ben de stres yapıyorum .Muhtemelen pazartesi tekrar veririm çok kan vermek de ne kadar doğru bilmiyorum ,bir de perşembeyi düşündüm sonrasını herhalde bırakırım doktora giderim
Merhaba benim de perşembe öğleden sonra 121 çıktı bugün tekrar kan verdim daha sonuç çıkmadı sizce cuma günü kese görür müyüz

Back
X