2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallah canım
Biz de bgn tam 2,5 aylık olduk.. Bizi tanıyo, bol bol gülücük veriyo maşallah :) yeni simalara asla gülmüyo, kaşını kaldırıp inceliyo bi müddet :) fiZiksel olarak başını bi süredir dik tutabiliyo, yastıkta yatarken de kafasını kaldırmaya çalışıyo baya gayretli, ama henüz yan dönmelere başlamadı.. Seslere karşı çok duyarlı. Tv baya dikkatini çekiyo, kafasını çevirip bakmaya çalışıyo, ama ben engel oluyorum.. Küçük rengarenk bi dinazoru var, ama henüz pek mıncıklamıyo, arada dokunuyo, genelde bakmakla yetiniyor. Henüz hiç masal okumadım ama artık başlasam iyi olur galiba, tembellik mi yapıyorum ne :/
Bide bugün tükürmeye başladı hasbam, tükürüp tükürüp gülüyo :))

Oyyy kuzum Kıyamam ben ona maşallah. Masal kesinlikle anlat veya bir kitaptan oku. Ben suna dikkat ettim. Anlattığım veya okuduğun şeyi sıradan bir metin gibi değil vurgusuyla ses tonlamasiyla yapınca çok hoşuna gidiyor pür dikkat dinliyor hatta dinlerken uyuyor kesinlikle öneririm canım. Bu arada tükürük konusunda benimki de master yaptı mübarek 3 4 gündür ağzını kopurtuyor. Sanırım anne annesi at sesi yaparken onu taklit etmiş şimdi büüü yapıp ağzını kopurtuyor. ☺

Arkadaşım doktor kızına ne dedi merak ettim

10 gün de bebek ne olur yaa kaka yapmazsa. İlgincmis

Kızlar bifiform da işe yaramadı... Bugün gidip tekrar biogaia alacağım.

Bizdede biogaia ise yaramıyor zinco kullanıyoruz.

gülen surata basıp klavyeyi kapatıp ekranı aşağı kaydırınca gözüküyor smile lar ordan seçliyor
Sağol Canım. Smile leri görüyorum seçiyorum fakat secmiyor anlamadim neden.

Cok teşekkür ederim canım bugün yaptı oğluşum çok şükür. Annelik böyle bişey kaka yaptığı için seviniyoruz

Ben gazını çıkardığı zaman çok seviniyorum. Aynı büyük insan gibi cikariyorlar yaa. Kahkaha atiyorum gaz çıkardığında. Yavrum anne ne gülüyor sun der gibi masum masum bakıyor. Dün sağlık ocağına giderken kucağımda idi.yanimdan 2 kadın geçerken selam verdim onlara. Cevap vermediler. Tam o sırada bir gaz çıkardı. Gülmekten sağlık ocağına gidemicem sandım. Sanki anneme cevap vermsseniz öyle olur der gibi.

Canim bende alıcam yada yaparim belki kendi keyfime göre. Unnando sitesine bak güzel şeyler oluyor orda

Duydum bu kitapları ama almamıştım, nası canım alayım mı yoksa artık pek gerek kalmadı mı :)
almani tavsiye ederim güzel bilgiler var birini uygulyamazsan biri olur illaki sana bebeğine uyan davranışlar vardır.

P passam

Canim benim kizim arada kahkaha tarzi gülmeye başladı. Babasıyla oyun oynuyorlar cok mutlu oluyor . uydurma masal anlatiyoruz aklımıza ne gelirse dogaçlama can kulagi ile dinleyip birseyler söylüyor bize.zürafa si var onu birkaç dakika elinde tutuyor. Ayaklar ini yere bastirinca cok hoşuna gidiyor yürüme hareketi yapıyor.ellerimle oynamaya seviyor. Kendi elleriyle de oynuyor
Sağa donebiliyor ama sola meyil yok daha.konuşuyoruz sürekli birşeyler anlatiyor bize. 1 haftadir agzindan gelen tükürüğün hesabi yok . genelde ciddi bir duruşu var. Benden babasından başkasına zor gülüyor

ben siyah beyazı hiç denemedim, Google dan çıkarıp göstercem bakalım çıktıyı.. Ama renkler dikkatini çekiyo çok.. Senln fıstık süslü olcak desene :)

Kızlar bebeğim 17 haziran doğumlu 2,5 aylık yattığı yerden doğruluyor yanı kafasını kaldırıyor Sizinkiler de mi öyle?bol bol salyasi var günde 3_4 kere uzerimizi degistiriyorum.

Kızlar bebeğim 17 haziran doğumlu 2,5 aylık yattığı yerden doğruluyor yanı kafasını kaldırıyor Sizinkiler de mi öyle?bol bol salyasi var günde 3_4 kere uzerimizi degistiriyorum.
yastık üzerindeyken daha çok kaldırıyor benimkide :) salyasınaa tek çözüm önlük

Canim biz yüzüstü yatarken kaldırıyoruz kafamizi. Sırtüstü yatarkendi ilk bir ay çok güzel kaldiriyorduk ancak şimdi yapmıyor bu beni uzuyor. Neden bilmiyorum. Kucaktayken başımızı güzel tutuyoruz ancak sırtüstü yatarken kaldirmiyoruz. Normal mi bilmiyorum. Daha 3 aylık olmadık 2.5 aylığı.

Herkese hayirli aksamlar anneler...uzun zamandir takip ettigim halde yazmiyorum hem vakit bulamadigimdan hemde can sikintimdan.hergun fazlaca sehit verdigimiz su gunlerde elim yuregimde bekliyorum cunku...babamizi doguya goreve yolladik biz annemlerdeyiz bebegimlebir ayi gecti gormuyorz birbirimizi yavrusuna hasret kaldi babasi...hicbir tat alamiyorum kendimi uzmemeye calisip sutumu de etkileyip bebegimi mahrum etmek istemiyrm surekli biseyler yemeye calismak bile cok canimi sikiyor o orda zor sartlarda yasarken bayram sonuna gidecegiz yanina ama vakit gecmek bilmiyor.lutfen dualarinizi esirgemeyin esim gibi zor durumda calisan butun asker ve polislerimize dua edin...

Elbette tüm dualarımz onlarla...

Güle güle güzel günlerde harca...

Allah tüm asker ve polislerimizin yardımcısı olsun. Eşinizi de size ve evladına bağışlasın Rabbim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…