- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.841
Cok teşekkür ederim canım bugün yaptı oğluşum çok şükür. Annelik böyle bişey kaka yaptığı için seviniyoruzcanım bir hafta -10 gün normal demişti doktorumuz, ama biimki ıkınmaktan ağlamaktan bi hal oldu, küçücük taş gibi yaptı iki kere, yani kabız olmuş oyüzden şuruba başladık 1 ay kullandık. Bi kaç gün oldu bırakalı.. Yanii çok rahatsız değilse, ve o sürenin sonunda müdahelesiz kendi başına rahatça yapabiliyorsa sorun deilmiş. Annenin sütünün yağlı olduğunu ve bebeğe yaradığını gösterirmiş
Merhaba biogaiayi bende kullanıyorum diğer damlalar bizde ise yaramadı ikinci şişeyi kullanıyoruz. Siz kaç şişe kullandınız. Biz ikinci şişeye drye danışmadan aldık ancak sağlık ocağında hemşiremize sormuştum bişey olmaz demişti. Sizin drnuz mi önerdi. Tekrar alın diye.Kızlar bifiform da işe yaramadı... Bugün gidip tekrar biogaia alacağım.
Canim benim almam yaklaşık 1 ayi buldu ancak emekli sandığına bağlı çalışıyorum.Kızlar günaydın birşey sorcam size.çalışan anneler doğum izin parasını aldınızmı.benim sgk primim asgari ücretten yatıyor.bu şekilde alan varsa nekadar aldınız.benim kafam karıştı biraz.bizim muhasebeci onayı geç yaptı.normalde almam gerekiyordu ama onaylandıktan 30 45 gün sonra alınabiliyormuş.benimkini daha 15 gün önce onayladı.
Canim bu arada ben yanlış anlamışım doğum parasini alalı 1 ay oluyor doğum izni parasini bilmiyorum.Canim benim almam yaklaşık 1 ayi buldu ancak emekli sandığına bağlı çalışıyorum.
Canim geçmiş olsun ve gözün aydın seni çok iyi anlıyorum. Ben hergün kızıma bugün hediyemi ne zaman vereceksin diyorum. Bebeğin kakası dahi hediye bizler için.Cok teşekkür ederim canım bugün yaptı oğluşum çok şükür. Annelik böyle bişey kaka yaptığı için seviniyoruz
Merhaba, doktorumuz sürekli kullanmamı söylemişti biogaiayı 4. Şişeyi aldım bugün. Arada bifiform drops kullandım son bi hafta. Kızımın sancıları çok arttı. Tekrar biogaiaya döndüm bende. Bu da çok işe yaramadı bizde ama yine idare ediyor işte. Probiotik zaten ilaçta sayılmaz aslında zararı olmaz bence. Haftaya kontrol var bizim. Soracağım doktorumuza. Bakalım ne diyecek.Merhaba biogaiayi bende kullanıyorum diğer damlalar bizde ise yaramadı ikinci şişeyi kullanıyoruz. Siz kaç şişe kullandınız. Biz ikinci şişeye drye danışmadan aldık ancak sağlık ocağında hemşiremize sormuştum bişey olmaz demişti. Sizin drnuz mi önerdi. Tekrar alın diye.
Bize ikinci ay kontrolünde Dr sab simples vermişti biogaiayi kesmisti 1 hafta onu kullandım ancak son iki gün bebeğim çok ağladı bende tekrar biogaiaya döndüm rahatladı sadece biogaiaya iyi geliyor bize. Elbette yüzde yüz sonuç alınmıyor ama yinede eski haline göre iyileşme var. Bunada şükür. Doktora gittiğinizde size tavsiyelerine paylasirsaniz sevinirim. Bizim de 2 hafta sonra kontrolümuz.Merhaba, doktorumuz sürekli kullanmamı söylemişti biogaiayı 4. Şişeyi aldım bugün. Arada bifiform drops kullandım son bi hafta. Kızımın sancıları çok arttı. Tekrar biogaiaya döndüm bende. Bu da çok işe yaramadı bizde ama yine idare ediyor işte. Probiotik zaten ilaçta sayılmaz aslında zararı olmaz bence. Haftaya kontrol var bizim. Soracağım doktorumuza. Bakalım ne diyecek.
Duydum bu kitapları ama almamıştım, nası canım alayım mı yoksa artık pek gerek kalmadı mı :)Cnm gelişmiş demissin ama bende bebek bakim kitabi var istersen
Eki Görüntüle 1625955 Eki Görüntüle 1625954 Eki Görüntüle 1625955 . Gunaydin Cnm.bizimde kontrolumuz vardi bugün 3 aylık. Cikmaz insallah gazdan mi istemiyor acaba kilosu flan nasil
Biz hem biogaia hemde sab simplex kullanıyoruz, 3 ay bitene kadar da kesme dedi, şükür çok iyi geldi ikisideKızlar bifiform da işe yaramadı... Bugün gidip tekrar biogaia alacağım.
bende bu siteyi inceleyim bakalımgülen surata basıp klavyeyi kapatıp ekranı aşağı kaydırınca gözüküyor smile lar ordan seçliyor
brn şu siteye bakıyorum. www.harikabebek.com/bebek-gelisimi-2-ay-4-hafta/ seninkine de bakacağım şimdi.
hemde nası.. Altın bulmuşa dönüyo insan :)Cok teşekkür ederim canım bugün yaptı oğluşum çok şükür. Annelik böyle bişey kaka yaptığı için seviniyoruz
ben playgro aldım ebebekten, 12 oyuncaklısını.. 1 aylıkken yatırdım pek bişey anlamadı haliyle :)) 3 ay bitince açıcam bakalım sevcek mşSevgili anneler bir konuda sizlere danışmak istiyorum. Ben oyun halısı alacağım yaşadığım yerde bir mağaza satıyor siparis verdim ancak 2 hafta oldu gelmedi. Playgro oyun halısı markası. Sizce bu marka iyi mi siz hangisini önerirsiniz netten almak istiyorum. Birde Bu tarz oyun halısıni bebeğim kaç aya kadar kullanabilir. Onerebileceginiz oyuncak ve alabileceğim site varsa yazarsaniz sevinirim Teşekkürler.
Oyy kuzum benim sever annesi sever. Ben oyun Çiftliği var ya etrafı kapanan ondan almayi düşünür. E bebekten bakayım şimdi olmadı o siteden alırım.Duydum bu kitapları ama almamıştım, nası canım alayım mı yoksa artık pek gerek kalmadı mı :)
Biz hem biogaia hemde sab simplex kullanıyoruz, 3 ay bitene kadar da kesme dedi, şükür çok iyi geldi ikiside
bende bu siteyi inceleyim bakalım
hemde nası.. Altın bulmuşa dönüyo insan :)
ben playgro aldım ebebekten, 12 oyuncaklısını.. 1 aylıkken yatırdım pek bişey anlamadı haliyle :)) 3 ay bitince açıcam bakalım sevcek mş
sorma ya babası pis kaka mı yaptın osurdun mu diye şikayet eder gb söyleniyor. ben şükret diyom yapamasa napacaktın diyorum. kırbna olurum onun osuruğuna. yapınca oh maş. gazı çıktı rahatladı diyorum. bugün de gelmiş adam heryerin kusmuk diyorCanim geçmiş olsun ve gözün aydın seni çok iyi anlıyorum. Ben hergün kızıma bugün hediyemi ne zaman vereceksin diyorum. Bebeğin kakası dahi hediye bizler için.
☺ Evet canım erkekler böyle işte. Bizim babamızda gaz meraklısı işten gelir gelmez nasıl gazı var mı diye soruyor çocuğu kaptıgi gibi yatırıp gaz masajı yapıyor yahu yeni doyurdum kusturacaksin demeye kalmadan bi bakıyorum bizim kız Pıtır Pıtır gaz çıkarıyor geiriyor E tabi babamızda kendini SUPERMAN sanıyor. Bizim evde de böyle kahramanliklar var☺☺☺ bebeklerin her yaptığı olay gazları da kakalarida. IYIKI VARLAR KUZUCUKLARIMIZ...sorma ya babası pis kaka mı yaptın osurdun mu diye şikayet eder gb söyleniyor. ben şükret diyom yapamasa napacaktın diyorum. kırbna olurum onun osuruğuna. yapınca oh maş. gazı çıktı rahatladı diyorum. bugün de gelmiş adam heryerin kusmuk diyor
Ben biogaia kullanıyorum. 2.5 aylığız 1.5 aydır kullanıyorum. Ama şu an kesmeye düşünmüyorum çünkü denedim en fazla 2 gün dayandı 2. Günün aksami sancılandi ve ağladı bu yüzden daha kesmeyi düşünmüyorum. Belki 3. Ayın sonunda tekrar denerim. Açıkçası doktorlarda net bişey diyemiyor her çocuk farklı çünkü bende drye danismaktan ziyade kendim deneyip kesecegim. Çünkü Dr iyi gelir diye biogaiayi kesti ama bizim bebek çok sancılandi verdiği yeni damla bizde ise yaramadı. Sanırım bebeklerimizin tepkilerini göre davranmak en akıllıca olan. 3. Aydan sonra bi denerim sancilanmassa keserim diye düşünüyorum.kızlar gaz ilacını ne zaman keseceğiz?
fikir olması için buraya bakıyorum. www.harikabebek.com/bebek-gelisimi-2-ay-4-hafta/Sevgili anneler 3. Ayda bebeklerimızın gelişimsel olarak neler yapması gerekiyor. Ve onların bu gelişimsel ödevlerini bizler nasıl gelistirebiliriz. Ben renkli objeler kullanarak onun dikkatini çekiyorum. Bu objeleri takip ediyor ve tepki veriyor. Tutuyor veya tutmaya çalışıyor. Birde konuşuyorum bazen onun çıkardığı seslerle bazende yeni seslerle. Anneannesi Eee eee eee demeyi öğretmis pek bi komik oluyor uykuya geçişlerde. Her zaman söylemiyor ancak söylediğinde çok gülüyorum. Benim çıkardığım sesleri taklit etmeye çalışıyor. Ben pek jimnastik yaptiramiyorum o konuda zqyfim. Ne tür hareketler yaptırabilirim. Biraz tembel miyim neyim bebeğimide öyle alistirmiyim ☺ Kafamızı tutuyoruz yavaş yavaş yüzüstü yatarken gayet iyi. Sırtüstü yatarken kaldırmaya çalışıyor ama o hareket daha gelişmedi. Sizce gelişmesi için bi egzersiz var mı neler yapabilirim. Bu arada gunasiri banyo yapıyoruz biz. Artık hiç eldiven kullanmıyoruz yaklaşık 20 gündür ondan önce yüzünü çok çiziyordu ama şimdi alıştık. Birde iki gündür aşırı derecede yan dönme isteği var. Sizde gelişimlerini yazar misiniz. Böylelikle bebeklerimizin hangi hangi yonlerini nasıl geliştirdiğimizi ve gelistirebilecegimizi öğrenmiş oluruz. Bu arada biz pek şarkı sevmiyoruz. Daha çok masal seviyor tavsiye ederim. Özelliklede benim sesimden. Gece ve gündüzü ayırıyor. Gece 21den sonra uyku modunda. Kendi kendine uykuya dalması için yanına uzanıyorum bazen, ise yarıyor benim nefesime uyuyor. Ara ara deneyin derim alisiyir zamanla kendi kendine uyuyor. Televizyona cok merakli ama ben hic izletmiyorum korkuyorum yanlis etkilerim diye. Aklıma gelenler bunlar sizler neler yapabiliyorsunuz. Gelişimimiz için tavsiyeleriniz neler.
yarın üşenmezsem gidip bakacağım sıra yoksa alırım inş.[/QUOTE
Kızlar e devlet şifreniz varsa ordan kontrol edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?