- 25 Ağustos 2015
- 290
- 279
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.781
Bu arada kızlar bizim komşunun geçen sene bebeği olmustu.hep televizyon karşısına koymuş o da ev işlerini yapmış.çocuk şimdi özel eğitim alıyor otizim teşhisi konulmuş Dr kızmış ne anlar o TV den ışıklı bi oyuncak alsaydin renklerine bakardı diye
Ayy Allah korusun yaa dikkat etmek lazim hemen gözleri kayiyor TV ye.
600 1000 gr arası normalmiş altında kalırsa çocuk doymuyorMuş canım benim kızda doymuyor demekki ama anlayamıyorum inan ağzım yüzüm uçuk oldu stresten en güzel 3 ayda gelişir bebekler bizim 3 ay bitti en güzel günlerde kilo almassa ne zaman gelişecek bu çocuk..tabi sağlık çok önemli Allaha Şükür sağlıklı ..görünümüde cılız değil yüzü tombul ..aç kalmasında kuzucum Eki Görüntüle 1624579 Eki Görüntüle 1624579
Maşallah kuzuma . kiz doymasa sürekli deli gibi ağlar .bizim bir tanidigin öyleydi. Mizmizlil hepimiz de var.Evet canım sürekli mız mız uyandığında yarım saat kadar keyifli gülüp oynuyor ondan sonrası mız mız
tv veya bilg a bakmak göz bozmaz olan bozukluğun teşhisine sebep olur yorduğu için. ama tabi 4 yaşına kadar tv ye bakmamalı diye biliyorum. benim merak ettiğim seçilen şeylerde mi zararlı yoksa içeriği seçilmemiş ve reklamlar mı?
bu arada hava bugün serin biraz inş. bahar havası başlar çıkıp gezerim terlemeden rahatça. bir de 6. ay gelsin ek gıdaya geçelim istiyorum. dışarıda yavru acıkacak düzeni bozulacak diye hiç çıkmak istemiyorum
Cok sicak burasi gene
Kış gelsin rahatça yatalim yaa. Cnm 4. Ay bitiminde çorba ile başlayabilirsiniz dedi doktor bana. Dışarı hiç çıkmıyormusun yoksa. Yapma öyle bebek bakim odalari her yerde var artik. Olmadı cami var.ben öyle yapıyorum.
Bilmiyorum canim valla.Canım buna göre üst sınırın üstündeysek noluyo, obez mi???
okurken gözüne bakamıyorum diye durmuyor benimki. baka baka konuşçam.
bizde böyle takılıyoruz
Bu da benim yakışıklı oğlum teyzeleriiii, bi maşallah ı eksik etmeyin paşamdan)
Masallah yakişikliya benziyolar mi ne
maşallah kuzulara kizlar. Yerim onlari