Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar bugün kontrolum vardı ellerini kollarını oynatiyordu şok oldum 2 haftada ne kadar çok değişmiş yarın da fetal için kan almaya gelecekler bebiş iyi burun kemiği göründü ense kalınlığı da iyi dedi ilişki hep yasak dedi bir de 3-4 hafta sonra serklaj yapacağız dedi daha önceden çift rahimli olduğum için biri alınmıştı riske girmeyelim dedi 🙃

Kızlar bugün kontrolum vardı ellerini kollarını oynatiyordu şok oldum 2 haftada ne kadar çok değişmiş yarın da fetal için kan almaya gelecekler bebiş iyi burun kemiği göründü ense kalınlığı da iyi dedi ilişki hep yasak dedi bir de 3-4 hafta sonra serklaj yapacağız dedi daha önceden çift rahimli olduğum için biri alınmıştı riske girmeyelim dedi 🙃
Maşallah canım büyümüştür ne güzel dimi 😍 o zaman önümüzdeki hafta senin de cinsiyet belli olur 😀💃 grup gittikçe hareketlenmeye başladı

Canim cok sevindim gozun aydin bebis buyumus oh eller kollar hareketlenmis😍😍 fetalin de iyi cikacak insallah oh cekeceksin 🙏🏼💫 tedbirler de senin ve bebegin icin iyi olacak seyler hep, sifa olur insallah 🌸 cinsiyeti ogrenmene son bir hafta senin de cok heyecanli🧿 var mi bir tahminin?

Randevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyi 😂 bide bişey soracağım kızlar özele gidenler araya devlet randevusu alıyormuşya bizim bu özeldeki doktor görüyor mu oraya gittiğimizi acaba 😂
bir sen kaldın galiba bugün kontrolü olanlar arasından :)

Randevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyi 😂 bide bişey soracağım kızlar özele gidenler araya devlet randevusu alıyormuşya bizim bu özeldeki doktor görüyor mu oraya gittiğimizi acaba 😂
Ayyy daha çok varmış 😂bende ikisine birden gidiyorum ama özeldeki doktorum biliyor testleri devlette yaptırıyorum kendisi önermişti zaten önceki gebeliğim de

her kesin bebisi iyiymis sukur🥰 bizimde bu gun ikili test cikti temiz geldi sukur. baska testlerde tromboz olanlar biraz asagi yukari cikmis zaten benim kan pihtilasma sorunum var iyne kullaniyorum yarin doktora goturucem testleri insallah buyuk bir sorun yoktur
canım tebrik ederim, bi oh çekmişsindir. darısı biz bekleyenlerin başınaaa :KK200: :nazar:

vallahi o zaman gönül rahatlığıyla ben hamileyim diyebilicem, gizlemicem kimseden :D
Cumartesi gunu cinsiyet haberi yine o kadar hizli yayildi ki herkes o aksam ve dun tebrik halindeydi bizi, ben bir kork🤣 ulan diyorum ya bir sey olursa bu kadar coskulandi herkes bir anda focus uzerimizde oldu, bir evham bir nazar korkusu sardi beni ajdjjdfjjf
Biz anca dogurunca anne olduk diyebilicez givi ya ahahahah

Cumartesi gunu cinsiyet haberi yine o kadar hizli yayildi ki herkes o aksam ve dun tebrik halindeydi bizi, ben bir kork🤣 ulan diyorum ya bir sey olursa bu kadar coskulandi herkes bir anda focus uzerimizde oldu, bir evham bir nazar korkusu sardi beni ajdjjdfjjf
Biz anca dogurunca anne olduk diyebilicez givi ya ahahahah
canım çok haklısın endişelenmekte ama ne düşünsek onu çekiyoruz hayatımıza relax kalmaya çalış. Herşey yolunda gidiyor varsın öğrensin herkes sen bebeğinin doğduğu zamanları düşün odasının planını yap eşyalarına bakmaya başla ohooo işin çok evham yapmaya fırsatın da olmaz aslında senin şuanda 🤣🤣 ben 2 haftadır bebek arabası seçmeye çalışıyorum 🤣🤣

Canim cok sevindim gozun aydin bebis buyumus oh eller kollar hareketlenmis😍😍 fetalin de iyi cikacak insallah oh cekeceksin 🙏🏼💫 tedbirler de senin ve bebegin icin iyi olacak seyler hep, sifa olur insallah 🌸 cinsiyeti ogrenmene son bir hafta senin de cok heyecanli🧿 var mi bir tahminin?
Çok erkek hissediyorum ama çok kız istiyorum 😂 amin canım benim 💕

Back
X