- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Haklisin herkestefarkli oluyor ama mide bulantısı berbat bir şey...arkadaşım 14. Haftasında hala kusuyor...ilaçlarla ayakta duruyor...Rabbim yardımcimiz olsun....Tatlim bunlar iyi gunleriniz bende cok yiyordum bianda bi tiksinme mide bulantisi geldi gecen persembeden beri olumuyum dirimiyim belli deil yemeden icmeden kesildim hayattan koptum mide bulantilarim yuzunden sosyal hayatim alt ust oldu hicbiyere gitmek bisey yapmak istemiyorum insss en yakin zamanda atlatirim
Ben 4 + 3 um... Haftaya perşembe 5+4 ken keseiiçin randevu aldım... Kalp atışıni duyma ihtimalim var mi o zaman...:)?Hamilelik takvimini eklememissin cnm ne kdrliksin suanda ben 5+3 c.tesi gidicez doktora kalp atisi icin
Amin canim saolasin rabbim yardimcimiz olsun ama cok zor bi donemden geciyorum hic bu kdr kotu olcagimi dusunmemistimHaklisin herkestefarkli oluyor ama mide bulantısı berbat bir şey...arkadaşım 14. Haftasında hala kusuyor...ilaçlarla ayakta duruyor...Rabbim yardımcimiz olsun....
Bende doktora gittigim gun 6.haftaya girmis oluyorum ama gecen mecburen baska bi doktora gittik 1 hafta 10gun sonra duyariz dedi ama bana gore cok uzun bi sure soledi tam garanti olsun diye sanirim cnm ama ben yinede gidicemBen 4 + 3 um... Haftaya perşembe 5+4 ken keseiiçin randevu aldım... Kalp atışıni duyma ihtimalim var mi o zaman...:)?
Amin canim saolasin rabbim yardimcimiz olsun ama cok zor bi donemden geciyorum hic bu kdr kotu olcagimi dusunmemistim
Hmm... ben kadın doğumcuya hiç gitmedim... kan değerlerime bakıldı 2 kere artışım güzeldi... bende garanti olsun diye haftaya perşembe aldım... 5 + 4 olacağız nasipse... ben kese için gideceğim... kalbini de duyarsam süpriz olur bakalım... inşaAllah duyarsın sen kalbini :)Bende doktora gittigim gun 6.haftaya girmis oluyorum ama gecen mecburen baska bi doktora gittik 1 hafta 10gun sonra duyariz dedi ama bana gore cok uzun bi sure soledi tam garanti olsun diye sanirim cnm ama ben yinede gidicem
İnşaAllaah...Hoşgeldiiin topic'e... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun,, kaçtın bugün , alttan mı gördü keseyi karından mı :) ben garanti olsun diye haftaya aldım da randevuyu meraktan soruyorumMerhabalar :) ben de allah izin verirse 2015 haziran annesi olacağım :) bugün doktora gittim Kesemızı gördük henüz çok minnak 10 mm ♡ inşallah en kisa zamanda kalp atıslarıni da duyarız :) hepimiz için bu süreç sağlıklı ve mutlu geçer inşallah
İnşaAllaah...Hoşgeldiiin topic'e... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun,, kaçtın bugün , alttan mı gördü keseyi karından mı :) ben garanti olsun diye haftaya aldım da randevuyu meraktan soruyorum4+3 üm bugün ben..
İnşaAllaah...Hoşgeldiiin topic'e... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun,, kaçtın bugün , alttan mı gördü keseyi karından mı :) ben garanti olsun diye haftaya aldım da randevuyu meraktan soruyorum4+3 üm bugün ben..
HosBuldum :) hesaplayicilara göre 5+0 görünüyorum ama doktorum henüz 5 haftalik değil dedi kalp atıslarıni duyduktan sonra haftani soylicem dedi.. karından gördük çok şükür zaten göremeseydi de vajinal bakmicakti.. sen de haftaya karından görürsünİnşaAllaah...Hoşgeldiiin topic'e... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun,, kaçtın bugün , alttan mı gördü keseyi karından mı :) ben garanti olsun diye haftaya aldım da randevuyu meraktan soruyorum4+3 üm bugün ben..
Inşallah bekliyoruz güzel haberlerinimerhabalar.
Doktora gidenler ve güzel haberler verenler olmuş.
Benim de doktor kontrolüm yarın, inşallah bende güzel haberler veririm.
Hayırlı uğurlu olsuun... çok sevindiiim... :) Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinmerhabalar, ben de insallah 2015 haziran annesi olacağım. çok heyecanlıyım. tüp bebek ile hamile kaldım. 4+5 olarak hesapladım ben. kan değerlerim düzgün bir şekilde arttı çok şükür. 14 ekimde doktora ilk randevuya keseyi görmeye gideceğiz insallah.
şu anda yogun akıntı, gögus hassaslaşması, ani uyku bastırmalarım var. mide bulantım henüz yok.
Güzel haberler vermek nasip olsuuunmerhabalar.
Doktora gidenler ve güzel haberler verenler olmuş.
Benim de doktor kontrolüm yarın, inşallah bende güzel haberler veririm.
Hadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :) benim de mide bulantım yok daha erken sanırım onun için.. ay inşallah da hiç olmaz :)merhabalar, ben de insallah 2015 haziran annesi olacağım. çok heyecanlıyım. tüp bebek ile hamile kaldım. 4+5 olarak hesapladım ben. kan değerlerim düzgün bir şekilde arttı çok şükür. 14 ekimde doktora ilk randevuya keseyi görmeye gideceğiz insallah.
şu anda yogun akıntı, gögus hassaslaşması, ani uyku bastırmalarım var. mide bulantım henüz yok.
Herkese Merhaba allah kısmet ederse bende haziran annesi olacam. 2012 Kasım annesiydim oglum daha cok kucuk ama vardır her iste bir hayır. Hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?