2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hoşgeldin cnm günlerimiz aynı Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla sihatle kucağımıza almayı nasip etsin

Canım brrabr dohumlarımız sende persembe bndepersembe gunu rendevumda belirtilerin neler..
Evet sanırım aynı tarihlerimiz benim sat tarihi 27 Ağustos
Valla ara ara bulantılar kasık ağrısı bel ağrısı bazen adet olacakmışım hissi oluyor
Ama önceki hamileliğimde de benzer belirtiler vardı o yüzden panik yapmıyorum
Azerbaycanlı mısın sanki?

Canım yok azerbeycanlı degilim neden ki..
Bende bulantı yok(kasık agrıları gögüslerim agrıyor adet agrıları off yaa inşallah görürüz yaa cok korkuyorum..

Bende gunaydin dicem ama sabah giremedigim iyi aakşamlar cnm morqlinin yuksek olmasina cok sewindim cnm InsaAllah da hep boyle moralin guzel olur ve bizde guzel haberlerini aliriz senden hersey gönlünce olsun insaAllah bugun ew doktoruma gittim kendisi turk ve cok iyi bir dr vitaminlerim eksikmis ozellikle demir vitaminim ilaclar verdi bakalim ne olacak hayırlısı

Bu araya alintilar i aldim cvp da yazdım ama telden bu site pek randimanli calismio ya bir yere kirk kere tiklamak zorunda kakiom acilmuo kapanmio aman bisi anlamadim ya

Neyse akinti bende de var hatta afedersiniz sut kesmesi şeklinde benim dr demisti rahim bebeginkorumak için tabaka kaplio die tehlikeli.olan kasintiyla fazla gelmesiymis o zqman mantar yada ina benzer bisi olur demisti hatta dogum yapilacagina iki veya uc gun kala bu tabaka gelmeye baslio ben ondan anliom dogum zamani geldigini ve hic te sasmadim iki cocugum dada

Migde bulantisina gelince asiri derece var bende allah sonumu ahyir etsin ikiainde de vardi ama kusma yok sadece sürekli migde bulantisi allah yardimcimiz olsun

Folik aside gelince benim yasadigim ulkedeki dr daha once femibion harici hic ilac yazmadi turkiyede doktoro gitmistim o dr yazdi bana folbiol ama o desigin ilac dahami iyi ne ise yario tam bir bilgim yok eger gercekten onemli bir ilacsa bende dr den iatiyim malum kadin ialc dusmani ilac taraftari deil

Bu arada bayanlar sizde ani acikma oluomu ya ben yemwk yiyince mı gdem bulanio nefes alamiom ama bir anda da karnim acikio eklimayagim bosalio ne yaoicam ben ya daha onceden hic boyle olmamistim

Günaydın
Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen dünden beri boğazım ağrıyordu bugün iyice gribe döndü kötü oldu
Öğleden sonra bi doktora gidicem ama onunda yapabileceği pek bişey yok sanki, umarım ilaçsız biran önce geçirebilirim...

merhaba kızlarr bende haziran annesi olacağım inş adetim 10 gün geciktii tatildeydik test yapmamamıştım dün eve döndüğümüzde yaptım hemen çift çizgi çıktı bu akşam içinde randevu aldım doktora gıdıcem inş keseyi görürüz umudum kalp atışlarınıda duyabılrımıyizz aranızda kalp atışlarını duyan varmı?

sen hangi ülkedesin canim? Bende yurtdisindayim ondan soruyorum :)

Folbiol basit bir folik asit, daha iyi oldugunu söylemedim ama doktor simdilik folbiol kullan ilerde multivitaminli folik asite gecersin demisti, onun adi ne bilmiyorum o yuzden sormustum

Bu arada bayanlar sizde ani acikma oluomu ya ben yemwk yiyince mı gdem bulanio nefes alamiom ama bir anda da karnim acikio eklimayagim bosalio ne yaoicam ben ya daha onceden hic boyle olmamistim
Bende aniden açıkıyorum cnm bide dün okudum mide bulantıları beta hcg 2000 nin üstüne çıkınca başlıyormuş benim daha 800 lerde ama başlayacak gibi dün yoğurt yerken canlı hayvan kokusu geldi bana kızımda da böyle başlamıştı
Cnm ilk hamileliğimde bende çok kötü hasta olmuştum boğaz ağrısı için kuru inciri sütte kaynatıp yersen ağrıyı alıyor sarımsak severmisin bilmem ama doğal antibiyotik bide aklınızda olsun nar suyu içmeyin

Cok ggecmis olsun canım rabbim acil şifalar versin ama dedigin gibi dr ler ilac vermio bama bir tek tantum die bir emme hap verdi sende oyle bisi sor iatersen bogazlara çok iyi gelio

Canim ben avusturya da yasiorum burda aistrm acayip bende auan folbiol kullaniom tr deki dr vermisti ama bende vitaminli folik asidi merak ettim dr ye sorarim sen hangi ulkedesin cnm ben acayip sitresliyim ya bu ulkede durmak istemiorum cok bunaldim tr ye gitmek istiorum ahh ahha bir mucize bekliorum

Bilmiorumki yaaa ne kadarlik bayagi migdem kotu daha dr ye gidemedim pazartesi gunu belli olucak hayirlisi bakalim rabbim yar ve yarsimiz olsun

kızlar slm bende dün akşam kahverengi lekelenme oldu şimdi yatıyorum cumartesi ilk kontrolüm var bi de mide bulantım yok korkuyorum ben bu 3.hamileliğim bunu kucağıma alabilecek miyim acaba

Haziran da evlendim, Allah nasip ederse Haziran da anne olacağım

Hoşgeldiniz bayanlar hayirli ugurlu olsun bebisleriniz InsaAllah sag saglim kucagimizi hepimiz aliriz kucagimiza

günaydin kizlar

uzun aradan sonra is basi yaptim bugun
hepimize kolay gelsin hem bulanti hem is nasil yapacaksak

Allah yardimcin olsun cnm kolay gelsin InsaAllah dogum.iznine kadar rahat bir hamilelik ve is hayatı geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…