2015 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 1425059 Canim bu sekilde aldim rengide ayni burda piyasa fiyati 800-900€ arasi degisiyor.ben indirimden aldim nasilsa lazim olucak kacirmiyim dedim 550€ ya aldim.kaliteli urun avrupada cok tutuluyor.kismet olursa 2.bebis gelirse onada kullanmak istiyorum.
Ayyy cok guzelmıs hem de 3 parca fiyatı oldukca uygun gule gule kullan hangı sıteden sldın ayy ben de boyle bır fırsat yakalasam

Ayyy cok guzelmıs hem de 3 parca fiyatı oldukca uygun gule gule kullan hangı sıteden sldın ayy ben de boyle bır fırsat yakalasam
Canim siteden almadim ben yurtdisinda yasiyorum gecen yil bi magaza yenilemeye girmisti urunleri elden cikariyorlardi bizde kacirmadik cocugumuz olmazsa da satariz dedik.suan bu fiyata kullanilmislarini satiyorlar.

Merhabalar...Ben de Allah izin verirse Ekim anne adayiyim:) insallah saglikli olur hepimizin bebegi...Persembe kalp atisini duymaya gidecegiz.Allah korusun meleklerimizi:)

Merhabalar...Ben de Allah izin verirse Ekim anne adayiyim:) insallah saglikli olur hepimizin bebegi...Persembe kalp atisini duymaya gidecegiz.Allah korusun meleklerimizi:)
Hayirli olsun canim hosgeldin.insallah sagliklidir aramizda 1 gun var duyarsin bebisin pit pitlarini.

kizlar ya 1500 lira hatta 3000 lira olanlari da var bebek arabasi icin fazla degilmi yada ben piyasayi bilmedigimden mi oyle geldi :)

Canim siteden almadim ben yurtdisinda yasiyorum gecen yil bi magaza yenilemeye girmisti urunleri elden cikariyorlardi bizde kacirmadik cocugumuz olmazsa da satariz dedik.suan bu fiyata kullanilmislarini satiyorlar.
Evet ben de oldukca uygun buldum ama burda bıraz zor bulurum bu fıyata
İyi gunler kullan canımmm

Hosbulduk cnm.insallah duyarim , korkularim oluyor bazen sizde de oldu belki.simdilik her sey yolunda gibi.

kizlar ya 1500 lira hatta 3000 lira olanlari da var bebek arabasi icin fazla degilmi yada ben piyasayi bilmedigimden mi oyle geldi :)[/QUOTE
Azıvık guzel bırsey olsun dıyosan en az 1000 tl tabı daha uygun olanları da var ama kullanıslılık katlanınca kucuk olması ve kolay katlanabılır olması ve hafif olması anneler ıcın baya kolaylık

ben böyle bişey almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
Ben de bu tiplere bayılıyorum ve yatak odamda kalacagı süre için böyle bir şey düşünüyorum. 6 aydan sonra odasını ayırmak gelişimi için doğru olanmış. O zaman da bi oda yapmak istiyorum. Bakalım kısmet ve imkanlar neticesinde tabii :)

Bugün bebeğimin varlığını öğreneli bir hafta oldu :) Haftaya kontrole gideceğim kalp atışı için. Pıtpıtları duymak için çok sabırsızlanıyorum. :)

mrb kızlar...33 aylık bir oğlum var ve gecen günde yazmıştım buraya reglim gecikti diye...evde test yaptım ve sonuç pozitif ....nasipse ben de ekim 2015 annesi olucam...sat ım 19 ocak...oturduğumuz yer ulaşım bakımından bayağı sıkıntılı..2 hafta sonra dr a gitsem gec mi olur kızlar...kararsız kaldım....kar kış çocukla yola çıkmak istemiyorum bi de...ama kafam çok karışık

mrb kızlar...33 aylık bir oğlum var ve gecen günde yazmıştım buraya reglim gecikti diye...evde test yaptım ve sonuç pozitif ....nasipse ben de ekim 2015 annesi olucam...sat ım 19 ocak...oturduğumuz yer ulaşım bakımından bayağı sıkıntılı..2 hafta sonra dr a gitsem gec mi olur kızlar...kararsız kaldım....kar kış çocukla yola çıkmak istemiyorum bi de...ama kafam çok karışık
Haftasonu esınle gıtsen
Sen daha ıyı bılırsın de ben sabredemeyebilirdim

Canım sen tecrübelisin aile hekimi ile başlayıp oturduğun yerde mevcutsa sonra doktoruna gidebilirsin tabi zaten acil bi sıkıntı olmayınca erken diyolar ben 4haftalık gittim erken gelmişin dedi :)) heyecan napalım :)

Back
X