- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun. son adet tarihinden sonra döllenme oluyor ama kese oluşmadan kendiliğinden sonlanıyor buna kimyasal gebelik diyolar.erken düşük de deniyorArkadaşlar kimyasal gebelik ne oluyor ben anlamadım benim de ya ekim yada Kasım başı Allah'ın izniyle doğum
Ya kusura bakmayin arkadaslar Ben yeni Uye oldumda by profile bebetin doguca muhremel tarihi basil yukluyorsunuz yardimci olurmusunuz ?
bence acele etme 1-2 hafta bekleBen adet tarihinden önce yaptım 8.48 çıktı sonuç bugün 677.02 çıktı ama yarın adet olmam gerek ultrasonda gözükmüyor ne zaman gözükür
benimki son adet tarihimden 5 hafta sonra göründü evet yüksek ihtimalle hamilesin hayırlı uğurlu olsun :)Değerler normal gidiyor ama ultrasonda ne zaman gözükür
teşekkür ederim son adet tarihine göre haftanı hesapladınmı?O zaman dediğin gibi canım iki hafta daha beklemeliyim :-D kese için çok sağol canım seninde hayırlı uğurlu olsun
4 hafta 2 günlük hamilesin. :) gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor. 5 haftadan sonra dr a gidebilirsin :))Yok canim o nasıl oluyor son adet tarihim 22 ocak benim