- 23 Ekim 2024
- 693
- 729
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
- #9.001
Canım sen iyimisin bebişler nasılGideceksin canım benm korkma vallahi keseden önce benmde oldu hatta pıhtı bile gelmişti o yerleşmedir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen iyimisin bebişler nasılGideceksin canım benm korkma vallahi keseden önce benmde oldu hatta pıhtı bile gelmişti o yerleşmedir
Tabiki arka arkaya anestezi de çok sağlıklı değil ama olsun bebislerimiz için değer benceBende korkuyorum normalde de geriliyorum ama doktorum daha iyisin boşuna anestezi alma diyince![]()
Süreçten haberdar eder misinizBugün gittik eşime Spermiogram yapılacak hoca Güler yüzlüydü inşallah güzel haberler almak nasip olur![]()
Merhaba ben dün transfer oldum, bende çok korkuyordum nasıl geçecek diye çünkü ağrı eşiğim çok düşük o yüzden, ama o kadar rahat ve acısız geçtiki hiç bişey hissetmedim 2 dk da bitti sanki, o yüzden rahat olun bence en önemlisi kendinizi kasmayın evet idrara sıkışık olmak biraz zor oluyor sadece o bunun için anesteziye gerek yok bence o anı izlemek duygulandırıyorBen normal muaynede de biraz korkmuyorum değil ama o sekildeyse atlatirim ozaman teşekkür ederim![]()
Banada doktorum en sağlıklısı o ye demiştiYasak değil en sagliklisi o hatta![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun annesineMerhaba ben dün transfer oldum, bende çok korkuyordum nasıl geçecek diye çünkü ağrı eşiğim çok düşük o yüzden, ama o kadar rahat ve acısız geçtiki hiç bişey hissetmedim 2 dk da bitti sanki, o yüzden rahat olun bence en önemlisi kendinizi kasmayın evet idrara sıkışık olmak biraz zor oluyor sadece o bunun için anesteziye gerek yok bence o anı izlemek duygulandırıyor![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine![]()
merhabalar mesajınızı yeni gördüm, rahimde sıvı olduğu ultrasonda görüldü dr kürtaj sonrası yüze çıkmayıp transfer için tekrar başladığımızda hormonlardan dolayı olabilir dedi. Çünkü hsg’de o sıvı hiç görünmedi belkide hsg çekilirken gitmiş bile olabilir pazartesi kontrol olacam önce ona göre embriyo çözülüp transfer edilecek. Sol tüpün açılmasının sıvıyla alakası yok, hsg çekilirken verilen ilaçla yapışıklığı açtı doktorMerhaba, öncelikle geçmiş olsun, aksilikler son bulsun. Rahimde sıvı olduğu nasıl anlaşıldı? Kürtajla mı alakalı bu durum? hsg de sol tüpün açılmasının rahimdeki sıvıyla ilgisi nedir onu da çok anlayamadım?
Evet benimde pazartesi olacak inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederimsizinde transferiniz yakın dimi?
İnşallah çok güzel geçsin transferiniz sıkı sıkı tutunsun sizinde pozitif sonuçları almayı nasip etsin Allahım kucağımızı hayırlısıyla sağlıkla doldursunEvet benimde pazartesi olacak inşallah![]()
Amin canım benim inşallah hepimiz burdan anneler klübüne geçelimİnşallah çok güzel geçsin transferiniz sıkı sıkı tutunsun sizinde pozitif sonuçları almayı nasip etsin Allahım kucağımızı hayırlısıyla sağlıkla doldursun![]()
Amin inşallahAmin canım benim inşallah hepimiz burdan anneler klübüne geçelim![]()
Merhaba inşallah güzel haber alırsınız sağlıklı şekilde tutunurlarAz önce 2 embriyo transfer edildi hadi hayırlısı olsun inşallah.
Canım merak ettim seni ne yaptın ?İnşallah canım Allah razı olsun özel hastaneye gidiyorum şimdi kan vermeye
Kuzumm hoşgeldin ohh iyi yapmışsın vallahi hepimizin ihtiyacı var aslındaKızlar herkese selam, yeni gelmedik geri geldiknasılsınız, ben 1 hafta kafa tatili buralarda yoktum her şey yolundamı?
mayala katar canım sen naptın gittin mi kontrole ? Belli oldumu opu günün yoksa opuyu oldun mu? Hiç bakamadım buralara, M Maralim2019 @hayal93 N Nazli kizz kızlar siz iyimisiniz
Ovulasyon dönemimde yumurta toplama işlemi yapılıyor, embriyoların 3.-5. günleri arası rahim uygunsa transfer ediliyor.Merhaba inşallah güzel haber alırsınız sağlıklı şekilde tutunurlarbir şey sormak istiyorum transfer ovulasyon döneminde mi yapılıyor
Olsun tatilde kafa dagitmissindir transfer öncesi iyi olmuşcanım sevindim her şeyin yolunda olmasınabende ilaçlarımı alıyorum 7 nisan aksilik olmasa transfer olacam 2 gün arayla olacaz inşallah, ben tatildeydim canım giremedim buralara
Canım verebildin mi kan?İnşallah canım Allah razı olsun özel hastaneye gidiyorum şimdi kan vermeye
Canım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine sen dinlenmiyor musun bakim ?sepide canım iyiyim şükür. Perşembe sağımda böğrümde bir ağrı vardı. Dün solumdada çooook hafif oluştu akşama doğruda karnıma doğru indi ama çok hafif.
Yapay zekaya sordum normalmiş, rahim büyümesiymiş ama pazartesi kan ve idrar vereceğim hastanede orada soracağım tekrardan
Sen nasılsın?