Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben normal muaynede de biraz korkmuyorum değil ama o sekildeyse atlatirim ozaman teşekkür ederim ♥️
Merhaba ben dün transfer oldum, bende çok korkuyordum nasıl geçecek diye çünkü ağrı eşiğim çok düşük o yüzden, ama o kadar rahat ve acısız geçtiki hiç bişey hissetmedim 2 dk da bitti sanki, o yüzden rahat olun bence en önemlisi kendinizi kasmayın evet idrara sıkışık olmak biraz zor oluyor sadece o bunun için anesteziye gerek yok bence o anı izlemek duygulandırıyor🥹

Merhaba ben dün transfer oldum, bende çok korkuyordum nasıl geçecek diye çünkü ağrı eşiğim çok düşük o yüzden, ama o kadar rahat ve acısız geçtiki hiç bişey hissetmedim 2 dk da bitti sanki, o yüzden rahat olun bence en önemlisi kendinizi kasmayın evet idrara sıkışık olmak biraz zor oluyor sadece o bunun için anesteziye gerek yok bence o anı izlemek duygulandırıyor🥹
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine ❣️

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, aksilikler son bulsun. Rahimde sıvı olduğu nasıl anlaşıldı? Kürtajla mı alakalı bu durum? hsg de sol tüpün açılmasının rahimdeki sıvıyla ilgisi nedir onu da çok anlayamadım?
merhabalar mesajınızı yeni gördüm, rahimde sıvı olduğu ultrasonda görüldü dr kürtaj sonrası yüze çıkmayıp transfer için tekrar başladığımızda hormonlardan dolayı olabilir dedi. Çünkü hsg’de o sıvı hiç görünmedi belkide hsg çekilirken gitmiş bile olabilir pazartesi kontrol olacam önce ona göre embriyo çözülüp transfer edilecek. Sol tüpün açılmasının sıvıyla alakası yok, hsg çekilirken verilen ilaçla yapışıklığı açtı doktor

Kızlar herkese selam, yeni gelmedik geri geldik 😂 nasılsınız, ben 1 hafta kafa tatili buralarda yoktum her şey yolundamı? mayala katar mayala katar canım sen naptın gittin mi kontrole ? Belli oldumu opu günün yoksa opuyu oldun mu? Hiç bakamadım buralara, M Maralim2019 @hayal93 N Nazli kizz kızlar siz iyimisiniz
Kuzumm hoşgeldin ohh iyi yapmışsın vallahi hepimizin ihtiyacı var aslında 😂Biz iyiyizz bebişlerimle çok şükür 😂😂 bugün transferimin 2.günü bekliyoruz bakalım tutunmalarını😂😂 🙏🏼😍

Merhaba inşallah güzel haber alırsınız sağlıklı şekilde tutunurlar 🙏 bir şey sormak istiyorum transfer ovulasyon döneminde mi yapılıyor
Ovulasyon dönemimde yumurta toplama işlemi yapılıyor, embriyoların 3.-5. günleri arası rahim uygunsa transfer ediliyor.
Benim periyodum şöyle oldu:
18 mart hastaneye ilk gidiş
29 mart yumurta toplama
3 nisan transfer
12 nisan test olacak inşallah

sepide sepide canım iyiyim şükür. Perşembe sağımda böğrümde bir ağrı vardı. Dün solumdada çooook hafif oluştu akşama doğruda karnıma doğru indi ama çok hafif.
Yapay zekaya sordum normalmiş, rahim büyümesiymiş ama pazartesi kan ve idrar vereceğim hastanede orada soracağım tekrardan

Sen nasılsın?
Canım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine sen dinlenmiyor musun bakim ? 😡

Back
X