2015 Ekim Anneleri

arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
6+2 de gördük canım karindan bakıldı. senin daha erken sanki bende çok endişeliydim ama maşallah gördük bugün. Sakın ol bol bol dua et ve iyi düşün canım

ben böyle bişey almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
Bende böyle bir beşik istiyorum. İlk aylar yanımda kullanmak için. Zaten altı ay olunca odasına geçer yavrum, oraya da bebek karyolası almak istiyorum. Park Yatak kesinlikle istemiyoruz eşimle. Hapis gibi çocuk büyütmek istemiyoruz. Öyle oyun parkı mı olur :p

valla ben bugün bi yemek yedim bi yemek yedim sormayın ama hamur işi malesef zaten o yüzden yedim ama haddimden fazla yedim galiba :oops: kaç gündür yiyemeyince

Bayanlar bulantılarınız ne alemde? Karnım aç yemek yemek istemiyorum. :KK43:

Canim bir çoğumuz aynıyiz. Bi arkadas elma iyi geliyor demişti. Sabah ben denedim kahvaltı yerine. Bugün çıkarmadım sayesinde. İyi geldi yani. Sende dene istersen

Bende böyle bir beşik istiyorum. İlk aylar yanımda kullanmak için. Zaten altı ay olunca odasına geçer yavrum, oraya da bebek karyolası almak istiyorum. Park Yatak kesinlikle istemiyoruz eşimle. Hapis gibi çocuk büyütmek istemiyoruz. Öyle oyun parkı mı olur :p
Bizimki hapiste eline de bi tespih verdik mi tamamdır!

Hamur işine olan zaafımız neden yaa :)
:)) canım bilmiyorum yaa akarı yok kokarı yok ondan galiba yemekler midemi bulandırıyor ama bugün hapur hupur yedim hamur işi olunca ben zaten hergün bugünki gibi yesem galim ne olur bilmem :)

:)) canım bilmiyorum yaa akarı yok kokarı yok ondan galiba yemekler midemi bulandırıyor ama bugün hapur hupur yedim hamur işi olunca ben zaten hergün bugünki gibi yesem galim ne olur bilmem :)
Aynen bende bugün sabah öğle akşam aynı hamur işini zevkle yedim :) yuh çektim kendime :)

takip etmek çok zor çok hızlı ilerliyorsunuz cici anneler :)
oley oley alışveriş konuşulmaya başlanmış, ben de hamileliğimi öğrenmeden önce çok fazla bakıyordum ama artık bu hafta ne olacak ne bitecek derdinden alışverişe pek bakamadım sadece dün dışarıdan bi hastane çıkışı aldım orta kalite bişey gibi çok beğenmedim ama almak da istedim aynı zamanda ve aldım :) ama kısmet olursa alışverişimin de bir kısmını internetten bir kısmını Ankaradan yapmayı planlıyorum bakalım
Canim saglik ocagina kayit mutlaka gerekli mi ben gitmedim 6 haftaligim gidip yaptirsammi ? Gidip gebe oldugumuzu mu soyluyoruz birde ne testi yapıyorlar?
Ben ilk aile hekimine gitmiştim dr diğer kanlarıda alalım pozitif çıkarsa hazır olur demişti, şeker, kolestrol, demir, b12, karaciğer enzimleriyle ilgili testler, tiroid, billirubin, sodyum, potasyum, magnezyum, hepatit b-c ye bağışıklık, hiv, tam kan gibi testler istemişti

fhf.webp
şunun güzelliğine bakarmısınız yaa :) bu da park beşik

Ahhh canım hapis gözüyle de bakılıyor ama:p
Açıkcası birşeyler söylerken laf nereye gidiyor diye düşünüp konuşsak fena olmayacak
Çocuğumu onun içine oynasın diye bırakıp da ben başka şeyle uğraşamam. "Oyun Parkı" mantığı çok yanlış, eğitimci olarak lafımin nereye gittiğini iyi biliyorum, merak etme

Çocuğumu onun içine oynasın diye bırakıp da ben başka şeyle uğraşamam. "Oyun Parkı" mantığı çok yanlış, eğitimci olarak lafımin nereye gittiğini iyi biliyorum, merak etme
Tartışmak istemem ama bi tek sen eğitimci değilsin ben de oralardanım nerde nasıl konuşulması gerektiği konusunda hassas olmak gerektiğini bilmek ilk işimiz.

Tartışmak istemem ama bi tek sen eğitimci değilsin ben de oralardanım nerde nasıl konuşulması gerektiği konusunda hassas olmak gerektiğini bilmek ilk işimiz.
Sen niye bu kadar gocundun bilmiyorum, hamileliğin verdigi duygusallıga yoruyorm ve önemsemiyorum. İyi geceler

herkesin kendi bakış açısı var arkadaşlar alıntı yapmadan yazıyorum.herkes kendi bakış açısına göre kendi doğrularıyla yetiştirecek çocuğunu. bu yanlış bu doğru diye kesin hükmü kimse veremez. En ünlü pedegoglar bile uzlaşamıyor hepsi türlü türlü yöntemler tavsiye ediyor.ben annemden gördüklerime daha yenilikçi yöntemlerde ekleyerek yapacağım bişeyler.sonuçta annem doğru bildiğini yapmış ben ben olmuşum :)

Back
X