2015 Ekim Anneleri

Canım bende seninle aynı fikirdeyim. Cinsiyeti belli olmadan hiçbişey almayacağım. Öyle herşeyi beyaz alayımda ikisinede olur fikrine karşıyım.. Ya pembe olucak yada mavi:anneadayı::anneadayı:
ben beyazı çok severim kızda da erkekdede hatta hep derim cevremdekilere beyaz bebeklere çok yakışıyor :KK48::KK48:
ben almadan dayanirimda eşim eşim dayanamaz herhalde geçen hafta bir üst birde takım almış bana hediye etmişti :-)

ayy bacakları ağrıyan tek ben değilmişim altları çok ağrıdı dün kar tatailinden dolayı bütün gün evdeydiim yorulmadığım halde ne bu bacak ağrısı çözememiştim:KK51:sanki kemiklerim çekildi
Vallah canm ben çalışmıyorum bütün gün evde olmama rağmen bacaklarım ağırıyor, sanki bütün gün koşmuşum da kaslarim sızlıyor gibi..

ben beyazı çok severim kızda da erkekdede hatta hep derim cevremdekilere beyaz bebeklere çok yakışıyor :KK48::KK48:
ben almadan dayanirimda eşim eşim dayanamaz herhalde geçen hafta bir üst birde takım almış bana hediye etmişti :-)
Tabiki de yakışıyor beyazda olucak elbette ki ama pembe yada mavi dahaaa sembolik gibi nebileyim ya. neyse amann hele bi gelsinler ALLAHIN izniylee herbişeyyden alıcam ben bebişimee:))

Benimde kocaman biz zaten 5 aylık gibiyiz.:KK48:

Benimde senden bir farkım yok Karnım kocaman hatta daha yeni hamile kaldığımı öğrendiğimde eşimin babannesi kayınvalideme sormuş gelin 3 - 4 aylık hamilemi diye o kadara kadar yani :KK23:

Bu arada listeler için çok teşekkürler

Benim şimdilik tek almak istediğim şey uykucu kuzu çookk şirinn :KK68:

Kıyafetler arabalar konusulmaya baslanmis bile bende cinsiyeti belli olmadan almayi düşünmüyorum ama dayanabilirsem tabiki :KK48:
ama kalp atışını duyduktan sonra ip alıp battaniye ormeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse...sonuçta ha diyince bitecek şeyler değil orgu işleri :KK69:

Benim kendi bebekliğimden kalan bir sürü battaniye var annem örmüş ama yine de bende kendim bir battaniye örmek istiyorum :KK69: El emeğim kalsın bebişimee :KK69:

kızlar mide bulantım yok ama çok fazla başım dönüyor hele de yemekten kalktığımda koşarak yatışa geçiyorum okulda öğlen arası yedikten sonra dünyam dönüyor resmen sandalyeden zor kalkıyorum tansiyonum falan da normal..halsizlik de çok oluyor işten eve gelince normalde haftaiçi de çok gezedik eşimle hiçbir yere gidesin yok akşam da on demeden uyuyakalıyorum:cry::KK34:

benim de cildim normalde karmadır ama şu an çok kuru ve sivilce çıkıyor hormolardan sanırım adet zamanı benim bir iki tane büyük sivilcem çıkardı onlar çıktı dermokozmetik krem kullanıyorum cildime la roche posay markasının o biraz rahatlatıyor
Ay benim de cildim çok kurudu bu aralar. Dudaklarım çatlıyor. Krem merhem hiçbiri fayda etmiyor

kızlar mide bulantım yok ama çok fazla başım dönüyor hele de yemekten kalktığımda koşarak yatışa geçiyorum okulda öğlen arası yedikten sonra dünyam dönüyor resmen sandalyeden zor kalkıyorum tansiyonum falan da normal..halsizlik de çok oluyor işten eve gelince normalde haftaiçi de çok gezedik eşimle hiçbir yere gidesin yok akşam da on demeden uyuyakalıyorum:cry::KK34:
Kansızlık falan mı var acaba?

benim de sanki ilk haftalardaki değil gibi geliyor tabi şişkinlik var ama geçen haftalarda daha çok yemek yediğim için gaz oluyordu 4-5 aylık gibi şimdi fazla yiyemediğim için fazla olmuyo gaz

iyi akşamlar güzel anneler :) bugün sağlık ocağına gittim (telefon açıp çağırmışlardı) aile hekimimle görüştüm kan verdim idarar verdim testler için. sağlık ocağının ebe hemşiresi sağolsun benim dr dan daha fazla bilgi verdi bana değerlerimin gayet güzel olduğunu söyledi test sonuçlarını alıp dr uma göstermemi söyledi bidaha yapmasınlar dedi.vücudumda ne eksikse tespit içinmiş (ayrıca hastaneler bu işten oldukça yüksek meblalar alıyolar sağlık ocaklarında gebelik takibinde ücretsizmiş) devlet sağlıkocaklarına gebelik takiplerinde ek ücret veriyormuş o yüzden bu kadar ilgililermiş.şunu anladım herşeyin eski usulü daha makbul ebe hemşireler yürüyen kütüphane gibiler hersorunun cevabı var onlarda.mutlu mesut eve döndüm. biran önce sizde gidip gebelik kaydınızı yaptırın.

Benim biraz uykum geliyor arada. O da çok değil. Zaten uykucuyum :p Gerginlik falan da yok :nazar: İyiyim ya maşallah :)) :nazar: 7. haftamın içine girdim ama.. 7 bitince başlar mı ki acaba? Aman başlamasın.. Böyle devam :KK66: :KK55:

:KK48::KK48: Zorla bulandırcaz hee.. iyiyiz iyiyiz maşallah :KK5:

Allah yardım etsin midesi bulananlara. Adetim 2-3 gün geçtikten sonra bir bulantı oldu bende migrenle beraber. 2 gün yataktan çıkamadım. Evde de yalnız... Aman Allah bir daha göstermesin, içim dışıma çıkmıştı..

Canım seninle tarihlerimiz yakınmış, sen de hala duymadın demek.. Beni de 9'unda çağırdı doktor.. aynı duygulardayım.. İnşallah duyucaz canım :nazar: Allah bebişlerimizi korusun

İnşallah canım.. Haftaya cuma tam 7 bitiyor di mi?
Haftayaa cumaa 6+5 oluyorum.normal sartlarda duymamm lazim

Cicii hanimlarr keyifler nasill.ben bira kayinvalideme sinirliyim.oglumun 2 disi cikrti 15 gun oluyo esini aramasi beni bile diil.yarin cumburcemaat hedik yapmaya gelcelermis bana.gozunu sevdigmin anasii halim yokki benim bunuda sen biliuosin.bende dedimki sizin evvde toplanirsak olur.bakalim dah haber gelmedii.halim yok arkadaslar evii topluycakk.utkuya zor bakiyorum

Kiyafetr konusunda degineyin.cokk heycan verici insanin habire alalsi geliyo fakatt benn biraz sabri abarrtim siz abartmayin:))) 8 ayda herbiseyimi tammladim.eksigim yoktu sukur ddahaonce 2 duaugum oldugu icin hep korktum

Tabiki de yakışıyor beyazda olucak elbette ki ama pembe yada mavi dahaaa sembolik gibi nebileyim ya. neyse amann hele bi gelsinler ALLAHIN izniylee herbişeyyden alıcam ben bebişimee:))
Ben de beyazdan yanayım biraz aykırı bi aileyiz siyah da giydiririm ben pembe sevmem hiç yani eşim 4yaşında motosiklet kullandırcam diyo bende gotic gotic dolaştırırım sanırım :) bizim bebiş 10 yaşında ben nereye düştüm diyecektir :)

Ben de beyazdan yanayım biraz aykırı bi aileyiz siyah da giydiririm ben pembe sevmem hiç yani eşim 4yaşında motosiklet kullandırcam diyo bende gotic gotic dolaştırırım sanırım :) bizim bebiş 10 yaşında ben nereye düştüm diyecektir :)
sarıya bayılıyorum hem unisex ne olursa olsun bebiş sarı giydircem :)

iyi akşamlar güzel anneler :) bugün sağlık ocağına gittim (telefon açıp çağırmışlardı) aile hekimimle görüştüm kan verdim idarar verdim testler için. sağlık ocağının ebe hemşiresi sağolsun benim dr dan daha fazla bilgi verdi bana değerlerimin gayet güzel olduğunu söyledi test sonuçlarını alıp dr uma göstermemi söyledi bidaha yapmasınlar dedi.vücudumda ne eksikse tespit içinmiş (ayrıca hastaneler bu işten oldukça yüksek meblalar alıyolar sağlık ocaklarında gebelik takibinde ücretsizmiş) devlet sağlıkocaklarına gebelik takiplerinde ek ücret veriyormuş o yüzden bu kadar ilgililermiş.şunu anladım herşeyin eski usulü daha makbul ebe hemşireler yürüyen kütüphane gibiler hersorunun cevabı var onlarda.mutlu mesut eve döndüm. biran önce sizde gidip gebelik kaydınızı yaptırın.
Canim saglik ocagina kayit mutlaka gerekli mi ben gitmedim 6 haftaligim gidip yaptirsammi ? Gidip gebe oldugumuzu mu soyluyoruz birde ne testi yapıyorlar?

Back
X