Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar benim dün 6+5'te bulantılar başladı. Dün akşam 3-4 kere kustum geceyide bulantılarla geçirdik. Ya üşüttüm ya da benim bulantılar aniden başladı.
ben burdayım diyor yokluyor annesi :) benimde arada bi geliyodu bugun baya bastırdıbende daha mide bulantısı ara da bi nadir geliyor![]()
Bende bugün gidicem canım saat 16 da uyuyamadım saat geçmek bilmiyoKızlaar günaydın herkese dün doktora gittim.miniğimin kalp atışlarını duyduk:) ağlıycaktım nerdeyse 6+3 müşüz öyle dedi doktor.dünyanın en güzel sesiydi.allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin en kısa zamanda.beklemek çok zor zaman geçmiyo resmen.panik olmaya çok müsait zamanlardayız benim lekelenmelerim olmuştu çok az da kan görmüştüm iğne ilaç derken ödüm koptu resmen ama çok şükür bişey olmadı.sabırlı olun arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin bebişlerinize ve size
Geçmiş olsun canım. Senin ufaklık kendine geldi bence sana ben burdayım anne diyorGünaydınlar benim dün 6+5'te bulantılar başladı. Dün akşam 3-4 kere kustum geceyide bulantılarla geçirdik. Ya üşüttüm ya da benim bulantılar aniden başladı.
Korkutmak ucin yazmiyorun 2 dusugum oldu onlarda ignee olmamustim.igne zararlii diil dahada guzell kan yapiyoo bebekler kanii sever kanla buyur.vur igneyiiibende öyle yapacam çok korkuyorum zaten tekrar düşecek diye
ben burdayım diyor yokluyor annesi :) benimde arada bi geliyodu bugun baya bastırdı![]()
canım ben daha kendime diyemiyorum ama :) yarın ultrasona giricem inşallah yarından itibaren diyebilirim :)AYYY İÇİM Bİ HOŞ OLDU NE GÜZEL DEMİŞİN "ANNESİ"![]()
canım ben daha kendime diyemiyorum ama :) yarın ultrasona giricem inşallah yarından itibaren diyebilirim :)
inşallah canımmHADİ İNŞ HAYIRLI HABERLERLE GEL GÜZEL ANNE :) SÜPER YAA![]()
Kalp atislariyla bulanti baslarmis yani bebek canlanmaya baslamis:)) gerci kimilerinde hic olmuyo kimilerinede gina getiriyo ama arkadasin dr oyle demis hayirla al kucagina bebisiniGünaydınlar benim dün 6+5'te bulantılar başladı. Dün akşam 3-4 kere kustum geceyide bulantılarla geçirdik. Ya üşüttüm ya da benim bulantılar aniden başladı.
tebrik ederim canım darısı benim başıma :)Kızlaar günaydın herkese dün doktora gittim.miniğimin kalp atışlarını duyduk:) ağlıycaktım nerdeyse 6+3 müşüz öyle dedi doktor.dünyanın en güzel sesiydi.allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin en kısa zamanda.beklemek çok zor zaman geçmiyo resmen.panik olmaya çok müsait zamanlardayız benim lekelenmelerim olmuştu çok az da kan görmüştüm iğne ilaç derken ödüm koptu resmen ama çok şükür bişey olmadı.sabırlı olun arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin bebişlerinize ve size
Canım benim de ayni hafif hafifti hep dünya dönüyo şimdi sen yine de sıcak tut kendiniGünaydınlar benim dün 6+5'te bulantılar başladı. Dün akşam 3-4 kere kustum geceyide bulantılarla geçirdik. Ya üşüttüm ya da benim bulantılar aniden başladı.
tabiki bulantı olmaması iyi canım :) bulantısı olanlar genelde ilk 3 ay cok cekiyo hamileliginden bişey anlamıyor :)bugün 6+3 hala bulantı yok olmasımı iyi olmamasımı anlamadım :) yarın büyük gün dr randevusu hayırlı haberlerle dönerim inşallah
sıkma canını boşuna allahın izniyle bişey olmaz kuzenimde de aynısı olmuştu bi süre sonra geçtiGÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,
6+2 sat göre ama dr a göre 7 haftalık ,mide bulantılarım başladı 4 gündür,kusamıyorum sadece kuru kuru öğürmek artık öğürmekten karın kaslarım agrıyor..korkuyorum bebeğe birşey olur mu diye?
Canım benim de ayni hafif hafifti hep dünya dönüyo şimdi sen yine de sıcak tut kendini![]()
sıkma canını boşuna allahın izniyle bişey olmaz kuzenimde de aynısı olmuştu bi süre sonra geçti
evet bencede hiçbir sıkıntı olmaz, Rabbim hamileliğinden dolayı kusma verdiyse onun başka bir hikmeti vardır elbetteki, hamilelikten dolayı olan şey hamileliğin kesilmesine engel olmazki, karnın kasıldığında bol bol dua et canım, benimde bazen ani hareketlerde kramp giriyor çok acıyor karnım, sonra çok şükür dua ederken yumuşakça ovarken geçiyor. endişelenme inşallah bebeklerimizi sağ selamet kucağımıza alacağız :)GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,
6+2 sat göre ama dr a göre 7 haftalık ,mide bulantılarım başladı 4 gündür,kusamıyorum sadece kuru kuru öğürmek artık öğürmekten karın kaslarım agrıyor..korkuyorum bebeğe birşey olur mu diye?