• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Günaydınlar benim dün 6+5'te bulantılar başladı. Dün akşam 3-4 kere kustum geceyide bulantılarla geçirdik. Ya üşüttüm ya da benim bulantılar aniden başladı.

Kızlaar günaydın herkese dün doktora gittim.miniğimin kalp atışlarını duyduk:) ağlıycaktım nerdeyse 6+3 müşüz öyle dedi doktor.dünyanın en güzel sesiydi.allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin en kısa zamanda.beklemek çok zor zaman geçmiyo resmen.panik olmaya çok müsait zamanlardayız benim lekelenmelerim olmuştu çok az da kan görmüştüm iğne ilaç derken ödüm koptu resmen ama çok şükür bişey olmadı.sabırlı olun arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin bebişlerinize ve size
Bende bugün gidicem canım saat 16 da uyuyamadım saat geçmek bilmiyo

Günaydınlar benim dün 6+5'te bulantılar başladı. Dün akşam 3-4 kere kustum geceyide bulantılarla geçirdik. Ya üşüttüm ya da benim bulantılar aniden başladı.
Geçmiş olsun canım. Senin ufaklık kendine geldi bence sana ben burdayım anne diyor

Kalp atislariyla bulanti baslarmis yani bebek canlanmaya baslamis:)) gerci kimilerinde hic olmuyo kimilerinede gina getiriyo ama arkadasin dr oyle demis hayirla al kucagina bebisini

Kızlaar günaydın herkese dün doktora gittim.miniğimin kalp atışlarını duyduk:) ağlıycaktım nerdeyse 6+3 müşüz öyle dedi doktor.dünyanın en güzel sesiydi.allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin en kısa zamanda.beklemek çok zor zaman geçmiyo resmen.panik olmaya çok müsait zamanlardayız benim lekelenmelerim olmuştu çok az da kan görmüştüm iğne ilaç derken ödüm koptu resmen ama çok şükür bişey olmadı.sabırlı olun arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin bebişlerinize ve size
tebrik ederim canım darısı benim başıma :)

bugün 6+3 hala bulantı yok olmasımı iyi olmamasımı anlamadım :) yarın büyük gün dr randevusu hayırlı haberlerle dönerim inşallah

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,
6+2 sat göre ama dr a göre 7 haftalık ,mide bulantılarım başladı 4 gündür,kusamıyorum sadece kuru kuru öğürmek artık öğürmekten karın kaslarım agrıyor..korkuyorum bebeğe birşey olur mu diye?

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,
6+2 sat göre ama dr a göre 7 haftalık ,mide bulantılarım başladı 4 gündür,kusamıyorum sadece kuru kuru öğürmek artık öğürmekten karın kaslarım agrıyor..korkuyorum bebeğe birşey olur mu diye?
sıkma canını boşuna allahın izniyle bişey olmaz kuzenimde de aynısı olmuştu bi süre sonra geçti

Canım benim de ayni hafif hafifti hep dünya dönüyo şimdi sen yine de sıcak tut kendini :KK43:
:anneadayı: Çok şükür benimde hiç bulantım yok ama iki gündür öğle yemeği yedikten sonra ayağa kalkamıyorum, gözlerim kararıyor halsizleşiyorum, yer ayağımın altından kayıyor sanki, dün bi güzel uyumuşum :) dün anneme teşekkür ettim, sağolasın anne sana çekmişim bulantım olmuyor diye, annem halsizliklerime normal dedi, ah birde bebeğimi görebilsem sağlıkla... :KK68:

sıkma canını boşuna allahın izniyle bişey olmaz kuzenimde de aynısı olmuştu bi süre sonra geçti

inşallah geçer ya ,birşey olmasında ben razıyım buna..pazartesi randevum var bakalım ne diyecek dr.keseyi çarsamba gördük şükür ama daha kendısını göremedik..çok endişeliyim sizde öylemisiniz.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,
evet bencede hiçbir sıkıntı olmaz, Rabbim hamileliğinden dolayı kusma verdiyse onun başka bir hikmeti vardır elbetteki, hamilelikten dolayı olan şey hamileliğin kesilmesine engel olmazki, karnın kasıldığında bol bol dua et canım, benimde bazen ani hareketlerde kramp giriyor çok acıyor karnım, sonra çok şükür dua ederken yumuşakça ovarken geçiyor. endişelenme inşallah bebeklerimizi sağ selamet kucağımıza alacağız :)

Back
X