Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herkesin bünyesi farklı seninde daha yeni belki ondandir sat kaçtı senin ? 6 haftadan sonra başlıyor diyorlar bende 5+1 oldum...gaz bendede var transferden beri :)HERKESTE AYNI OLMUYOMUŞ BU BULANTILAR.BENİMDE ARADA Bİ YOKLUYO SADECE RAHATSIZ EDECEK BOYUTTA DEĞİL HENÜZ ÇOK ŞÜKÜR.BENİM BİRAZ AYIPTIR SÖYLEMESİ GAZ PROBLEMİM VAR![]()
yanliz degilsin bende de tik yok:) ben olsun istiyorum aslinda cok fazla olmamak sartiyla hamile oldugumu hissetmek istiyorum. henuz kalp atisini keseyi vs gormedigim icin belkideSelamlar güzel anneler
Bulantilari olanlara allah yardım etsin
bende günlerdir midem bulanacakmi diye bekliyorum ama yok bu seferde niye bulanmiyor açaba bişeymi var diyorum...
sadece sabahları uyaninca agzimin içinde iğrenç bir tat oluyor
Evet herkesin bünyesi farklı seninde daha yeni belki ondandir sat kaçtı senin ? 6 haftadan sonra başlıyor diyorlar bende 5+1 oldum...gaz bendede var transferden beri :)
Teşekkür ederim. Amin Allah inş sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Ben hiçbi doktoru tanımıyorum özele mi gitsem diye düşünüyorum. birbirimize yardımcı olursak sevinirim.mrb canım, öncelikle tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende rize deyim 6+0 haftalık hamileyim. Doktor konusunda bir türlü karar veremiyorum. Bu konuda birbirimize yardımcı olabilirsek çok sevinirim
Aynen canim bende görmedim daha rabbim nasip ederse crsmbaya randevumuz günler geçmiyor :)yanliz degilsin bende de tik yok:) ben olsun istiyorum aslinda cok fazla olmamak sartiyla hamile oldugumu hissetmek istiyorum. henuz kalp atisini keseyi vs gormedigim icin belkide![]()
Sende baya erkenciymissin :) rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin inşallahBENİM SAT 11 OCAK CANIM. PAZAR GÜNÜ ÖĞRENDİM BEBİŞİMİ :) BAT TAN 3 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİM.HAFTAYA DA DOKTORA GİDİCEM![]()
canım nerede oturuyorsunTeşekkür ederim. Amin Allah inş sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Ben hiçbi doktoru tanımıyorum özele mi gitsem diye düşünüyorum. birbirimize yardımcı olursak sevinirim.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah :)1 SAAT SONRA DOKTORA GIDICEM BUGUN KESEYI GORMEMIZ GEREK DEMISTI.LEKELENMEM OLMUSTU.KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM.SAAT YAKLASINCA HEYECAN BASIYOR BENİ.
Sende baya erkenciymissin :) rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah :)
Evet bendede var aynı sorun ama anladım ki ayakları üşütmekten dolayı karın şişiyo kaldıki ayaklarım hiçbir şekilde ısınmıyo ve devamlı şiş karınla dolaşıyorum kat kat çorapla biraz önlemini aldım.Ayaklarını sıcak tut bi süre sonra geçicektir.Arkadaşlar benim.çok fazla şişliğim oluyor. 4 aylık hamile gibi dolanıyorum ve inmiyor.Ovsam da lavaboya gitsemde aynı. Millet inanmıyor 6 haftalık olduğuna. Sizde de var mı bu şikayetler
4. aydan sonra organık boya ile boyatabilirsin canım ben kızıma hamileyken yarım kafa olduğum için doktoruma sormuştum iğrenç oldum napim diye 1 ay daha bekle sonra organık boya ile boyatabılırsın demişti 1 defaya mahsus boyatmıştım koyu rengeEn çok ta sarı olan saçlarımı neden koyuya boyatmadığım. Herkes sana bu renk yakışıyor değiştirme dedi dedi, yarım kafa dolaşırım artık :)
Benimde cumartesi insallah. Bir an once zaman gecsin istiyorum. Bir supriz olsada kalp atisinida duyabilsek keske esime en guzel sevgililer gunu hediyesini vermek istiyorumAynen canim bende görmedim daha rabbim nasip ederse crsmbaya randevumuz günler geçmiyor :)
Dualarım seninle göreceksin insallah1 SAAT SONRA DOKTORA GIDICEM BUGUN KESEYI GORMEMIZ GEREK DEMISTI.LEKELENMEM OLMUSTU.KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM.SAAT YAKLASINCA HEYECAN BASIYOR BENİ.
inşallah kuzum duyarsın tabiki neden duymayasın Allah'a emanet inşallah hep söylüyorum no panik rahat olun bebeişlerde olumlu olsunbenimde 1 ocak yarın gidicem duydun mu ohhh inşallah bende duyasrım
Bol sans guzel haberlerini bekliyoruz...1 SAAT SONRA DOKTORA GIDICEM BUGUN KESEYI GORMEMIZ GEREK DEMISTI.LEKELENMEM OLMUSTU.KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM.SAAT YAKLASINCA HEYECAN BASIYOR BENİ.