maşallah canımmm kaçıncı günündüDegerim 6200 cikti canim icim rahatladi biraz daha cok sukur
ben kullanıyorum cnm çok iyi ogünaydın herkese :) doktorumu aradım dün folik asite başlamak için bi marka sormak için. "folio" die bi marka önerdi. kullanan var mı???
hayırlı olsun cnm normal gebelik mimerhaba arkadaşlar bende ekim anneleri grubuna dahil olacağımı pazar günü öğrendim :) çok mutluyum halen rüya gibi geliyor... bişi sorucam doktora ne zaman gitmeliyim ???
canım 1500 den sonra kese alttan bakıldığında görülüyor 3000 i geçmesi lazımki üstten görünsün bi 10 gün sonra gitmelisinSelamlar hanımlar , ekim annesi olacağımı bu cuma öğrendim. 22 ocakta yumurtlamıştım , bat günüm olan 6 şubatta beta hcg değerim 84,6 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 225 çıktı , bugün tekrar kan vereceğim ama daha hiç doktora gitmedim , henüz gitmek için erken midir ? Sonucumu almak benim için yeterli olmalı mıdır sizce ?
aa süper ben ilk defa duydum da ondan sordum. teşekkürler. :)ben kullanıyorum cnm çok iyi o
peki günün hangi saati alıyorsun hapı?aa süper ben ilk defa duydum da ondan sordum. teşekkürler. :)
rica ederim canım hem kullanımıda kolay öncekiler beni kabız yapmıştı bu yapmadı şüküraa süper ben ilk defa duydum da ondan sordum. teşekkürler. :)
günün hangi saati alıyorsn cnm hapı?rica ederim canım hem kullanımıda kolay öncekiler beni kabız yapmıştı bu yapmadı şükür
canım 1500 den sonra kese alttan bakıldığında görülüyor 3000 i geçmesi lazımki üstten görünsün bi 10 gün sonra gitmelisin
canim sat 7 ocakti Benim bir onceki ay kimyasal yasadigim icin kontrol amacli 17 ocakta doktora gitmistim doktor yumurtamin catlamak uzere oldugunu soyledi. saniyorum erken yumurtlama oldugu icin bu kadar yukseldi.2 subat pazartesi 315, 4 subatmaşallah canımmm kaçıncı günündü
bende folio kullaniyorum yaklasik 6 aydir hic bir sakincasini gormedim acikcasi. Doktor en iyisi bu demisti banagünaydın herkese :) doktorumu aradım dün folik asite başlamak için bi marka sormak için. "folio" die bi marka önerdi. kullanan var mı???
sabah alıyorum cnm kahvaltıdan sonragünün hangi saati alıyorsn cnm hapı?
canım çok düşünme düşüklük önemli degil önemli olan güzel artış olması bekle sabretBeta hcg'yi takip etmekten alıkoyamıyorum kendimi malesefHep bir kimyasal gebelik olabilir mi düşüncesi var , değerlerim sizlerle kıyaslayınca çok az kalıyor çünkü , delik teşik oldum ama dayanamayıp bugün de kan vereceğim
maşallah canım maşallah benim de bugün 7000 lerde olması gerek inşallah sağlıkla ilerlesi önemli olan kese bebek kalp atışıcanim sat 7 ocakti Benim bir onceki ay kimyasal yasadigim icin kontrol amacli 17 ocakta doktora gitmistim doktor yumurtamin catlamak uzere oldugunu soyledi. saniyorum erken yumurtlama oldugu icin bu kadar yukseldi.2 subat pazartesi 315, 4 subat
carsamba gunu olcturdugumde 764, 7 subat cumartesi gunu 1471( doktor 7subat artisimdan cok memnun kalmadi gibi hissettim) o yuzden dun tekrar olcturdum. Degeri her zaman beklenildigi sekilde artmayan anne adaylarina ornek temsil ediyorum saniyorum
aramıza hoşgeldinayyy bende ekım 2015 annesı olcam Allahın ıznıye
keseyi görnek istersen gidebilirsin tabi ama kalp sesini bklerim diyorsan 6.haftayı beklemen gerek canım 4.haftanın sonundasın sanırım sat olarak haftanı ögrenırsen tahmını anlasıllır hayırlı olsun şimdiden aramıza hoşgeldinSelamlar hanımlar , ekim annesi olacağımı bu cuma öğrendim. 22 ocakta yumurtlamıştım , bat günüm olan 6 şubatta beta hcg değerim 84,6 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 225 çıktı , bugün tekrar kan vereceğim ama daha hiç doktora gitmedim , henüz gitmek için erken midir ? Sonucumu almak benim için yeterli olmalı mıdır sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?