2015 Ekim Anneleri

uzulme canım benım bebegın tutunacaksa cambazlıkta yapsan tutunur ama olmyacaksa ıstersen ıstedıgın kadar dınlen hersy allahtan doktorumun bana dedıklerını aktardım sana cunku benımde kahverengı lekelenmem oldu hıc korkma dua dua dua hayırlısını ıste bak ben buralardaym yazmak ıstersen sıkma canını

Çok gecmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz ..bu ara kötü düşünme hic dualarım seninle

canım bende fıtıl kullanıyorum bol bol dınlenıcez benım teyzem 9.ayına kadar ıgne kullanmıs sımdı masaallah 2 cocugu war ıkısıde unıversıteye gıdıyor:)
inş üçten fazla sürmez doktor 12.haftaya kadar kahverengi lekeler normal dedi ama arada kırmızıya dönük oluyo deyince o zmn bu iğneyi verdi.kullancaz mecbur.sonuç iyi olsun da...

cnm hemen doktorunu ara ve daha sakın kendını yorma bendende geldıgınde heemn aradım doktoru progestan verdı bana ınan evden cıkmıyorum dınlencksn dedı tutunana kadar dedı
çok endişelendim belim de ağrıyo adet olucakmışım gibi inşallah bebeğime bişey olmaz canım kendimide yormuyorum yatıyorum bütün gün mide bulantısından

Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelir kötü düşünme Dualarimiz seninle inşallah tutunacak sana bebegin

çok endişelendim belim de ağrıyo adet olucakmışım gibi inşallah bebeğime bişey olmaz canım kendimide yormuyorum yatıyorum bütün gün mide bulantısından

canım ınankı benımde suan acayıp kasıklarım agrıyor adet olucak gıbı korku gelıyo arada ama dusnmemeye calısyrm kendımı yormamaya calısıyrm hyrılsı olsun hakkımızda

canım hemen git bugün doktorum öyle bişey olursa gece veya gündüz beni ara dedi

Şanslısın canım
Sonuçta bir Bebeğimi kaybettim ve ömür boyu bu hastalığın getireceklerini ugrasacagim pekte şanslı sayılmam yani canım umarım sende çıkmaz şimdi igneyi yaptım ilaç yayılan kadar kivraniyorum düşün halimi

Canım kusura bakma doğru ifade edememişim ben eş açısından demiştim. Rabbim şifa versin. İnşallah saglicakla kucağına alırsın

Allah'tan umut kesilmez. İnşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…