- 27 Ocak 2015
- 83
- 59
- 23
Ne yazık ki haberler pek iyi degil bendeaglamaktan sustim.gece ağrım arttı. Sabaha karşı acile gittik.8dedoktor g3ldi.vaginal ultrason yaptı. Hiç bisey goremedim dedi.tekrar beta hcg istedi.bide bazı hormonları.oglene kadar bekledik.kanamam da başladı bu arada.kahverengi değil kirmiziydi.adet kanaması gibi yogun değil amakanama var sonuçta. Beta hcg 1370 çıkmış ki 6000-7000 olmaliymis.ya düşük yapiyorsun buyuk ihtimalle ya da tutunmaya çalışıyor dedi.progestron igne yaptı. Gunde 3 doz da hap verdi.carsamba tekrar gel hcg yukseldiyse hormon takviyesi yapacagiz.hcg düşerse düşük yapıyorsun demektir dedi.kese hiç olusmamis.ben geçen hafta gittiğim ahmet mehmet canbaz a kızıyorum. Ilk beta hcg 270 di.5gun sonra 450 olmuştu. Bu artış azmis.beni uyaracagina ayin 14 ünde kalp atislarini duymaya gel dedi.yatiyorum agliyorum.bu bebek tutarsa adını DiRENÇ koyacağım.
Aramıza hosgeldin :)Mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum :)4.haftada öğrendim gebe olduğumu hcg 523 çıkmıştı. Bugün doktora gittim.4+3 te keseyi gördük 4mm şimdi bebeğim :) iki hafta sonra yeniden çağırdı doktor:)
Çok gecmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz ..bu ara kötü düşünme hic dualarım seninleNe yazık ki haberler pek iyi degil bendeaglamaktan sustim.gece ağrım arttı. Sabaha karşı acile gittik.8dedoktor g3ldi.vaginal ultrason yaptı. Hiç bisey goremedim dedi.tekrar beta hcg istedi.bide bazı hormonları.oglene kadar bekledik.kanamam da başladı bu arada.kahverengi değil kirmiziydi.adet kanaması gibi yogun değil amakanama var sonuçta. Beta hcg 1370 çıkmış ki 6000-7000 olmaliymis.ya düşük yapiyorsun buyuk ihtimalle ya da tutunmaya çalışıyor dedi.progestron igne yaptı. Gunde 3 doz da hap verdi.carsamba tekrar gel hcg yukseldiyse hormon takviyesi yapacagiz.hcg düşerse düşük yapıyorsun demektir dedi.kese hiç olusmamis.ben geçen hafta gittiğim ahmet mehmet canbaz a kızıyorum. Ilk beta hcg 270 di.5gun sonra 450 olmuştu. Bu artış azmis.beni uyaracagina ayin 14 ünde kalp atislarini duymaya gel dedi.yatiyorum agliyorum.bu bebek tutarsa adını DiRENÇ koyacağım.
Teşekkür ederim :)Aramıza hosgeldin :)
inş üçten fazla sürmez doktor 12.haftaya kadar kahverengi lekeler normal dedi ama arada kırmızıya dönük oluyo deyince o zmn bu iğneyi verdi.kullancaz mecbur.sonuç iyi olsun da...canım bende fıtıl kullanıyorum bol bol dınlenıcez benım teyzem 9.ayına kadar ıgne kullanmıs sımdı masaallah 2 cocugu war ıkısıde unıversıteye gıdıyor:)
çok endişelendim belim de ağrıyo adet olucakmışım gibi inşallah bebeğime bişey olmaz canım kendimide yormuyorum yatıyorum bütün gün mide bulantısındancnm hemen doktorunu ara ve daha sakın kendını yorma bendende geldıgınde heemn aradım doktoru progestan verdı bana ınan evden cıkmıyorum dınlencksn dedı tutunana kadar dedı
Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelir kötü düşünme Dualarimiz seninle inşallah tutunacak sana bebeginNe yazık ki haberler pek iyi degil bendeaglamaktan sustim.gece ağrım arttı. Sabaha karşı acile gittik.8dedoktor g3ldi.vaginal ultrason yaptı. Hiç bisey goremedim dedi.tekrar beta hcg istedi.bide bazı hormonları.oglene kadar bekledik.kanamam da başladı bu arada.kahverengi değil kirmiziydi.adet kanaması gibi yogun değil amakanama var sonuçta. Beta hcg 1370 çıkmış ki 6000-7000 olmaliymis.ya düşük yapiyorsun buyuk ihtimalle ya da tutunmaya çalışıyor dedi.progestron igne yaptı. Gunde 3 doz da hap verdi.carsamba tekrar gel hcg yukseldiyse hormon takviyesi yapacagiz.hcg düşerse düşük yapıyorsun demektir dedi.kese hiç olusmamis.ben geçen hafta gittiğim ahmet mehmet canbaz a kızıyorum. Ilk beta hcg 270 di.5gun sonra 450 olmuştu. Bu artış azmis.beni uyaracagina ayin 14 ünde kalp atislarini duymaya gel dedi.yatiyorum agliyorum.bu bebek tutarsa adını DiRENÇ koyacağım.
inş üçten fazla sürmez doktor 12.haftaya kadar kahverengi lekeler normal dedi ama arada kırmızıya dönük oluyo deyince o zmn bu iğneyi verdi.kullancaz mecbur.sonuç iyi olsun da...
çok endişelendim belim de ağrıyo adet olucakmışım gibi inşallah bebeğime bişey olmaz canım kendimide yormuyorum yatıyorum bütün gün mide bulantısından
Evet inş.. geceleri fln da karın ağrılarım oluyo..zaten bu ağrılardan şüphelenip erken anladım bebek geldiğini...inş.güzel olucak merak etme su 3 ayı bı atlatsak belkı bıraz daha rahat edecegız
canım hemen git bugün doktorum öyle bişey olursa gece veya gündüz beni ara dedikızlar 2 saat önce akıntıyla karışık kremsi açık kahverengi bir akıntım geldi bıraz uzandım uyanınca gittim kızımı aldım kreşten eve geldim baktım aynı şekilde birazdaha gelmiş akıntım korkuyorumkalp atışlarını duymak için perşembe çağırmıştı dr ama yarın sabah gidicem hemen (
Evet inş.. geceleri fln da karın ağrılarım oluyo..zaten bu ağrılardan şüphelenip erken anladım bebek geldiğini...[/Q
aynen bende canımm kasık agrısı en buyuk hamılelık belırtımdı adetımden bır hafta once baslamıstı.
nım allahın izniyle bişey olmaz dua etçok endişelendim belim de ağrıyo adet olucakmışım gibi inşallah bebeğime bişey olmaz canım kendimide yormuyorum yatıyorum bütün gün mide bulantısından
Şanslısın canım2 veya 3. düşükten sonra yapılıyor çok pahalı ama eşimin kendi okuluydu orası yani hocalarına söyleyince yaptılar kırmadılar bizi.
Sonuçta bir Bebeğimi kaybettim ve ömür boyu bu hastalığın getireceklerini ugrasacagim pekte şanslı sayılmam yani canım umarım sende çıkmaz şimdi igneyi yaptım ilaç yayılan kadar kivraniyorum düşün halimiŞanslısın canım
Canim 2 günde 2 ye katlandı sürece sonucun gayet güzel bencekızlar beta hcg 424,8 sat 12 ocak normal mi sizce
kızlar beta hcg 424,8 sat 12 ocak normal mi sizce[/QUO adet günün gelmemiş daha bence yüksek ben tam Günü'nde yapmıştım 32 çıkmıştı hayırlı olsun
Canım kusura bakma doğru ifade edememişim ben eş açısından demiştim. Rabbim şifa versin. İnşallah saglicakla kucağına alırsınSonuçta bir Bebeğimi kaybettim ve ömür boyu bu hastalığın getireceklerini ugrasacagim pekte şanslı sayılmam yani canım umarım sende çıkmaz şimdi igneyi yaptım ilaç yayılan kadar kivraniyorum düşün halimi
Allah'tan umut kesilmez. İnşallah herşey güzel olurNe yazık ki haberler pek iyi degil bendeaglamaktan sustim.gece ağrım arttı. Sabaha karşı acile gittik.8dedoktor g3ldi.vaginal ultrason yaptı. Hiç bisey goremedim dedi.tekrar beta hcg istedi.bide bazı hormonları.oglene kadar bekledik.kanamam da başladı bu arada.kahverengi değil kirmiziydi.adet kanaması gibi yogun değil amakanama var sonuçta. Beta hcg 1370 çıkmış ki 6000-7000 olmaliymis.ya düşük yapiyorsun buyuk ihtimalle ya da tutunmaya çalışıyor dedi.progestron igne yaptı. Gunde 3 doz da hap verdi.carsamba tekrar gel hcg yukseldiyse hormon takviyesi yapacagiz.hcg düşerse düşük yapıyorsun demektir dedi.kese hiç olusmamis.ben geçen hafta gittiğim ahmet mehmet canbaz a kızıyorum. Ilk beta hcg 270 di.5gun sonra 450 olmuştu. Bu artış azmis.beni uyaracagina ayin 14 ünde kalp atislarini duymaya gel dedi.yatiyorum agliyorum.bu bebek tutarsa adını DiRENÇ koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?