hosgeldin canimkızlar beta hcg 424,8 sat 12 ocak normal mi sizce
Hoşgeldin cnmmmKızlar Merhaba. Geçtiğimiz cuma bat günümdü. Evde test yapmıştım 2. Çizgi silik çıkmıştı. Bugün de kan tahlili yaptırdım beta hcg 528.3 çıktı.Çok şükür. Artık bende aranızdayım
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin.
Hepimizde bu kaygi var cnm benimJursecim yarın çıkacak kan testim inşallah olumlu çıkarsa hamilelik takvimimiz aynı olacak , senin kasıkların da kısa süreli ağrı , sızı oluyor mu, ben çalışırken oturmaktan galiba, arada sancı oluyor yayılarak oturunca rahatlıyorum. Çok korkuyorum kanama olacak diye . Allah buradaki arkadaşlarımiza hepimize sağ selamet nasip eylesin inşallah bebeklerimizi. :)
Degerim 6200 cikti canim icim rahatladi biraz daha cok sukurEvet cnm ilk gidecegim normalde pazartesi idi ben erkene aldım cumartesi ne beklemek zor inşallah seninde değerin güzel yükselmiştir cnm
Evet sevsercim dünden beri benim uyanmamdan yatıcaım saate kadar bulanıyor, önce böyle değildi, sancılarm azaldı bulantım başladı. Kusmamak için dikkat ediyorum birsey yerken zorlamıyorum yada bi koku rahatsız etti ise uzaklasiyorum. Ağzımin da hiç tadı Yok zehir gibiKizlar migde bulantisi olanların hepmi migdesi bulaniyor benimki yogunlaştı ve hep bulaniyo yaklasik 5 saattir falan bu normalmi
Canım sabahları adet oluyorum diye uyanıyordum ilk zamanlar karın ağrısından. Sonra da gece ağrılarına döndü. Bugünlerde akşamları bel ağrım oluyor. Uzanma isteği oluyor bende hep. Aynen yayılarak oturmayı seviyorum işyerinde de fırsat buldukça uzatıyorum ayakları. Arada kasıklarimda oluyor evet güzel düşünelim güzel olsun. Kendimizi zorlayan ve yoran hareketler yapmamaya dikkat etmeliyiz. Sık sık idrara çıkma da çabası ama ben cisim geldikçe mutlu oluyorum :)Jursecim yarın çıkacak kan testim inşallah olumlu çıkarsa hamilelik takvimimiz aynı olacak , senin kasıkların da kısa süreli ağrı , sızı oluyor mu, ben çalışırken oturmaktan galiba, arada sancı oluyor yayılarak oturunca rahatlıyorum. Çok korkuyorum kanama olacak diye . Allah buradaki arkadaşlarımiza hepimize sağ selamet nasip eylesin inşallah bebeklerimizi. :)
Bdnim gitgide Artıyor bulantılar aşırı bi kasık ağrısı var :S sürekli dua ediyorum hepimiz için dwEvet sevsercim dünden beri benim uyanmamdan yatıcaım saate kadar bulanıyor, önce böyle değildi, sancılarm azaldı bulantım başladı. Kusmamak için dikkat ediyorum birsey yerken zorlamıyorum yada bi koku rahatsız etti ise uzaklasiyorum. Ağzımin da hiç tadı Yok zehir gibive halsizlik hat safhada devam ediyor
Cnm ya herseye raziyiz yavrularimiz iyi olsunlarda benim agrim daha cok tüp bebek yaEvet sevsercim dünden beri benim uyanmamdan yatıcaım saate kadar bulanıyor, önce böyle değildi, sancılarm azaldı bulantım başladı. Kusmamak için dikkat ediyorum birsey yerken zorlamıyorum yada bi koku rahatsız etti ise uzaklasiyorum. Ağzımin da hiç tadı Yok zehir gibive halsizlik hat safhada devam ediyor
Bende surekli dua ediyorum cnm hepimiz icin olmayanlar icinBdnim gitgide Artıyor bulantılar aşırı bi kasık ağrısı var :S sürekli dua ediyorum hepimiz için dw
Hoşgeldin cnmmm
Insallah sağ salim kucagimiza alcaz
. Asilama cnm evet ama dr dis gebelik felan bahsedince aklim bulandi carsamba gene tahlil vericemhosgeldin canim
seninde asilamaydi dimi
benimde asilamamin 16. gunu 400lerde cikmisti degerin guzel hayirli olsun
Canim benimde ozellikle sol tarafimda agri cok insallah bebeklerimuz sagliklidir bunlara dayaniriz tup bebek diye bukadar ilac igne belkide onlar agri yapiyordurCnm ya herseye raziyiz yavrularimiz iyi olsunlarda benim agrim daha cok tüp bebek ya
aa niye oyle dedi ya benim 14. gunu 170 di. Asilama cnm evet ama dr dis gebelik felan bahsedince aklim bulandi carsamba gene tahlil vericem
Beklenen adet günü 100 ve üzeri ise gayet güzel canım tabi 24 saatte bir %60 yükselmesi gerekiyor güzel düsünkızlar beta hcg 424,8 sat 12 ocak normal mi sizce
teşekkür ederim :)hıc merak etme duycaksın bebısının kalp atıslarını içime geldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?