2015 Ekim Anneleri

Jursecim yarın çıkacak kan testim inşallah olumlu çıkarsa hamilelik takvimimiz aynı olacak , senin kasıkların da kısa süreli ağrı , sızı oluyor mu, ben çalışırken oturmaktan galiba, arada sancı oluyor yayılarak oturunca rahatlıyorum. Çok korkuyorum kanama olacak diye . Allah buradaki arkadaşlarımiza hepimize sağ selamet nasip eylesin inşallah bebeklerimizi. :)

Kızlar Merhaba. Geçtiğimiz cuma bat günümdü. Evde test yapmıştım 2. Çizgi silik çıkmıştı. Bugün de kan tahlili yaptırdım beta hcg 528.3 çıktı.Çok şükür. Artık bende aranızdayım
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin.

Hoşgeldin cnmmm
Insallah sağ salim kucagimiza alcaz

Hepimizde bu kaygi var cnm benim
Agrilarda cok normal korkma bol dua et

Iyi akşamlar kızlar benimde bugün kontrol vardı Allah a çok şükür ki kalp atışını gördüm. Geçtiğimiz haftalarda B'nmde hem bel hem karın ağrılarım vardı hepsi geçti sonrasinda mide bulantısı başladı son gaz devam ediyo dün gece uykudan uyandım bulantıdan yanlız bnm içerde kanama görüntüsü varmış o biraz moral bozucu oldu hemen proloton depot yapıldı 6 günde bir yenileyeceğiz 10 gün sonra tekrar gidicem kontrole inşallah o zamana kadar toparlarım bu Arada dikkat edicem

Kizlar migde bulantisi olanların hepmi migdesi bulaniyor benimki yogunlaştı ve hep bulaniyo yaklasik 5 saattir falan bu normalmi
Evet sevsercim dünden beri benim uyanmamdan yatıcaım saate kadar bulanıyor, önce böyle değildi, sancılarm azaldı bulantım başladı. Kusmamak için dikkat ediyorum birsey yerken zorlamıyorum yada bi koku rahatsız etti ise uzaklasiyorum. Ağzımin da hiç tadı Yok zehir gibi ve halsizlik hat safhada devam ediyor

Canım sabahları adet oluyorum diye uyanıyordum ilk zamanlar karın ağrısından. Sonra da gece ağrılarına döndü. Bugünlerde akşamları bel ağrım oluyor. Uzanma isteği oluyor bende hep. Aynen yayılarak oturmayı seviyorum işyerinde de fırsat buldukça uzatıyorum ayakları. Arada kasıklarimda oluyor evet güzel düşünelim güzel olsun. Kendimizi zorlayan ve yoran hareketler yapmamaya dikkat etmeliyiz. Sık sık idrara çıkma da çabası ama ben cisim geldikçe mutlu oluyorum :)

Bdnim gitgide Artıyor bulantılar aşırı bi kasık ağrısı var :S sürekli dua ediyorum hepimiz için dw

Cnm ya herseye raziyiz yavrularimiz iyi olsunlarda benim agrim daha cok tüp bebek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…