• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bnde kahverengi zaman zaman pembe lekeler olduğu için proluton iğne verdi doktor.haftada bir defa üç kez vurulcam.bu iğneyi kullanan var mı aranızda?

Canım merhaba ben o iğneyi haftalardır kullanıyorum 5 gün arayla çok şükür bir düşük tehlikem olduğundan değilde önlem amaçlı bizimkisi tüp bebek olduğu için yumurta toplamadan beri vuruluyorum hatta bugünde iğnem vardı fakat artık doktorum kullanmama gerek olmadığını söyledi bende bıraktım.

o_O
Canım merhaba ben o iğneyi haftalardır kullanıyorum 5 gün arayla çok şükür bir düşük tehlikem olduğundan değilde önlem amaçlı bizimkisi tüp bebek olduğu için yumurta toplamadan beri vuruluyorum hatta bugünde iğnem vardı fakat artık doktorum kullanmama gerek olmadığını söyledi bende bıraktım.
merhaba canım günaydın:) bana da doktor üç kere dedi ama bir tane yazmıs reçeteye sonra tekrar yazdırmam gerekecek sanırım ben de bugün akşam iş çıkışı vuruncam inş çok acıtmıyodur.

maşallah canım maşallah benim de bugün 7000 lerde olması gerek inşallah sağlıkla ilerlesi önemli olan kese bebek kalp atışı
keseyi gormek icinde cumartesi gidicem insallah. Insanin icinde suphe hic bitmiyor ki hic doymuyor yok degerim yukselsin yok keseyi gorelim yok kalp atisi:KK43: daha kimseyle paylasamadik bile guzel haberi :KK61:

o_O
merhaba canım günaydın:) bana da doktor üç kere dedi ama bir tane yazmıs reçeteye sonra tekrar yazdırmam gerekecek sanırım ben de bugün akşam iş çıkışı vuruncam inş çok acıtmıyodur.

Canım iğne yağlı bir iğne fakat etkili, beni vurulduktan sonra değilde sonra rahatsız ediyor ağrı yapıyor bayağı ilk vurulduğumda popomun üzerine oturamamıştım. Vurulduktan sonra yürü yayılsın.

keseyi gormek icinde cumartesi gidicem insallah. Insanin icinde suphe hic bitmiyor ki hic doymuyor yok degerim yukselsin yok keseyi gorelim yok kalp atisi:KK43: daha kimseyle paylasamadik bile guzel haberi :KK61:
Aynen canım. Ben yaşadığım kötü tecrübeden sonra sevinmeye bile korkuyorum. Ben de kimselere birşey söyleyemedim daha. Ah bir sağlıkla kucağımıza alsaydık...

Beta hcg'yi takip etmekten alıkoyamıyorum kendimi malesef :KK43: Hep bir kimyasal gebelik olabilir mi düşüncesi var , değerlerim sizlerle kıyaslayınca çok az kalıyor çünkü , delik teşik oldum ama dayanamayıp bugün de kan vereceğim :110:
Bende de hep korkular var :(

arkadaşlar lütfen cvp verebilir misiniz.bu konularda çok cahilim.bişi sorucam.benim bat 11 şubat ben pazar günü kanda hcg baktırdım 375,08 di. benim ne zaman doktora gitmem gerek ? değerim normal mi sizce ?

Kızlar Merhaba. Geçtiğimiz cuma bat günümdü. Evde test yapmıştım 2. Çizgi silik çıkmıştı. Bugün de kan tahlili yaptırdım beta hcg 528.3 çıktı.Çok şükür. Artık bende aranızdayım :21:
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin.
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım hoşgeldin aramıza

arkadaşlar lütfen cvp verebilir misiniz.bu konularda çok cahilim.bişi sorucam.benim bat 11 şubat ben pazar günü kanda hcg baktırdım 375,08 di. benim ne zaman doktora gitmem gerek ? değerim normal mi sizce ?
Merhaba canım. İlk önce 48 saat arayla kanda hcg ye baktı dr bende. Değerin ikiye katlaması gerekiyormuş çünkü. Sonra da 5. Haftada çağırdı keseyi görmek için. Allah gönlüne göre versin. Sen de aramıza hoşgeldin. Hep birlikte kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah

Merhaba canım. İlk önce 48 saat arayla kanda hcg ye baktı dr bende. Değerin ikiye katlaması gerekiyormuş çünkü. Sonra da 5. Haftada çağırdı keseyi görmek için. Allah gönlüne göre versin. Sen de aramıza hoşgeldin. Hep birlikte kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah

CANIM BENİM ÇOOK TŞK EDERİM CVP VERDİĞİN İÇİN.İNAN ELİM AYAĞIM HEYECANDAN YERLERİNİ BULAMIYO HALEN :) O ZAMAN BEN BU GÜN YİNE KAN TAHLİLİ Mİ YAPTIRSAM Kİ ??

CANIM BENİM ÇOOK TŞK EDERİM CVP VERDİĞİN İÇİN.İNAN ELİM AYAĞIM HEYECANDAN YERLERİNİ BULAMIYO HALEN :) O ZAMAN BEN BU GÜN YİNE KAN TAHLİLİ Mİ YAPTIRSAM Kİ ??
İlk günler biZde senin gibiydik kan testi yaptır en son adet başlangıç tarihinden bugüne haftamı öğrenirsen 5.hafta keseyi görürsün aramıza hoşgeldin şişlinlik mide bulantıları ve bu mükemmel hisse hazırlıklı ol :)

inşallah herşey güzel ilerleryecek canm korkma rabbime sığın biz söyledik valla herkes biliyordu tüp yaptığımızı

İlk günler biZde senin gibiydik kan testi yaptır en son adet başlangıç tarihinden bugüne haftamı öğrenirsen 5.hafta keseyi görürsün aramıza hoşgeldin şişlinlik mide bulantıları ve bu mükemmel hisse hazırlıklı ol :)

hepside mevcut şuan :)) halen rüya gibi geliyor :) evet ilk bebeğim 2,5 yıl korunmuştuk bu 3. ayımızda geldi şükürler olsun ki :KK49:

Back