2015 Ekim Anneleri

Dr a 2 hafta sonra git cnm hem keseyi gor hem kalp atisini duy

Merhaba bende cumartesi dr gittim 5+5 ekim annesi olacam allah nasip bugun 6 olduktek sikayetim siskinlik paplıycam sanki bide sık açlık

Ben 4 subatta ilk kan tahlilini yaptirdim bthgc 5250 cikti bana cok geldi dr normal dedi

Amin ins 6yasinda oglum var ilk degil ama herseyi unutmusum ilk hamilelikte cok rahattim ins bu da oyle gecer

Ama bu topiğin her sayfasını okudum , biri demişti ki hcg değerinizi ihmal etmeyin iki günde bir ölçtürün , kafam karıştı

Evet canım hcg değerini ölçtürmek önemli, 2'ye katlanması gerek 2 günde bir. Buna göre 2-3 kere kan vererek takip etmek önemli.

Evet canım hcg değerini ölçtürmek önemli, 2'ye katlanması gerek 2 günde bir. Buna göre 2-3 kere kan vererek takip etmek önemli.

Ben bat günü baktırdım , 2 gün sonra baktırdım , ondan iki gün sonra yani bugün 3.kez baktırmış olacağım , bu kimyasal gebelik riski ne zamana kadar var acaba , kese görünene kadar mı ?

TEBRİK EDERİM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ İNŞALLAH BURADA HAFTA HAFTA BİRBİRİMİZE FİKİRLER VERİCEZ CAN YOLDAŞI OLUCAZ NE GÜZEL :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…