Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende kullaniyorum bol dua et
allahıma bin şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm pıtı pıtı pıtı çok hızlı atıyodu içim bi değişik oldu ya çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin inşallah
herkese merhaba. ben de 2. çocuğuma hamileyim. c.tesi öğrendim çok yeni ultrason için biraz bekliyorum kalp atışlarını duymak için. hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
hayırlı olsun canım maşallah size bakalım biz ne zaman görecezallahıma bin şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm pıtı pıtı pıtı çok hızlı atıyodu içim bi değişik oldu ya çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin inşallah
Sağol canim cevapladigin için. Ben de var mi bilmiyorum. Halamda var. Acaba genetik midir diye evhamlandim.ilk gebeliğimde ben bakılmasını istedim ama hamileyken bakılmıyor demişti doktorum sonrasında düşük oldu zaten ama ben çok fazla üstünde durdum içime doğdu sanki sonra doktorum beni selçuk üniversitesi tıp fakültesine yönlendirdi. Hatta madem yaptıracan bütün testlerin tam olsun bir daha aynı sıkıntıyı yaşama dedi ve pek çok test yaptırdı ama bende sadece kan pıhtılaşması homozigot çıktı. Sonra kalp damar doktoruna gönderdi hamile olduğumu öğrenince o da ilacın dozu için bir test falan yaptı Canım. Sende de mi var yoksa pıhtılaşma sorunu
İstek üzerine yaptirilabiliyo mu yani?evet canım haklısın ama yapmıyorlar hatta 2-3 düşükten öncede bakmıyorlar ama benim eşimde doktordu yaptırdık o yüzden biz ilkinden hemen sonra.
2 veya 3. düşükten sonra yapılıyor çok pahalı ama eşimin kendi okuluydu orası yani hocalarına söyleyince yaptılar kırmadılar bizi.İstek üzerine yaptirilabiliyo mu yani?
ama gidip daha önce 2 düşük yaptığını söyle o şekilde yaptıranlar vardı bu forumda çünkü düşüğü kanıtlayan bir şey yok bilemezler yapıp apmadığınıİstek üzerine yaptirilabiliyo mu yani?
Bnde kahverengi zaman zaman pembe lekeler olduğu için proluton iğne verdi doktor.haftada bir defa üç kez vurulcam.bu iğneyi kullanan var mı aranızda?
evet canım genetik bende homozigot çıktığında doktorumuz hem anne hem baba tarafında varmış kaçışın yokmuş senin dedi ama mesela annem ya da bildiğim kadarıyla akrabalarımdan kimsede böyle bir sorun yaşanmadı onlar taşıyıcıymış bende aktif durumda. Sende kötü düşünme yani sonuçta sen çok sağlıklıda olabilirsin böyle düşün. Birde bende düşük yaptığımda şöyle bir şey görmüştü bir önceki haftasında kan pıhtısı vardı ultrasyon görüntülerimde hatta doktor onları yerleşme kanaması dışarı akmamış orda kalmış sanırım diye yorrumlamıştı ama pıhtı atmaya başlamışım meğer o zaman. birde şu var benim çevremde de yaşayan arkadaşlarım var bu sorunu hep gebelikleri 6. 7. veya 8. haftada sonlanıyordu hani eğer 8. haftanı geçersen kalp atışınıda görürsen bir şeyin yoktur sağlıklısındır çünkü kan akışını ve beslenmeyi önlüyor bu pıhtılaşma sorunuSağol canim cevapladigin için. Ben de var mi bilmiyorum. Halamda var. Acaba genetik midir diye evhamlandim.
Yerlesme kanamasidir ilk hamileligimdede oldu bundada oldu gecti. Cinsiyeti erkek oluyo derler nisani derler bazilari ama bilemeyiz artik:))) oglumda lekem geldi dr ye gittim vajina ultrasyonla baktilar daha artti progestan ice ice sistim halusulasyonlar gordum. Bu dada verdi ignesini ve ilacini kullanmadim dinlenmek daha iyi benim icin. Tabi dr ne diyasa onu yap sen. Dinlen ama ayagini kaldirarak yat. Hayirli ugurlu olsun canim saglicakla al kucagina korkma bu arada biizniallah bise olmaz
Masallah canim benimkide 7 ocak:) bende bu aksam tekrar baktiricam beta hcg ye. degerin cok guzel 1500 den sonra gorunur diyorlar ama ilk mi gideceksin sen8 ocak canım benim cumartesi görünür inşallah dünki beta 3557 çıktı maşallah 15. gün değeri
Ne yazık ki haberler pek iyi degil bendeYerlesme kanamasidir ilk hamileligimdede oldu bundada oldu gecti. Cinsiyeti erkek oluyo derler nisani derler bazilari ama bilemeyiz artik:))) oglumda lekem geldi dr ye gittim vajina ultrasyonla baktilar daha artti progestan ice ice sistim halusulasyonlar gordum. Bu dada verdi ignesini ve ilacini kullanmadim dinlenmek daha iyi benim icin. Tabi dr ne diyasa onu yap sen. Dinlen ama ayagini kaldirarak yat. Hayirli ugurlu olsun canim saglicakla al kucagina korkma bu arada biizniallah bise olmaz
Evet cnm ilk gidecegim normalde pazartesi idi ben erkene aldım cumartesi ne beklemek zor inşallah seninde değerin güzel yükselmiştir cnmMasallah canim benimkide 7 ocak:) bende bu aksam tekrar baktiricam beta hcg ye. degerin cok guzel 1500 den sonra gorunur diyorlar ama ilk mi gideceksin sen
kızlar 2 saat önce akıntıyla karışık kremsi açık kahverengi bir akıntım geldi bıraz uzandım uyanınca gittim kızımı aldım kreşten eve geldim baktım aynı şekilde birazdaha gelmiş akıntım korkuyorumkalp atışlarını duymak için perşembe çağırmıştı dr ama yarın sabah gidicem hemen
(