Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay umarimmmm😍 cadi kaynana modeli olmiyim da aman diyim ajdjdjdj ince bir cizgi gibi 🤣 su an en buyuk hayalim sevilen bir babanne olmak, genelde anneanneler daha cok sevilir ya 🤣🤣 kiskandim hemen shfjfjf
Hahahaha ay benim kaynana bugün diyor ki “rüyamda gördüm erkek olacak”, içimden dedim “bu kadını çok kınadım bunun gibi bi kaynana mı olacam acaba” 🤣🤣 kız babaanneler de çok seviliyor, erkek kardeşimin sıpası babaanne diye dolanıyor 😻😻

Bu arada mide yanmalarım başladı benim kız bebek mide yanması yaparmış zaten hoca da reflün var mı diye sormuştu niye sordu acaba diyodum sanırım bunun içinmiş ajajaj
Kusummm soda yoğurt yeşil elma kankan olsun iyi geliyor
Yaaa artik herkesin her cinsiyeti olur gibi yuzume bakan kiz diyordu herseyi herkesi curuttum 🤣
En merak ettiğim iki şey cin takvimi ve ChatGPT doğru mu cikti

Kusummm soda yoğurt yeşil elma kankan olsun iyi geliyor

En merak ettiğim iki şey cin takvimi ve ChatGPT doğru mu cikti
Ukisi de cikmadi yavrum 🤣 hepsi kiz diyodu
Bak hatta reelde yuzume bakip aaa kiz bu kesin dedi cogu kisi 🤣 bugun annem gorumcem tutturdu erkek diye bir tek

Hahahaha ay benim kaynana bugün diyor ki “rüyamda gördüm erkek olacak”, içimden dedim “bu kadını çok kınadım bunun gibi bi kaynana mı olacam acaba” 🤣🤣 kız babaanneler de çok seviliyor, erkek kardeşimin sıpası babaanne diye dolanıyor 😻😻
Ahahahah arada kayinvalidemin taklidini yaparim ben de esime, cok tatli nazli bir kadindir boyle kiritik kiritik 🤣🩵 esim diyor ki anneme gulerdik kendin de kaynana olucaksin iyi mi 😅 ay ben sevilen babanne olmak icin kendimi paralarim kesin ya, cunku ben cok anneanneciyimdir🙈

Ben hissetmiştim ilk erkeğin senden geliceğini 😅 hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻💐💐
Benden bi şey hisseden var mı
Ahahahah arada kayinvalidemin taklidini yaparim ben de esime, cok tatli nazli bir kadindir boyle kiritik kiritik 🤣🩵 esim diyor ki anneme gulerdik kendin de kaynana olucaksin iyi mi 😅 ay ben sevilen babanne olmak icin kendimi paralarim kesin ya, cunku ben cok anneanneciyimdir🙈
Canım canın tatlı ekşi falan istiyor muydu bi şeyler

Baş ağrım geçti kuzum şükür doktoruma yazmıştım parol iç grip olacaksın dedi ajaja ne alaka hocam diyemedim ama geçti şükür ama akşam kısır yemiştim şimdi de gaz sancısından ölücüüm
Artık sorularına yanlıs cevap veriyor ki bi daha sorma diye djdjdjdjdjjdjdhd çözdüüüüümmm😂😂😂

Ya hepiniz cok tatlisiniz, okurken gozlerim doldu yanimda bana sarilip tebrik etmissiniz kadar mutlu hissettim🩵🙏🏼 allah razi olsun her birinizden. Sizlerin de gonlune gore olsun yeter ki saglikli olsun bebeklerimiz 😍🧿
Ben cooooook mutluyum icten ice oglana mi hevesim varmis nedir agzim kulaklarimda, allah bugunumuzu aratmasin 🙏🏼
Kocam sok oldu ama o kadar mutlu ki su an oglunun dugununu filan tasarliyor kafada, askere nasil yolliycam filan diyor akli gitti 🤣 ama hemen ekledi obur embriyo kizdir umarim diye ahahahaha. Aileler cildirdi, benim sulalemin hepsi kiz annem agliyor ilk oglumuz geliyor filan diye ahahahah🤣 dedem bile aksam sukur namazi kilmis iki kiz cocuk uc kiz torundan sonra dunya gozuyle bir oglan da sevicez diye 🤣🙈🩵 ay cok alem olduk ruyada gibiyiz. Bu isin su noktada kizi erkegi yokmus cidden hepsine cok seviniliyormus onu anladim. Ileride anyayi konyayi gorucez o ayri ajdjdjdj kafamdan spidermanler arabalar toplar ucusurken de boyle olur muyum bilmiyorum😁
Hepinize kocaman sarildim sayin🩷
Ahhhhh o erkek torun nasıl kıymetli olacak şimdi. Öyle tatlı dilli öyle hayat dolu bi oğlun olacak ki, eşin de bin tane kız evlada değişmem onu diyecek 🥹🧿 Allah biliyor erkek çocuklarını çok seviyorum, kendi kardeşimden biliyorum hiç keşke kız kardeşim olsaydı demedim. Kalbine kurban olduğum çocuk kendinden önce hep beni ve annesini düşünür. Rabbim sana böyle bi aşk bahşettiği için ne kadar sevinsen azdır kuzucuğummm ♥️

Ay umarimmmm😍 cadi kaynana modeli olmiyim da aman diyim ajdjdjdj ince bir cizgi gibi 🤣 su an en buyuk hayalim sevilen bir babanne olmak, genelde anneanneler daha cok sevilir ya 🤣🤣 kiskandim hemen shfjfjf
Askim ben her zaman kayınvalideme derim, sen mükemmel bi kayınvalidesin ama ben kesin leş gibi olcam diye shsjdjdjdjdjf NOLMUS KEROŞUMU KISKANIYOSAM🤣🤣 hayırr vallahi kerem ikisinide çok seviyor, o verdiğin sevfiyle alakalı gerçekten, cok sevgi görince cocuk herkesi seviyor mutlu bebek oluyor🥰♥️

Back
X