- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Ay umarimmmmYaa canım bence sen çok cool bir boy mom olacaksın ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay umarimmmmYaa canım bence sen çok cool bir boy mom olacaksın ya![]()
Yaaa artik herkesin her cinsiyeti olur gibi yuzume bakan kiz diyordu herseyi herkesi curuttum![]()
Hahahaha ay benim kaynana bugün diyor ki “rüyamda gördüm erkek olacak”, içimden dedim “bu kadını çok kınadım bunun gibi bi kaynana mı olacam acaba”Ay umarimmmmcadi kaynana modeli olmiyim da aman diyim ajdjdjdj ince bir cizgi gibi
su an en buyuk hayalim sevilen bir babanne olmak, genelde anneanneler daha cok sevilir ya
kiskandim hemen shfjfjf
Ben hissetmiştim ilk erkeğin senden geliceğiniKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Evet ben de hiç inanmadım da raporu paylaşınca bu kadar da şuursuz olamaz belllki dedimFaylinn Özlem öz denen kadının 10 lafından 9 u yalan olduğu için o da yalandır ayrıca onun en başından beri düşük tehlikesi vardı kanaması vs oldu.
Kusummm soda yoğurt yeşil elma kankan olsun iyi geliyorBu arada mide yanmalarım başladı benim kız bebek mide yanması yaparmış zaten hoca da reflün var mı diye sormuştu niye sordu acaba diyodum sanırım bunun içinmiş ajajaj
En merak ettiğim iki şey cin takvimi ve ChatGPT doğru mu ciktiYaaa artik herkesin her cinsiyeti olur gibi yuzume bakan kiz diyordu herseyi herkesi curuttum![]()
Sifirşimdi haklı çıkan hurafe veya test var mı sende
![]()
Ukisi de cikmadi yavrumKusummm soda yoğurt yeşil elma kankan olsun iyi geliyor
En merak ettiğim iki şey cin takvimi ve ChatGPT doğru mu cikti
Ama bildiğim kadarıyla hep riskliydi onunEvet ben de hiç inanmadım da raporu paylaşınca bu kadar da şuursuz olamaz belllki dedim![]()
AhahahaBen hissetmiştim ilk erkeğin senden geliceğinihayırlı olsun
![]()
Ahahahah arada kayinvalidemin taklidini yaparim ben de esime, cok tatli nazli bir kadindir boyle kiritik kiritikHahahaha ay benim kaynana bugün diyor ki “rüyamda gördüm erkek olacak”, içimden dedim “bu kadını çok kınadım bunun gibi bi kaynana mı olacam acaba”kız babaanneler de çok seviliyor, erkek kardeşimin sıpası babaanne diye dolanıyor
![]()
Maşallah canımEvet canım değişmezse kız
Benden bi şey hisseden var mıBen hissetmiştim ilk erkeğin senden geliceğinihayırlı olsun
![]()
Canım canın tatlı ekşi falan istiyor muydu bi şeylerAhahahah arada kayinvalidemin taklidini yaparim ben de esime, cok tatli nazli bir kadindir boyle kiritik kiritikesim diyor ki anneme gulerdik kendin de kaynana olucaksin iyi mi
ay ben sevilen babanne olmak icin kendimi paralarim kesin ya, cunku ben cok anneanneciyimdir
![]()
Simuuuuuuuşşşşşşş yaaaaaa inanmıyorummmm çoooook sevindimmmmm yaaa çipil gözlü annesine aşık bir bebek mi geliyor şimdiiiKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Artık sorularına yanlıs cevap veriyor ki bi daha sorma diye djdjdjdjdjjdjdhd çözdüüüüümmmBaş ağrım geçti kuzum şükür doktoruma yazmıştım parol iç grip olacaksın dedi ajaja ne alaka hocam diyemedim ama geçti şükür ama akşam kısır yemiştim şimdi de gaz sancısından ölücüüm
Ahhhhh o erkek torun nasıl kıymetli olacak şimdi. Öyle tatlı dilli öyle hayat dolu bi oğlun olacak ki, eşin de bin tane kız evlada değişmem onu diyecekYa hepiniz cok tatlisiniz, okurken gozlerim doldu yanimda bana sarilip tebrik etmissiniz kadar mutlu hissettimallah razi olsun her birinizden. Sizlerin de gonlune gore olsun yeter ki saglikli olsun bebeklerimiz
Ben cooooook mutluyum icten ice oglana mi hevesim varmis nedir agzim kulaklarimda, allah bugunumuzu aratmasin
Kocam sok oldu ama o kadar mutlu ki su an oglunun dugununu filan tasarliyor kafada, askere nasil yolliycam filan diyor akli gittiama hemen ekledi obur embriyo kizdir umarim diye ahahahaha. Aileler cildirdi, benim sulalemin hepsi kiz annem agliyor ilk oglumuz geliyor filan diye ahahahah
dedem bile aksam sukur namazi kilmis iki kiz cocuk uc kiz torundan sonra dunya gozuyle bir oglan da sevicez diye
ay cok alem olduk ruyada gibiyiz. Bu isin su noktada kizi erkegi yokmus cidden hepsine cok seviniliyormus onu anladim. Ileride anyayi konyayi gorucez o ayri ajdjdjdj kafamdan spidermanler arabalar toplar ucusurken de boyle olur muyum bilmiyorum
Hepinize kocaman sarildim sayin![]()
NEEEEEEKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Askim ben her zaman kayınvalideme derim, sen mükemmel bi kayınvalidesin ama ben kesin leş gibi olcam diye shsjdjdjdjdjf NOLMUS KEROŞUMU KISKANIYOSAMAy umarimmmmcadi kaynana modeli olmiyim da aman diyim ajdjdjdj ince bir cizgi gibi
su an en buyuk hayalim sevilen bir babanne olmak, genelde anneanneler daha cok sevilir ya
kiskandim hemen shfjfjf
BENİMDE DİMİ? Bende KANKANIZIM BENİMDE KIZDIR DİMİİİİ?!?Kanka olduğumuza göre senin de kız![]()
Ayy cidden miiiYaaaa o kadar sevindim ki sağlıkla gelsin grubumuzun ilk oğluşubenim fetal de çıkmış yarın bir cinsiyet daha öğreniyoruz
![]()