- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.682
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.861
Günaydın kuşum, ben dünden beri yazılanları okudum çıktım okudum çıktım, M Maralim2019 sonucuna üzüldüm etkiledi beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuşum, ben dünden beri yazılanları okudum çıktım okudum çıktım, M Maralim2019 sonucuna üzüldüm etkiledi beni
Allah razı olsun canım benimcanmay canım senide ve pozitif alan kızlar içinde çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah bekleyen herkes hayirliyla pozitif haberini alsin hepinize çok dua ediyorumHayırlı olsun canım benim gönlünü ferah tut pozitif düşün pozitif olsun Rabbim seni evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Amin
Benim de 28 Nisan test günüm dilerim hepimiz pozitif haberler alırız Allah’ın izniyle Amin![]()
Evet kuzum bir tane 3. gün embriyosu var iyi kalite 8 hücreli. Şimdi aradılar yine gelişim göstermemişler o yüzden imha edildi 8’i bir tek 3. gün kaldı. Bilmiyorum başka olmadığı için kendimi çok sallantıda hissediyorumCanım galiba yanlış okumadiysam sende 3. Gün embriyosu kalmıştı dimi?hem sinavdan hemde sonuç ayni gün olunca okudum sadece yanlışta hatirliyor olabilirim nolur kusura bakma. Kuzum hiç embriyosu olmayan var. Embriyosu gelişmeyen var senin 3. Gün embriyosu var neden bu kadar üzülüyorsun. Bak araştır 3. Gün embriyosu tutan milyonlarca insan var. Üstelik 3. Gün embriyosunun anne karninda bölünüp ikiz olma ihtimali bile var. Rabbimin mucizeleri biter mi hiç lütfen böyle yapma. Bak bana bende de 3AA kalite embriyom var ama 4AA kalite daha iyi dendi ama o tutmadi. Demem o ki Gün doğmadan neler doğar Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Kendini boşuna üzme pozitif ol lütfen![]()
Hayır hayır hiçbişey olmaz, sonuçta pompa kısmı ilacı deri altına vermek için rahat olKızlar ben gonal f iğneyi yaparken çok yaktı iğneyi çıkarmadım ama pomba kısmından elimi çekip durup tekrar devam ettim. Kaldığı yerden devam etti ama bi sorun olmuşmudur. Bazı yerlerde pombadan elini hiç çekmemen gerekio gibi birşey okudum sanırım yanlış mı yaptım :/
Amin inşallah öyle olur kuzum zaten bana taze transfer düşünüyorduk 3. gün bu embriyom transfer edilecekti. Progesteron yüksek çıkınca dondurduk. Eğer 5. güne giden olsaydı bu olmayacaktı. Belki de diyorum bunun doğması gerekiyormuş rabbim öyle kararlaştırmış.Canım belki atın embriyon bilemeyiz ki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ne 5 gün en kaliteli genetikli embriyoların tutmadığını gördük doktorun öylesine umut yok deyip de yerleştirdi embriyoların ay parçası gibi bebekler olduğunu okuduk duyduk
Canım ben az önce bi özel hastanede verdim gebelik testi diye acilden giriş yaptım. Devlet hastanesi yapmıyor diye biliyorum :)Günaydın herkese pazar gününe gelen testleri nereye veriyorsunuz? Devlet hastanesi yardımcı oluyor mu ne dicez ben utanıyorum adamların kırk tane işi gücü var diye tecrübeniz nedir :)
Canım genelde rahimde fazla yumurta varsa ohss sendromu olmasın diye Bahceci bir ay rahim dinlendirme yapıyor.Bu da ayrı bir ücret tabi ki ben genelde bahceci de yapan kime baksam hem rahim dinlendirmis oluyorlar bakalım sana ne yapılacak beni de haberdar et canım hayırlı güzel yumurtalar olsun insnAcaba beni de ekler misiniz?mayala katar
Yaşım 32,opu tarihim 22 nisan sali günü.İlk denemem İzmirde bahçecide olacak.
İki tupum de tıkalı bu yuzden tedaviye başvurduk.
Bu arada 18 nisan cuma günü kontrole gittim. Amh im 1.22
9 yumurta gördü en büyüğü 1tane 17mm idi. Diğer ikisi 12 buçuk birkactane 9 vardı diğerlerini hatirlamiyorum. Aynı gün kan testi yaptı
E2 degeri 1213
Lh 3.3
Progestoron 0.64
Prolaktin 22
Doktor iyi dedi. Acaba Taze transfer mi olur dondurulmuş mu? Bu değerlere göre mi karar veriyorlar?
Kaçıncı gününüz ben meraktan çatladim ya 10 günüm evdeki kaostan veremiyorumCanım ben az önce bi özel hastanede verdim gebelik testi diye acilden giriş yaptım. Devlet hastanesi yapmıyor diye biliyorum :)
Benim 12.gunum canim ama 3.gun embriyosuydiKaçıncı gününüz ben meraktan çatladim ya 10 günüm evdeki kaostan veremiyorumannem tutturdu 12 gün ver eşim hemen verelim diye tartışıyorlar tartismasinlar diye 12 gün verelim dedim ama hemen öğrenmek istiyorum
![]()
öyle yapcam o zaman ben de :) ne kadar olmuş özel hastane ücreti. Bu arada hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninleCanım ben az önce bi özel hastanede verdim gebelik testi diye acilden giriş yaptım. Devlet hastanesi yapmıyor diye biliyorum :)
Günaydın benim pazar günü değildi ama ben devlette acile gidip vermiştim kan .bir sıkıntı olmaz benim yaşadığım yer çok küçük bir yerdi hastane yoğun değildi.Günaydın herkese pazar gününe gelen testleri nereye veriyorsunuz? Devlet hastanesi yardımcı oluyor mu ne dicez ben utanıyorum adamların kırk tane işi gücü var diye tecrübeniz nedir :)
1000 verdim ama 1500 de duydum artık şansınaöyle yapcam o zaman ben de :) ne kadar olmuş özel hastane ücreti
Hayırlı haberler alırsın inşallahBenim 12.gunum canim ama 3.gun embriyosuydiçok haklisin valla bende bir kaç gündür testte silik görüyorum ama hemsirem erken vermeme izin vermediği için bekledim mecbur
![]()
Yakınında devlet hastanesi varsa sıra almadan sor canim.beta baktirabilir miyiz diye .ama şöyle bir durum var genelde aynı saat ve aynı yerde öneriliyor.farkli yer olup değer farklı değer olursa stres olabilirsinde bilemedim fark çıkar mı .Günaydın herkese pazar gününe gelen testleri nereye veriyorsunuz? Devlet hastanesi yardımcı oluyor mu ne dicez ben utanıyorum adamların kırk tane işi gücü var diye tecrübeniz nedir :)